Ja imam pravo!

Alena01 »28. februara 2011. 16:58

Re: Metoda Jurija Zaharova - još jedno šuštanje?

Al1152 »28. februara 2011. 22:10

Re: Metoda Jurija Zaharova - još jedno šuštanje?

Katherine »01. mar 2011. 14:14

Re: Metoda Jurija Zaharova - još jedno šuštanje?

Hohland »1. marta 2011. 14:44

Re: Metoda Jurija Zaharova - još jedno šuštanje?

Fantik »16. aprila 2011. 18:50

Re: Metoda Jurija Zaharova - još jedno šuštanje?

pavel2107 »1. jula 2011. 14:41

Re: Metoda Jurija Zaharova - još jedno šuštanje?

Juris »1. jula 2011. 15:58

Re: Metoda Jurija Zaharova - još jedno šuštanje?

pavel2107 »02. jula 2011. 12:57

Re: Metoda Jurija Zaharova - još jedno šuštanje?

Fantik »02. jul 2011. 01:19

Re: Metoda Jurija Zaharova - još jedno šuštanje?

pavel2107 »4. jula 2011. 21:35

Re: Metoda Jurija Zaharova - još jedno šuštanje?

pavel2107 6. avgusta 2011. 23:39

Ovdje sjedim i čitam opis patenta 2161039 na ru-patentu. I.e. Tip kako bi izlečio odraslu osobu tešku 70 kg potrebno je od 11 do 19 godina. Ili imam probleme?

Metoda za liječenje šećerne bolesti ovisne o inzulinu (tip 1), koja se sastoji u primjeni inzulina i uzimanju antidijabetičke zbirke lijekova koja sadrži koprivu, astragal, pelin, slatku djetelinu, maslačak i borovnice, karakterizirana time da se tijekom liječenja doza inzulina postepeno smanjuje za 0,3 - 0,5 jedinica inzulina mjesečno do potpunog ukidanja zamjenske terapije,

Re: Metoda Jurija Zaharova - još jedno šuštanje?

Marvanna 07. avg 2011. 09:35

Liječili su dijabetes u klinici profesora Jurija Zaharova

Kvalifikovani pravnici će vaše pitanje rešiti za 15 minuta! Postavite pitanje »

--
Urednici stranice "Ja imam pravo!" nije odgovoran za materijale koje su u ovom odjeljku objavili čitaoci izvora. Oni se dodaju putem obrasca na web stranici od strane posjetitelja i mogu se objaviti bez prethodnog moderiranja. Sva odgovornost za točnost objavljenih materijala snosi se na korisnike koji su te materijale objavili, na što su bili upozoreni prilikom objavljivanja.

Podržavam / +1 / ne podržava 21157

Istorija metodologije

Dr Zaharov je dugo stvarao i poboljšao svoju metodologiju liječenja takve bolesti kao dijabetes tipa 1.

Istovremeno, njegov je glavni cilj bio prikupljanje i analiza istorija bolesti onih ljudi koji imaju dijabetes tipa 1, koji su već duže vrijeme bili bolesni, a kao rezultat toga dobili su razne patologije i komplikacije. Proučavajući informacije dobivene od pacijenata, Jurij Aleksandrovič kombinirao ga je sa svojom dugogodišnjom strašću prema alternativnoj kineskoj i tibetanskoj medicini, kao i filozofiji.

Činjenica je da je Jurij Aleksandrovič imao sreće u svoje vrijeme da prođe klasične studije na univerzitetima u zemljama kao što su NRK, Indija, Tajland i violončelo. Osim toga, dobio je pravo prakse kao doktor tradicionalne kineske medicine i ayurvede u jugoistočnoj Aziji.

Zakharov ima i diplomu ruskog doktora, a dugo je radio u Naučnom centru Ruske akademije medicinskih nauka u odeljenju za naučno-savetovalište pod vođstvom izvanrednog lekara G. Luvsana, gde je vodio centar tradicionalne biljne medicine.

Kao rezultat toga, metodologija Jurija Zaharova uključuje dostignuća zapadnih i istočnih medicinskih škola, čuvajući naučnu prirodu prve i uzimajući drugo iskustvo rada s prirodnim silama ljudskog tijela koje su u stanju prevladati gotovo svaku bolest.

