Glucometer Optima recenzije

Prilikom procjene cijene i kvalitete uređaja za mjerenje šećera u krvi, CareSens N je odlična opcija za dijabetičare. Za provođenje ispitivanja i pronalaženje pokazatelja glukoze potreban je samo minimalan pad krvi s volumenom 0,5 μl. Rezultate studije možete dobiti za pet sekundi.

Da bi dobiveni podaci bili točni, treba koristiti samo originalne testne trake za uređaj. Umjeravanje uređaja vrši se u plazmi, dok je mjerač usklađen sa svim međunarodnim zdravstvenim zahtjevima.

Ovo je vrlo precizan uređaj, koji ima dobro osmišljen dizajn, tako da je rizik od dobivanja pogrešnih pokazatelja minimalan. Dozvoljeno je uzimanje krvi i sa prsta i sa dlana, podlaktice, potkoljenice ili bedara.

Opis analizatora

KeaSens N glukometar proizvodi se uzimajući u obzir sve najnovije moderne tehnologije. Riječ je o izdržljivom, preciznom, visokokvalitetnom i funkcionalnom uređaju korejskog proizvođača I-SENS, koji se s pravom može smatrati jednim od najboljih te vrste.

Analizator može automatski očitati kodiranje test trake, tako da dijabetičar ne mora svaki put da brine o provjeri znakova koda. Ispitna površina može uvući potrebnu količinu krvi s volumenom ne većim od 0,5 μl.

Zbog činjenice da komplet sadrži posebnu zaštitnu kapicu, probijanje za uzorkovanje krvi može se obaviti na bilo kojem prikladnom mjestu. Uređaj ima veliku memoriju, napredne funkcije za dobivanje statističkih podataka.

Ako morate prenijeti spremljene podatke na osobni računar, možete koristiti USB kabel.

Tehničke specifikacije

Komplet sadrži glukometar, olovku za uzimanje krvi, set lanceta u količini od 10 komada i test traku za mjerenje šećera u krvi u istoj količini, dvije baterije CR2032, prikladan futrolu za nošenje i skladištenje uređaja, priručnik s uputama i garancijski list.

Mjerenje krvi vrši se elektrohemijskom dijagnostičkom metodom. Kao uzorak koristi se svježa cijela kapilarna krv. Za dobivanje tačnih podataka dovoljno je 0,5 μl krvi.

Krv za analizu može se izvaditi iz prsta, bedara, dlana, podlaktice, potkoljenice, ramena. Pokazatelji se mogu dobiti u rasponu od 1,1 do 33,3 mmol / litra. Analiza traje pet sekundi.

  • Uređaj je sposoban za pohranjivanje do 250 najnovijih mjerenja, naznačujući vrijeme i datum analize.
  • Moguće je dobiti statistike za posljednje dvije sedmice, a dijabetičar može označiti i istraživanje prije ili nakon jela.
  • Brojač ima četiri vrste zvučnih signala koji se mogu individualno podesiti.
  • Kao baterija koriste se dvije litijumske baterije tipa CR2032, koje su dovoljne za 1000 analiza.
  • Uređaj je veličine 93x47x15 mm i teži samo 50 grama s baterijama.

Općenito, CareSens N glukometri imaju vrlo pozitivne kritike. Cijena uređaja je niska i iznosi 1200 rubalja.

Kako koristiti uređaj

Postupak se izvodi čistim i suhim rukama. Vrh ručke za probijanje se odvrne i ukloni. U uređaj je ugrađena nova sterilna lanceta, zaštitni disk je odvrnut i vrh je ponovo instaliran.

Željeni nivo uboda odabire se rotiranjem vrha vrha. Uređaj lancete jednim rukom uzima tijelo, a drugom izvlači cilindar dok ne klikne.

Zatim se kraj test trake instalira u utičnicu brojila prema gore s kontaktima sve dok se ne primi audio signal. Simbol test trake s kapljicom krvi trebao bi se pojaviti na zaslonu. U ovom trenutku dijabetičar, ako je potrebno, može staviti oznaku na analizu prije ili nakon jela.

  1. Uz pomoć lancelnog uređaja uzima se krv. Nakon toga na kraju test test trake nanosi se oslobođena kap krvi.
  2. Kad se dobije potrebna doza materijala, uređaj za mjerenje glukoze u krvi obavijestit će posebnim zvučnim signalom. Ako je uzorkovanje krvi bilo neuspješno, odbacite test traku i ponovite analizu.
  3. Nakon što se pojave rezultati ispitivanja, uređaj se automatski isključuje tri sekunde nakon uklanjanja test trake iz utora.

Primljeni podaci se automatski pohranjuju u memoriju analizatora. Svi rabljeni potrošni materijal se odlaže, važno je ne zaboraviti staviti zaštitni disk na lancetu.

