Koliko koštaju proizvodi ELTA: cijena glukometra i potrošnog materijala

Predstavljamo precizne, sigurne i jednostavne brojila šećera u krvi - Satellite, Satellite Plus i Satellite Express. Satellite Express je najbolji metar u ELTA liniji. Do danas su to jedini glukometri ruske proizvodnje koji čine pravu konkurenciju stranim kolegama.

Visoki standardi, ruske cene

Za ljude koji pate od dijabetesa, mjerač šećera u krvi postaje pravi spas i vjerni pratitelj. Cijena u takvim okolnostima je od sekundarnog značaja. Glavna stvar je kupiti pouzdan, precizan i prikladan mjerač koji ćete koristiti. Standarde kvalitete u proizvodnji ove opreme odavno su postavljali isključivo strani brendovi. Nisu svi mogli sebi priuštiti kupnju uvoznog glukometra, čija je cijena vrlo visoka. Sada se situacija promijenila - u Moskvi možete kupiti prvoklasni glukometar za prihvatljivu količinu. ELTA je napravila pravu revoluciju na ruskom tržištu medicinske opreme uvođenjem glukometra Satellite Express - glukometra čija je cijena nekoliko puta niža od troškova stranih analoga.

Koji je dobar satelitski mjerač šećera u krvi:

  • koristi se metoda elektrohemijske analize,
  • točnost mjerenja razine šećera u skladu je s GOST R ISO 15197-2015 *,
  • pristupačne cijene test traka,
  • jednostavnost upotrebe
  • radi se o apsolutno pouzdanom glukometru, možete ga kupiti u Moskvi s neograničenom garancijom,
  • stalna dostupnost potrošnog materijala u ljekarnama u Rusiji.

Glucometer: cijena i raspon modela

Naravno, jedna od naših najvažnijih prednosti su pristupačne cijene test traka. Najnoviji razvoj i najbolji mjerač glukoze kompanije „ELTA“ „Satellite Express“ omogućava dijagnosticiranje u samo 7 sekundi. Ali čak i ovaj model košta oko 1.396 rubalja. Raniji glukometar možete kupiti po cijeni manjoj od 1.200 rubalja.

Dovoljno je kupiti merač šećera u krvi ruske proizvodnje, a za zalihe ne morate preplaćivati. Trošak jedne analize uporediv je za sve modele, iznosi 9-10 rubalja.

Gdje kupiti glukometar u Moskvi

Podržavajući pristupačne cijene mjerača glukoze u krvi, u Moskvi i širom zemlje, ELTA pruža besplatnu podršku za korisnike u Rusiji. Za pitanja o tome gdje kupiti glukometar u Moskvi i regijama, kao i vezana za upotrebu glukometra, molimo nazovite non-stop telefon: 8 (800) 250-17-50.

Koliko koštaju proizvodi ELTA: cijena glukometra i potrošnog materijala

Vertikalno integrirana kompanija ELTA, prepoznata kao lider u proizvodnji medicinske opreme, programer je perspektivnog domaćeg satelitskog brojila. Prvi put su za novi proizvod saznali 1993. godine. Za dvije i pol desetljeća proizvođač je stvorio nekoliko generacija široko korištenih analizatora, čija se velika preciznost dokazuje velikim brojem znanstvenih studija.

Ozbiljna pristranost proizvođača prema vlastitim proizvodima jamči pouzdanost neovisnih mjerenja, a proračunska cijena Elta glukometra osigurava maksimalnu dostupnost uređaja.

Modeli mjerača šećera u krvi domaće kompanije ELTA

Proizvođač nudi nekoliko vrsta opreme, razlikuju se u cijeni i funkcionalnosti. Osnova svih ekspresnih analizatora je elektrohemijska reakcija. Inovativna metoda minimizira negativan utjecaj vanjskih faktora i poboljšava preciznost mjerenja glikemije.

Glucometer Satellite Plus

Uređaji su kalibrirani kapilarnom krvlju, crtični kod se unosi ručno, test trake izrađuju se tehnologijom suhe hemije. Kupce privlače niska cijena proizvoda, lakoća samostalne upotrebe, veliki zgodan ekran. Asortiman proizvoda uključuje tri jedinice postojeće linije.

Razmotrite dvije jeftine modifikacije koje su uređaj približile međunarodnim standardima:

  • Satelit Plus. Prijenosni ispitivač za kućnu i kliničku upotrebu kao alternativa laboratorijskim istraživanjima je poboljšana verzija prethodnog modela. Trajanje glikemijskog skrininga je 20 sekundi. Automatsko isključivanje događa se četiri minute nakon završetka testa. Analizator je inferiorniji od naprednijih uređaja, ali ima značajan plus - smanjeni trošak tokom promocija. Izvor napajanja je baterija. Naplata mu je dovoljna za provođenje 3000 studija. Raspon mjerenja je od 0,6 do 35 m / mol, količina RAM-a je zadnjih 60 rezultata. Uređaj uključuje ekspresni analizator, 25 ispitnih ploča, olovku za probijanje, 25 scarifiera, kontrolnu traku, prikladan kofer za pohranu uređaja, upute, garancijsku karticu,
  • Satelit express. Uspješan model zadovoljava moderne zahtjeve, a odlikuju ga kompaktna veličina, mala težina, praktičan dizajn. Lako se stavi u džep ili malu torbu. Analiza traje sedam sekundi. Ekran koji štedi energiju povećava vrijeme rada uređaja i učestalost mjerenja iz jedne baterije. Uređaj pohranjuje dobivene rezultate posljednjih 60 studija, kao i datum i vrijeme probira. Vođa četvrte generacije odlikuje se praktičnost, higijena upotrebe i ispravnim postavkama daje precizne rezultate. Doživotna garancija potvrđuje povjerenje proizvođača u kvalitetu proizvoda. Izvor napajanja uređaja dizajniran je za 5000 mjerenja. Uprkos poboljšanjima, model ima trošak budžeta. Uređaj uključuje analizator, 25 test traka i lanceta svaka, olovku za probijanje, kontrolnu pločicu, tvrdu futrolu, korisnički priručnik i garancijski dokument.