Počeo je praktikovati liječenje šećerne bolesti tipa 1 još 1995. godine, a do danas nije zabilježen niti jedan slučaj negativne dinamike toka bolesti kod pacijenta.

Vrijedno je napomenuti da Jurij Zaharov provodi liječenje dijabetesa, pod uvjetom da pacijenti nisu uključeni u dobnu skupinu od 18 do 45 godina. Činjenica je da je potpuno izlječenje pacijenata u ovoj dobi gotovo nemoguće, s izuzetkom pojedinačnih slučajeva liječenja. Također je vrijedno napomenuti da je u Rusiji izdan patent za liječenje metodom Zakharov, glavni učinak cijele terapije je obnova normalnog funkcioniranja endokrinog dijela gušterače, kao i povećanje imunološkog statusa pacijentovog tijela.

U isto vreme, otkazana su prethodno postojeća starosna ograničenja i sada se prema metodi ovog autora leče i odrasli i deca. Njegov glavni cilj nije provođenje zamjenske terapije pripravcima inzulina, već vraćanje normalnog funkcioniranja gušterače u proizvodnji inzulina.

To omogućava potpuno uklanjanje „inzulinske igle“ tokom vremena.

Koncept lečenja

Liječenje „prema Zakharovu“ se ispira, makar samo zato što ova tehnika omogućava postizanje potpunog uklanjanja dijagnoze dijabetesa.

To se događa samo kada je razina šećera u krvi kontrolirana unutar određene starosne kategorije. U ovom slučaju obično ne morate toliko dugo da čekate, jer izlječenje najčešće nastaje u roku od nekoliko mjeseci.

Za razliku od teorije nadomjesne terapije inzulina koju propovijeda klasična medicina, dr Zaharov je odabrao drugačiji put.

Stoga je odbio injekcije inzulina i raspršivanje spreja koji sadrži inzulin u bolesnikovu usta, te se prebacio na direktan učinak na hipotalamus i hipofizu stimulirajući mjesto odgovorno za proizvodnju inzulina u ljudskom tijelu.

U praksi se ovaj efekat izražava upotrebom akupunkturnih tehnika, reflektivne terapije, kao i biljnih ljekova.

Istovremeno, ne postoje kontraindikacije za ovaj tretman, jer je cilj lečenja normalizovati rad nervnih i neuroendokrinih centara, a ne pumpati pacijentovo telo lekovima.

Usluga pretplate na kliniku dr. Zaharova uključuje:

  1. Postizanje pacijentovog tijela stabilnog kompenzacijskog stanja praćenog, ako je potrebno, smanjenjem doza inzulinskih preparata namijenjenih prevenciji hipoglikemije.
  2. Prekid nadomjesne terapije inzulinom u slučajevima dugog razdoblja hipoglikemije sa stabilnom i trajnom kompenzacijom i odsutnosti komplikacija, kao i normalizacijom metaboličkih procesa u tijelu.
  3. Doživotno promatranje pacijenta u slučaju kada ne koristi zamjensku inzulinsku terapiju kako bi se isključio ponovni nastanak dijabetesa tipa 1.

Također je vrijedno napomenuti da učinak postignut primjenom Zakharov tehnike ne bi se nazvao lijekom za dijabetes melitus, već prijelazom bolesti u kontrolirano stanje „medenog mjeseca“. Kao rezultat toga, nakon promatranja otprilike tri godine, invalidnost pacijenta za ovu bolest može se ukloniti. Treba napomenuti da pacijent ostaje u ambulanti i dijagnoza se ne uklanja sa njega.

Opisana tehnika uopće ne pokušava otkazati klasične metode liječenja, već ih kombinira samo s refleksologijom, biljnom medicinom i tradicionalnom istočnjačkom filozofijom. Kao rezultat toga, bolest je blaža kod pacijenta bez akutnih komplikacija.

Uz to, nema potrebe koristiti jake lijekove koji štete drugim organima i sistemima ljudskog tijela.

Rouse. napisao 18. maja 2016.: 625

U novembru 2015. mojoj 8-godišnjoj unuci dijagnosticiran je dijabetes tipa 1. Za cijelu našu porodicu bio je to šok. Svi će razumjeti ko je upoznat s komplikacijama.

ove bolesti, što znači da se čuje takva dijagnoza.


