Modeli glukometra Freestyle Libre (Freestyle Libre)

po trenutnoj stopi biblioteke košta oko 10 000 rubalja mjesečno (2kom * 60 eura (76 rubalja) = 9120 + dostava 15-20 eura u Rusiju.)
I senzor stavljamo ne samo na ruku, već i na nogu i zadnjicu.

Da, to je tačno) Upravo sam u članku naznačio troškove u TJEDNU.
Što se tiče lokacije za ugradnju, kao i kod Dexcom-a, mogu se koristiti i alternativne lokacije. U materijalu sam pisao samo o službenom preporučivanju proizvođača, da me ne bi optužili za samovolju)))

I mogu li saznati što priložite? moj senzor je pao za sat vremena s ruke ((

Nosimo Dex. Prvo sam na vrh zalijepio hidrofilm film-žbuku, a zatim sam spajao još jedan način "pričvršćivanja" upravo kod vlasnika Libre - samoljepljivi zavoj Peha-haft od Hartmanna. Ima različite veličine i boje. Izgleda vrlo uredno i čvrsto se drži. Pa idi sad

escabar.maria dobrodošli. Reci mi o zavoju, kako ga koristiš? Jučer smo ga obukli u dexcom i on je ujutro sišao s njim.
Hvala!

Imate li Peha-Haft zavoj? Sve ih povezujemo: i senzor i ispod. Još nas nije iznevjerio. Glavna stvar je čvrsto zavojiti, elastična je, malo će se istegnuti tijekom nošenja. Možda si ga previše vezao. Kada ga dugo nosite, može se prevrnuti i kliznuti, ali to nije ranije nego nakon tjedan dana čarapa. Pokušajte ga čvrsto zamotati i zavoj može biti širi (imamo 8 cm za dex i 10 cm za ispod)

Odakle ti te cijene ?? Najjeftiniji koji je pronađen - 7500 za jedan senzor ..

Kako to misliš? Dexcom ili Libre senzor. Cijene za Libre uzimam sa službenog web mjesta Abbott (one su u eurima). Dexcom je predstavljen na ruskim web lokacijama - prva stranica tražilice))) Nisam ga vidio 7500.

Molimo dajte link na službenu web stranicu

Možete li dati link do stranice na kojoj možete kupiti Libre i senzore za 60 eura?

Nije tačno 60, ali skoro ..)) www.mylibre.ru

Kupio sam na francuskom mjestu https://www.abbottdiabetestore.fr

Kao vlasnik dva uređaja, s pouzdanjem mogu reći da je zaostajanje u vrijednostima Vage mnogo manje nego kod Dekskoma, a točnost je veća. Korištenje senzora u kombinaciji sa pametnim telefonom je vrlo zgodno. Da nije za cijenu senzora, onda bi mnogi dijabetičari postali mnogo puta sretniji.

Izvinite, nisam baš razumio. Navedite prednosti Libre, a zatim razgovarajte o senzorima sa pametnim telefonom. Što se tiče integracije s iPhoneom - ovo se već odnosi na Dexcom, zar ne? I zvuči kao da se radi i o Libre.
I cijena je da, ali u usporedbi s troškovima Dexcoma, Libre je pravi pomak u pogledu pristupačnosti, prilično usporediv s cijenom test traka.

Vaga se može koristiti s bilo kojeg pametnog telefona gdje postoji NFC. Ne možete kupiti čitač

Dajana, da, u pravu si. Planiram napisati zaseban post o mogućnostima integracije Libre sa pametnim telefonom. Kad sam pisao ovaj članak, još nije bilo takvih inovacija)

Diana, "koristi se sa bilo kojim pametnim telefonom gdje postoji NFC" - na Android'e?

Hvala, vrlo zanimljiv članak. Ako to nije teško, možete li nam dati vezu do bilo koje službene informacije da bi uređaj uskoro trebao ući na rusko tržište (u 2016.)? Ne mogu nigde pronaći izvor ove vesti. Hvala unaprijed!

Nazvao sam ruskog Abbotta i objasnili su mi da se uređaj sada sertifikuje u Rusiji, a u prodaju bi trebao krenuti na jesen. Oni čak prihvaćaju predbilježbe.