Cijene satelitskih brojila

Današnje tržište karakteriše širok spektar ponude. Cijena uređaja je presudna: za sve prednosti stranih analoga, proračunska domaća opcija je pristupačna za bilo kojeg ruskog potrošača.

Satelitski glukometri smatraju se uređajima srednjeg segmenta. Zajednički trošak proizvodnje je 1300 rubalja.

Troškovi se brzo nadoknađuju redovnom kupnjom test traka. Njihova cijena je upola manje potrošnog materijala drugih marki, što je važno za redovnog kupca.

Koliko koštaju test trake i ostali pribor?

Ali obratite pozornost na uvjete dopuštenog rada ploča. Mogu se promijeniti nakon otvaranja tvorničke ambalaže.

Moguće je da se trake zapečaćene od strane proizvođača čuvaju 3 godine, ali nakon početne upotrebe moraju se koristiti naredna tri mjeseca.

Stoga je vrlo važno prije kupnje proučiti informacije navedene u uputama za uređaj. Za odabrani uređaj trebaju biti prikladni dodatni uređaji, no praksa pokazuje da svaki analizator odgovara određenim trakama navedenim u korisničkom priručniku.

Sljedeći potrošni materijal su lancete. Uređaji za jednokratnu upotrebu razlikuju se po širini igala i materijalu. Prilikom kupovine elemenata za probijanje, posebna se pažnja posvećuje prilagođavanju automatskog uređaja.

Potrošni materijal za satelitski ekspres analizator nije skup, što je važno za one koji moraju svakodnevno obavljati probe testiranja. Niska cijena uređaja i materijala pomaže značajno uštedjeti na održavanju bolesti.

Ploče i ispitne ploče prodaju bilo koje ljekarne u Rusiji po povoljnoj cijeni. Dodatne uređaje odlikuje povoljna karakteristika - svaka test traka zasebno je upakovana, što produžava garancijski rok otvorene kutije.

Određeni model funkcionira s tipom traka namijenjenih njemu:

  • Satelitski analizator Plus zahtijeva PKG-02,
  • Satellite Express uređaj radi s PKG-03.

Pakovanje sadrži 25 ili 50 test ploča. Trošak ovisi o njihovom broju i kreće se od 250 do 500 rubalja.

Bilo koja tetraedarska univerzalna lanceta sljedećih proizvođača pogodna je za probušenu olovku:

Scarificatore poznatih marki lako je pronaći u distribucijskoj mreži. 25 igala košta oko 150 rubalja.

Gdje je najisplativije kupiti glukometre i potrošni materijal?

U ovom slučaju postoji mogućnost kupnje uređaja po povoljnoj cijeni. Vrijedno je obratiti pažnju na internetske ljekarne koje periodično daju popuste na određene modele i potrošni materijal, pružaju tehničku podršku korisnicima i besplatno se konzultiraju na telefonu.

Temeljitim proučavanjem tržišta možete pronaći profitabilnu ponudu za sebe i iskoristiti ugodnu uslugu. Online platforme za trgovanje djeluju kao pouzdani pomoćnici izvan medicinske ustanove, kao ugodno mjesto za nabavku medicinske opreme za kuću.

Predstavnici internetskih ljekarni pažljivo slušaju zahtjeve potrošača, odgovaraju na sva zanimljiva pitanja, što značajno poboljšava kvalitetu života pacijenata sa dijabetesom.

Povoljne prednosti kupovine u internetskoj trgovini:

  • širok asortiman robe. Prikladan katalog pomaže u odabiru proizvoda iz ličnih razloga. Na raspolaganju je širok spektar dodatnih potrepština,
  • kvalitet proizvoda. Visok nivo proizvoda potvrđuje garancija proizvođača, certifikati o sukladnosti,
  • besplatne konsultacije. Zaposleni posjeduju potrebno znanje, pomažu u pravom izboru,
  • program lojalnosti. Internetske trgovine pružaju popuste, održavaju promocije i bonuse za redovne kupce,
  • povoljno sučelje. Možete pronaći potreban proizvod i postaviti aplikaciju u roku od nekoliko minuta,
  • brza dostava. Pouzdana kurirska služba u dogovoreno vrijeme paket dovodi na pravu adresu,
  • bilo koje opcije plaćanja. Gotovinom ili gotovinom pri isporuci, transfer na karticu.

Srodni videozapisi

Kako se koristi satelitski ekspres metar:

Uzimajući u obzir mišljenja korisnika i stručnjaka tematskih foruma, može se reći da pouzdani, točni, jednostavni uređaji tvrtke ELTA imaju velike prednosti za zainteresiranog potrošača - neograničeno jamstvo i niske cijene.

Jeftini analogni uvozni modeli sa širokim ekranom i jasnim simbolima posebno su popularni među starijim osobama.

  • Dugotrajno stabilizuje nivo šećera
  • Obnavlja proizvodnju inzulina pankreasa

Saznajte više. Nije droga. ->

Pogledajte video: POD ISTRAGOM - KOLIKO KOŠTA ZIMOVANJE (Maj 2024).

Ostavite Svoj Komentar