Endokrinolozi su nam objasnili da u praksi doživljavaju kratke, duge remisije, ali sve je to privremeno. Situacija može trajati do prve

infekcije ili stresa i tada šećer opet počinje rasti.

Počela sam tražiti opcije za liječenje dijabetesa na internetu. Otišao sam na mjesto Y. Zaharova. Uistinu, od tog trenutka je to postalo
spavati noću jer je bilo nade.

Ako je duga remisija, sudeći po videima na stranici i suknji. epruvetu, promatrali su kod njegovih pacijenata 3-5 godina, a zatim, gledaj, naučnici će za to vrijeme naći

radikalni način iscjeljenja mi se tada smatrao.

Na sajtu sam naišao na informacije da sastanak endokrinologa košta 5.000 rubalja. pojašnjeno je da voditelj projekta i njegovi pomoćnici imaju različite cijene, ali različite

nije naznačen određeni iznos.

Jako su me se dojmili video snimci dece pored insulina. Tada nisam razumio zašto. komentari su isključeni s njih.

Poruka da su djecu s periodom bolesti do 120 dana izvukli iz ruke bila je vrlo alarmantna. Shvatio sam da moram požuriti, inače se mogu dogoditi neke stvari.

nepovratne promjene tokom tijeka bolesti, koje će biti teško vratiti. Počela sam žuriti snahu sa sinom.

Od tog trenutka prezime Zakharov toliko se često spominjalo u mojoj porodici. On je za nas postao simbol nade.

Jedne noći probudila je unuku da opet izmeri šećer, pa ona tako plače: Ežeka, kad ćemo ići u Moskvu? Ujak Zaharov će me izlečiti ?!

Nitko nije odgovorio na naše zahtjeve, prema koordinatama navedenim na web mjestu. Tada smo pozvali na navedeni telefon. Ubrzo je na naš mail stigao odgovor

Zakazao sam sastanak u klinici godinu dana unaprijed, ali postoji prozor 23. aprila ove godine, ako nam to odgovara, možemo biti zabilježeni.

Naravno, bili smo jako sretni, složili smo se. Štoviše, uoči web stranice pojavila se poruka da je rekord za 2015-6 završen, a za novu 2017. godinu

nadoknađuje naknadu samo od 20. januara 2017. do 20. februara 2017. godine.

Ubrzo je stiglo informacijsko pismo, u kojem je više od polovine informacija dobiveno gdje i kako platiti, plaćanje je naglašeno u dolarima ili rastu. rubalja

ekvivalent navedenom iznosu.

Tada su poslali ugovor bez datuma i broja „ savjetodavne usluge“, Uz pojašnjenje da vlažni tisak nije potreban.

Prvobitni ulaz bio je 2.000 eura. (1000 eura prijema, dodatnih 1000 eura da smo državljani druge zemlje) čuvala me fraza

«primarni prijem"Kako da razumem?

U to vrijeme, pročitavši informacije na web-lokaciji klinike Zaharov, shvatio sam da on ili njegovi specijalci dugo vremena gledaju nerezidentnu djecu na Internetu,

oni kontroliraju dnevnik hrane, daju preporuke, pa sam želio objasniti značenje te fraze, jer živimo u Kazahstanu, u Almatyju.

U pismu koje je dan ranije poslala iz Zaharove klinike postojala je takva veza:

Molimo PROČITAJTE UPOZORENJE informacija na našim web lokacijama i u svim priloženim datotekama:

Značajke prijema za pacijente s dijagnozom dijabetesa tipa 1:

- što je uključeno u cijenu prijema: http: // diabetes med.net/classical.html Slijedio sam vezu, gdje je to posebno naznačeno:

«. Vršimo dinamičko praćenje pacijenta konstantno nekoliko godina uz obavezno dokumentirano tjedno snimanje rezultata (in

slučaj zaključivanja sporazuma).
Inicijalni pregled, korekcija terapije inzulinom i način života, analiza medicinske dokumentacije provodi endokrinolog koji predstavlja izuzetno

konzervativno, klasično stajalište znanstvene medicine o metodama liječenja dijabetes melitusa, tj. koje uključuju isključivo zamjensku terapiju

preparati inzulina, diplomirani klinički pacijenti ESC-a.