Upravo sam nazvao Abbott Diabets Care. Rekli su da je dok traje sertifikacija. Planirano je i planirano je u prodaji krajem godine, možda čak i na početku. Nisu rekli predbilježbe, kontaktirali su, već su rekli da će kontaktirati kada uređaji budu spremni za prodaju. Na cijene su rekli da će biti točno niže od europskih, uzimajući u obzir kurs, možda malo niže (ali može), ali definitivno ne više.
Trenutno na njemačkom mjestu - to (zaokružuje) 170 eura po setu, 60 eura po senzoru.
Na Mylibre.ru cijene načelno nisu puno veće. 200 eura i 69 eura, samo što nema certifikate, ali možete postati vlasnik puno ranije od zime :)

Na playmarketu se pojavila aplikacija liapp, koja vam omogućuje korištenje pametnog telefona na androidu kao čitač. Jedino u njemu trebala bi biti funkcija NFC prijenosa podataka

reci mi molim te. Prvi put su naručili libre putem e2russia (posrednika iz Njemačke), ali pošiljka je otišla na dugo vrijeme - 3 tjedna. Sada smo saznali za mylibre.ru (takođe posrednik), senzori su skuplji, ali isporuka je brža. Je li neko naručio preko njih? Na Internetu nema posebnih recenzija o njihovom radu, ne bih htio letjeti

Mnogo poznanika naručuje putem mylibre - svi su sretni, nema problema. Postoji normalna "kancelarija", momci su čak napravili i dobru stranicu za ovaj posao.

Ali ne znate, možda će država nekako prodati barem senzore. A onda na 10.000 mjesečno davati kao što još nije moguće.

Prvo, Libre još uvijek neće proći certifikaciju u Rusiji. Obećali su da će započeti s prodajom u septembru. Drugo, doista se govori kako Libre želi uključiti u javne nabave. Ali čak i uz takve ohrabrujuće informacije u NAŠOJ državi, nema potrebe govoriti o bilo kakvom strateškom planiranju. Danas daju, sutra uzimaju. A službenik je uvijek u pravu, a ne pacijent. Prema tome, nemam iluzija po tom pitanju. Glavno je da se ljudima ne smije stavljati domaći inzulin i satelitski glukometar. Ovdje neće biti vremena za senzore)

Dobar dan
Kao što mi je objasnio naš liječnik iz ESC-a, knjižnica zahtijeva kalibraciju: svakih 8 ili 9 sati (ne sjećam se da je razgovor bio prije mjesec i pol ili dva), potrebno je izmjeriti šećer, jer će u protivnom čitač prestati pokazivati ​​vrijednosti. Možda je mislila dovesti čitač na senzor? Svidjela mi se ideja da se šećer može vrlo tačno izmjeriti jednostavnim dovođenjem senzora. Ali nije mi se svidjelo da ćete sve proračune raditi sami. Na pumpi smo već nekoliko mjeseci, što je vrlo zgodno, radi izračunavanje inzulina (naravno, prilagođavamo ako je potrebno), tek ulazimo.
Mi pričvršćujemo Dekskog na rame (dijete ima 3 godine, 4 mjeseca, senzor ga nosimo od godine 10 mjeseci). Dekskom ima zaostatak od 20 minuta u pogledu pokazatelja.
Suprug je kupio poseban predajnik, instalirao programe na pametnim telefonima: naši, kad je internet uključen, pokazuju šećer (već i na daljinu), postoji i poseban telefon koji prikazuje šećer na bluetooth-u. Njegov signal je operativniji od signala dexcoma. Uprkos činjenici da djeluje prenoseći svoj signal. Kalibracija nije potrebna. Nema takve stvari koja ne radi dva sata pri promjeni / ponovnom pokretanju senzora - uvijek radi.

Natalia, šta ti pumpa? Postavite prema kvoti ili sebi? Idemo i na pumpu, na ručke već umorne. I dalje je normalno tokom dana, a ustajati noću i raditi injekciju u mraku je vrlo neugodno.

Pogledajte video: Abbott Free Style Libre - Kansız Şeker Ölçüm Cihazı Nedir? Applying your FreeStyle Libre Sensor. (April 2024).

Ostavite Svoj Komentar