". Šta predlaže početno savjetovanje:


Postizanje glikemije na testu i prije jela: 5,1-6,5 mol mol / L.

Nivo glikemije nakon obroka (nakon 2 sata): 7,6-8,0 mol / L.

Nivo glikemije pred spavanje: 6,0-7,5 m mol / L. Razina glikiranog hemoglobina je od 5 do 7. Prevencija komplikacija (neuropatije itd.). ".


Recite mi kako možete shvatiti značenje ovih riječi? Da li se takvo opažanje može uklopiti u pojam "primarne tehnike
»?

Stoga me sve gore uvjeravalo, shvatio sam da ćemo se nakon početnog imenovanja kod Zakharova promatrati iz njegovog grada na Internetu.
Brinulo me pitanje da li smo sakupili dovoljno novca za liječenje, hoće li u budućnosti doći do nepredviđenih troškova.

Video snimci su objavljeni na Zaharovoj web stranici tamo, gdje je pacijentima postavljeno takvo van zaslonsko pitanje: Recite mi, sklopili ste sporazum i došli u Moskvu, vas su pitali

platiti bilo koji dodatni iznos? Svi pacijenti su odgovorili u skladu "ne».

Štaviše, nekima je ovo pitanje postavljeno dva puta.

Sve me to umirilo.

Suprug i ja smo vratili svoju ušteđevinu, odgođenu za kišni dan., Pomogli supruzi rođaci, prijatelji sina i snahe. (Mladi imaju hipoteku i

kriza se vrlo ogleda u njihovim primanjima) Općenito, prikupljeni novac. i plaćeno.

23. aprila 2016., snaja sa unukom odletjela je u Moskvu.

Tamo su poleteli prvi put.

U zakazano vreme, pola sata ranije od dogovorenog vremena, već su sedeli u poslovnom centru, u Zaharovoj kancelariji.

(Prema kćerki, ona je dugo tražila Zaharovu kliniku, ali ispostavilo se da je to običan poslovni centar, gde se nalazi velika kancelarija koju je Zakharov iznajmio,

podijeljen pregradama u prostorije. ) " Supersensitive najnoviji komp. dijagnostička oprema“Takođe nije primećena.

Izveli su ih kasno 20 minuta, isprva su ih pregledali pedijatri, prvo izmjerili visinu i težinu, maknuli ih prstima na nekom uređaju, tek potom dobili sastanak

Naravno, prvo što je rekla pozdravio je da su stigli iz Almatija, da je impresionirana rezultatima tretmana na mjestu i da bi željela da ga vidi.

Zakharov je odgovorio da u ovom slučaju morate dodatno platiti: Milion dvjesto hiljada rubalja. Tada ću vas nadzirati na internetu svake sedmice.

"I za ono što smo platili 2000 eura", rekla je zaprepaštena moja snaja.

"Za moju dobrodošlicu", odgovorio je. Čini se da ga je pitanje naljutilo.

Snaja je odgovorila da je platila takav iznos i stigla iz druge zemlje da ne meri visinu, težinu deteta itd. i šta

u svojim rukama ima sve najnovije preglede svježe djece provedene u dijagnostičkom centru na najsavremenijoj visokotehnološkoj opremi, rezultatima

koju je, na preporuku recepcionera, prevela i na engleski, da je iskustvo bolesti još 120 dana.

Ali, Zakharov nije htio da se upozna s njima, nije pokazivao interes.

Počeo je da je urla: Pa, šta je tu, sa prigovorima. prigovorima. postoji. Gledao sam analizu njenih šećera, na listu, očigledno ono što je ranije poslano na Internet, reklo je da to

blag tok, možda će ljeti nestati potreba za samim inzulinom. Preporučuje se 2 mjeseca zamijeniti voće zelenim jabukama, koje su davale prethodno ubrano

recept začinskog bilja, uzeo sam pretplatu od snahe da su me upozorili na moguće alergijske reakcije

Zakharov je opet podsjetio na isplatu od milion dvjesto hiljada rubalja. Prema njegovim riječima, ako uplata bude izvršena prije 1. maja, popust će biti 200.000 rubalja.

Kad je snaha odgovorila da se treba posavjetovati sa rođacima, počeo je da urgira da „imao novac i donio ga u svoju knjigovodstvenu knjigu", Ili Or

prenijeti bar preko prijatelja koji žive u Moskvi.

Dugo je on detaljno objašnjavao da na novac koji dobivaju od drugih zemalja regulatorna tijela imaju najviše pristrasne pažnje.

Nije obraćena pažnja na dete.

Ustao je zbog svog dugog stola, otišao do vrata i počeo čekati da snaha izađe, jasno dajući do znanja da je audicija gotova.

Prijem je trajao ne više od 15-17 minuta. A za to smo platili 2000 dolara, ne računajući avionske karte i troškove hotela!

Izašavši iz zgrade poslovnog centra u kojoj su bile smeštene Zaharove kancelarije, snaja je planula. Sve se to događalo pred unukom.

U hotelu se osjećala bolesno, hotelski radnici su pozvali hitnu pomoć. Na pozadini šoka imala je hipotoničnu krizu.


. Nažalost, tek sada razumijem da su sve informacije na web mjestu planirani potez za privlačenje kupaca.

Moja porodica platila je veliku cijenu nade i vjere kako bih spasila unuku od svakodnevnih injekcija.

Mi smo patili ne samo financijski, nego i moralno.

Mi smo penzioneri sa mojim mužem, rođeni smo i odrasli u Rusiji. Obrazovali su se u Rusiji kada su davno stigli u Kazahstan.

Za nas je Moskva uvek bila i nije samo glavni grad naše daleke domovine, već je i centar najnaprednijeg naučnog razvoja.

Evo „Klinika Yu. Zakharova„Bio sam povezan sa ovim konceptom.

Još se ne mogu oporaviti, ali još više me deprimira, koliko će se još očajnih porodica suočiti s takvom situacijom?

Recepti za liječenje dijabetesa od Dr. Zakharov

Dr Zakharov tretira dijabetes tipa 1 i 2 u nekoliko faza. Dakle, prvi put pacijent dolazi k njemu kako bi razgovarao o svojoj bolesti i pokazao ljekaru svoju ambulantnu karticu, koja bilježi čitavu historiju njegove bolesti.

Nadalje, pacijenta pregledavaju analitički stručnjaci kako bi se postavila tačna dijagnoza. Obično pregled traje najmanje četiri sata i omogućava vam da utvrdite da li tijelo određenog pacijenta ima priliku liječiti ga prema Zakharov metodi.

U slučaju da se ustanovi da se čovjek može liječiti ovom tehnikom, dobija kompletan paket pojedinačno odabranih lijekova potrebnih za kompletan tijek liječenja.

Osim toga, pacijentu se daje i isti pojedinačno izabrani skup ljekovitog bilja. U isto vrijeme liječnici svakom pacijentu daju usmene savjete o važnosti i ispravnosti njihove uporabe, što sprečava svaku mogućnost štete fizičkom i emocionalnom stanju pacijenta i njegovom zdravlju.

Pored toga, ova tehnika zahteva pažljivo vođenje dnevnika koje pacijenti izdaju od kliničkih specijalista. U takvoj je bilježnici potrebno svakodnevno navesti pacijentovo stanje, odnosno razinu šećera u njegovoj krvi i općenito dobrobit.

Pacijent je dužan svake sedmice posjećivati ​​kliniku i proći poseban pregled sa svojim osobljem. Ako se ovo stanje prekrši, smatrat će se da je terapija prekinuta i da će se morati započeti iznova.

U tom slučaju, za svako pogoršanje dobrobiti, potrebno je hitno kontaktirati zaposlenika medicinske ustanove u koju je pacijent vezan. To se posebno odnosi na djecu čija se razina šećera u krvi može spastički mijenjati.

Odvojeno treba istaknuti starosni period od trinaest do četrnaest godina, kada tijelo adolescenta doživljava hormonalne promjene i promjenu u cjelokupnom organizmu. Kao rezultat toga, proces ozdravljenja mladog pacijenta može se odgoditi.

Vrijedno je napomenuti da Jurij Zaharov nastoji postići potpuno uklanjanje inzulina primjenom vlastite metode za to, što uključuje:

  • specijalizovana ishrana
  • biljna terapija
  • akupunktura.

Istovremeno, lekar ne odbija tradicionalno lečenje, koristeći prvu terapiju inzulinom. Nadalje, sa svakim mjesecom doza inzulina postepeno opada, jer će lijekovi za supstituciju inzulina morati ustupiti mjesto onim ljekovitim dodacima koje je liječnik propisao.

Treba napomenuti da se u nekim slučajevima doza inzulina može smanjivati ​​mnogo brže, jer to izravno ovisi o individualnim sposobnostima pacijentovog tijela i trajanju njegove bolesti.

Može li se dijabetes potpuno izliječiti? O tome će biti reči u videu u ovom članku.

Dmitrij Sergejevič Safonov napisao 18. maja 2016.: 113

na osnovu pisma iz Rauze, situacija u kojoj se njena porodica pokazala čistom prevarom! ako je to istina, postoje dokazi (potvrde o plaćanju, evidencija o konsultativnom prijemu itd.) Preporučujem da se obratite Uredu Generalnog tužioca Ruske Federacije. ako sve kao što ste napisali, spremni smo da vam pružimo pravnu podršku u tom pitanju.

Dmitrij Sergejevič Safonov napisao je 18. maja 2016.: 315

To je ono što med traži u internetu.

Rana dijagnoza metastaza. Terapija raka. Rak dojke Rak pluća Melanom Nove i tradicionalne metode liječenja. Dijabetes tipa 1. DNK dijagnostika. Eksperimentalna DNK terapija Induktori apoptoze u klinici virusnih infekcija. Efikasno liječenje hepatitisa B, C s ishodom u cirozi pomoću ćelijske tehnologije. Revitalizacija (matične ćelije).

Specijalizacija: onkologija, dječije bolesti: pedijatrija, neonatologija, endokrinologija, dijabetes
Rubrika: Medicinski centri, klinike, ženske konsultacije
Web stranica: http://www.onkology.ru
Profesor Zaharov Jurij Aleksandrovič, med., Zasluženi naučnik, počasni doktor Ruske Federacije, dr. Med., Veliki doktorat, redovni profesor, general-major, redoviti član: Akademija za sigurnost, odbranu, red i zakon, Svjetska akademija integrisanih nauka o sigurnosti, Ruska akademija Prirodnih nauka, Europska akademija prirodnih znanosti, Međunarodna akademija autora naučnih otkrića i izuma, Međunarodna akademija nauka o prirodi i društvu, članica Unije pedijatara Rusije. Doktor tradicionalne kineske medicine (diplomirani na bolnici Qi Bo, provincija Shen Dong, PRC) specijalizacija: akupunktura, tradicionalna farmakologija), doktor tradicionalne indijske medicine, diplomirani medicinski univerzitet (Benares, Indija), specijalizacija: ajurveda, biljna medicina), diplomirani odjel ajurvede Nacionalnog instituta za tradicionalnu medicinu medicina (Šri Lanka, Navinnna), diplomant tradicionalne škole tajlandske masaže (Bangkok, Pattaya, Tajland)

Samo vi možete izvlačiti zaključke!

Stranica je izbrisana Yuri Alexandrovich Zakharov napisao 05 jun, 2016: 212

Opet dvadeset pet. od Zakharov Yu A do Rause L

Dmitrije Sergejeviču, želim da se obratim i nečemu više i više. Poštovani, širite svjesno lažne informacije.

1 Ne razumijem o kome pričamo, (Kazahstan), ali ako je neko nezadovoljan pruženom uslugom, piše se izjava i novac se vraća nakon 10 dana, ovo je prvo. Još nisu zaprimljene izjave ili pritužbe, odnosno, ako se radi o stvarnoj osobi - pišite na poštu, nikada u 20 godina nismo nikoga ozlijedili. Jednostavno nemamo one koji su nečim nezadovoljni. Napišite zahtjev i dobit ćete povrat novca.
2 Na kraju prijema, kao i drugdje, potpisan je Zakon o izvršenom ugovoru, ili nije potpisan (ali ovo nije), ili je potpisan, tako da nije bilo pritužbi? Ukazuje na stvarno vrijeme provedeno na recepciji, fizički ne može biti manje od 60 minuta, jednostavno je nemoguće.
3 Na web mjestu se jasno vidi da je trošak konzultativnog ulaza jedan trošak, trošak dugoročnog praćenja je različit i taj trošak je naveden u odjeljku "Plaćanje", sve ove informacije nalaze se na web mjestu.
4 Nikad u 20 godina nismo uzeli BULK ni jedan novčić :) imamo sve isplate samo bezgotovinsko, niko ne bi mogao tražiti (to nema smisla, a lako je i provjeriti) da novac prebacimo preko poznanika u gotovini, namjerno ste iz nekog razloga šalim se
5 Smiješno je što smo, naprotiv, od 1. juna svim našim pacijentima kategorički preporučili da uvedu maksimalnu moguću količinu voća.
6 nismo nudili i ne nudimo dodatke prehrani
7 mnogih roditelja radi nepotrebne testove u nadi da to nije DM1 i odbijaju insulinsku terapiju na pozadini „medenog mjeseca“, objašnjavamo da će „medeni mjesec“ uskoro završiti. Nema svježih pregleda visoke tehnologije, zaista možete vidjeti: HBac, C peptid (stimulus), genetski markeri protiv tijela će malo pomoći. I na kraju, dugačak stol od 50 cm.

Rouse. napisao 05.06.2016.: 213

1. Ne znate ko je to? Ali, uzeo sam u obzir vaše negodovanje kad ste, braneći se od redovnih zahtjeva, izjavili da žrtve prvo navode dan i godinu, prezime, kada krenete na sastanak, a zatim to riješite. Stoga svugdje posebno naznačim datum 23. travnja 2016. i grad Alma-Ata. Mislim da je na današnji dan moja snaja bila jedina pacijentica iz Alma-Ate i, ako želite, možete utvrditi njene podatke. Zašto joj nije dala prezime! A zato što je sramota priznati cijelom svijetu da su nas tako spretno prevarili i gledati u oči svojih prijatelja u ulozi „sisara“.
Ali, ja sam starac, mirno ću prihvatiti svakojaka pitanja i prigovore, jer sam stvarno želio pomoći svojoj unuci.

2.Na kraju prijema vam se daje akt? Zašto lagati? Koji čin? Ko je to pokazao, predložio? Više od polovine vremena ste detaljno objasnili koliko je problematično primanje uplata iz druge zemlje, da je gotovo osumnjičen za pranje novca, podržavanje terorista. Sećate se?
I nakon 15 minuta, ustajući sa stola, došli ste do vrata, čekajući da moja snaja ode, pokazujući svim izgledom da je razgovor završen. I kako vas je pokušala pitati da li u obitelji ima drugo dijete i veoma se brine hoće li on imati takvu bolest? Šta ste odgovorili da vas podseti?

3, zašto vam nakon onoga što se dogodilo nismo postavili zahtjev za vas?
Ali zato što sam razumio i zaključio da je sva vaša aktivnost u početku bila usmjerena na obmanu. Dovršili ste zadatak. Morali ste privući, namamiti klijenta, dobiti plaću po bilo kojoj cijeni. Što se dogodilo u našem slučaju. jer sam vjerovao recenzijama na web-mjestima, vjerovao sam vašem profesorskom poslu, vjerovao sam da ste se stvarno izliječili od dijabetesa, kako pišete u knjizi, da imate vlastitu patentiranu tehniku. i da od 10 djece koja se prijave, 8 djece ide u produženu remisiju i odlazi sa inzulinom. i da je trajanje bolesti do 120 dana presudno. Nisam mogao zamisliti u tom trenutku da profesor može profitirati od bolesne djece na tako nepošten način da je to način njegovog rada.
Pa šta? Da li bi moje pravno negodovanje navelo da se pokajete i odmah vratite novac?

4. Zašto vaš pravni odjel već 20 godina nije naučio pravilno izvršavati ugovor. Zašto nije naveden ni datum ni broj, zašto oni ističu da "mokri pečat" nije važan? Zašto do sada niste poslali ugovor s mokrom pečatom preporučenim pismom, kao što traži uputstvo?
Jer tokom godina rada uspjeli ste prevariti ljude i dobro ste svjesni da štampanje na kompjuteru nema zakonsku silu. Tako da se pokušavate zaštititi od tužbi?
Zašto vaše obaveze prema klijentu nisu jasno precizirane, za primljenih 2000 eura.
Zašto se daje više od polovine ugovornog lista za objašnjenje kako i gdje, kako platiti, a ne u točno određenu svrhu - obvezu strana.
Zašto dešifriranje fraze "primarni prijem" - s navedenom vezom, klijenta dovodi u zabludu.
Uostalom, navedena stranica započinje riječima:

".. Nekoliko godina konstantno provodimo dinamičko praćenje pacijenta uz obavezno dokumentirano tjedno snimanje rezultata (u

slučaj zaključivanja sporazuma).
Inicijalni pregled, korekcija terapije inzulinom i način života, analiza medicinske dokumentacije provodi endokrinolog koji predstavlja izuzetno

konzervativno, klasično stajalište znanstvene medicine o metodama liječenja dijabetes melitusa, tj. koje uključuju isključivo zamjensku terapiju

preparati inzulina, diplomirani klinički pacijenti ESC-a.


". Šta predlaže početno savjetovanje:


Postizanje glikemije na testu i prije jela: 5,1-6,5 mol mol / L.

Nivo glikemije nakon obroka (nakon 2 sata): 7,6-8,0 mol / L.

Nivo glikemije pred spavanje: 6,0-7,5 m mol / L. Razina glikiranog hemoglobina je od 5 do 7. Prevencija komplikacija (neuropatije itd.). "

Ali zato što je pogodno zavaravati, zaključujemo ugovor, a u njemu je pojašnjenje šta je to primarna tehnika. A dovođenje glikemije na navedenu normu, ovo nije samo jedan sat rada. Kako bih drugačije mogao prihvatiti te riječi? A takođe i takve upečatljive video snimke. sa pitanjem van ekrana za pacijente: Dakle, zaključili ste ugovor, ali da li ste i dalje tražili novac od vas? Gde u zboru svi odgovaraju „ne“, „ne“. (Usput, neki videozapisi zbog kojih ste nestali sa stranice zašto ..).

Zašto odbijate vaš zahtev mojoj snahi da vam donese gotovinu? Tako je bilo kupaca koji su za svoju djecu polagali gotovinu. Ne usuđujem ih se osuditi i to nije moja nadležnost. Ali, a vi se ne usuđujete optužiti moju snahu da lažem! Mi živimo pod jednim krovom deset godina, a ja joj vjerujem, a ne vi! Stoga se vaša ličnost, koju sam sada prisiljena da proučavam, više puta viđa u laži na Internetu.

Zašto ste u poruci koju ste poslali napisali uplatu u iznosu od 2000 dolara, koja je već bila 2.000 eura u ugovoru, natjeravši je da uplati 2.306 dolara u euru?

Žao mi je što insistiram na putovanju do vas. Oh, bio sam veoma zabrinut što sam na kraju istih tih 120 dana bolesti, vjerovao u vašu metodu da je tako kratka povijest bolesti presudna.
15. februara 2016., otac moje snahe iznenada je umro u dobi od 57 godina. Bio je vrlo ugledan čovjek. A i on se jako brinuo zbog naše unuke. A moja snaja još nije odstupila od takve tuge. i jurio sam je putovanjem u Moskvu, do Zaharova.

Na putovanju u Moskvu, osim novca za penzije sa suprugom, dio novca dao je i brat moje sestre. Taj novac koji je odgođen za sahranu mog partnera. Skupljene su od onih donacija koje su donosili svi oni koji su se došli oprostiti od njega. Moj brat je rekao mojoj snahi da on još uvek radi nekoliko meseci pre komemoracije i da sada mora da leči sa ćerkom, posebno jer je poziv stigao "iz Moskve. Od samog Zaharova".

. Jurij Zaharovič, sjedeći svaki dan za svoju skromnu večeru, zarađenu takvim radom, sjetite se da ona također sadrži djelić mog rada i rada skromnih mještana mog izvođača.

Pogledajte video: Jana - Imam pravo (April 2024).

Ostavite Svoj Komentar