U videu u ovom članku opisane su karakteristike gornjeg glukometra.

Recenzije o glukometrima: koje je bolje kupiti stare i mlade

Kod šećerne bolesti prvog ili drugog tipa potrebno je stalno pratiti nivo šećera u krvi. U tome poseban uređaj, nazvan glukometrom, pomaže dijabetičarima. Ovakav mjerač danas možete kupiti u bilo kojoj specijaliziranoj trgovini koja prodaje medicinsku opremu ili na stranicama internetskih trgovina.

Cijena uređaja za mjerenje šećera u krvi ovisi o proizvođaču, funkcionalnosti i kvaliteti. Prije odabira glukometra preporučuje se pročitati recenzije korisnika koji su već mogli kupiti ovaj uređaj i isprobati ga u praksi. Možete koristiti i ocjenu glukometra u 2014. ili 2015. za odabir najtačnijeg uređaja.

Glukometar se može podijeliti u nekoliko glavnih kategorija, ovisno o tome tko će ih koristiti za mjerenje šećera u krvi:

Za liječenje zglobova naši čitaoci su uspješno koristili DiabeNot. Uvidjevši popularnost ovog proizvoda, odlučili smo ga ponuditi vašoj pažnji.

  • Uređaj za starije osobe sa dijabetesom,
  • Uređaj za mlade sa dijagnozom dijabetesa,
  • Uređaj za zdrave ljude koji žele pratiti svoje zdravlje.

Glukometar za starije osobe

Takvim se pacijentima savjetuje da kupuju jednostavniji i pouzdaniji model uređaja za mjerenje šećera u krvi.

Pri kupnji treba odabrati glukometr sa jakim kućištem, širokim ekranom, velikim simbolima i minimalnim brojem tipki za kontrolu. Za starije ljude prikladniji su uređaji veličine, ne zahtijevaju unošenje kodiranja pomoću gumba.

Cijena brojila trebala bi biti niska, ne mora imati takve funkcije kao što je komunikacija s osobnim računarom, izračunavanje prosječne statistike za određeno razdoblje.

U ovom slučaju možete koristiti uređaj s malom količinom memorije i malom brzinom za mjerenje šećera u krvi kod pacijenta.

Takvi uređaji uključuju glukometre koji imaju pozitivne povratne informacije od korisnika, kao što su:

  • Accu Check Mobile,
  • VanTouch Select Simple,
  • Krug vozila
  • VanTouch Select.

Prije nego što kupite uređaj za mjerenje šećera u krvi, morate proučiti značajke test traka. Preporučuje se odabir glukometra s velikim test trakama, kako bi starijim osobama bilo pogodno nezavisno mjerenje krvi. Također morate obratiti pažnju na to koliko je ove trake lako kupiti u ljekarni ili specijalnim prodavaonicama, tako da u budućnosti neće biti problema s njihovim pronalaženjem.

  • Contour TS uređaj je prvi mjerač koji ne zahtijeva kodiranje, tako da korisnik ne treba svaki put upamtiti skup brojeva, unijeti kod ili instalirati čip u uređaj. Testne trake mogu se koristiti najviše šest mjeseci nakon otvaranja pakovanja. Ovo je prilično precizan uređaj, što je ogroman plus.
  • Accu Chek Mobile je prvi uređaj koji kombinira više funkcija odjednom. Za mjerenje razine šećera u krvi koristi se testna kaseta od 50 odjeljenja, tako da testne trake ne moraju biti kupljene za mjerenje glukoze u krvi. Uključuje i olovku za probijanje pričvršćenu na uređaj, a koja je opremljena vrlo tankom lancetom, koja vam omogućava da napravite proboj sa samo jednim klikom. Uz to, komplet uređaja uključuje USB kabl za povezivanje s računarom.
  • VanTouch Select glukometar najprikladniji je i najprecizniji mjerač šećera u krvi, koji ima zgodan meni na ruskom jeziku i može prijaviti pogreške na ruskom jeziku. Uređaj ima funkciju dodavanja oznaka otprilike kada je mjerenje izvršeno - prije ili nakon obroka. Ovo vam omogućava praćenje stanja u tijelu i određivanje koja je hrana od velike koristi za dijabetičare.
  • Još prikladniji uređaj na kojem ne trebate unijeti kodiranje je VanTouch Select Simple glukometar. Probne trake za ovaj uređaj imaju unaprijed definirani kod, tako da korisnik ne treba brinuti o provjeri skupa brojeva. Ovaj uređaj nema niti jedno dugme i što je jednostavnije moguće za starije osobe.

Proučavajući preglede, potrebno je usredotočiti se na glavne funkcije koje ima uređaj za mjerenje razine šećera u krvi - to su vrijeme mjerenja, veličina memorije, kalibracija, kodiranje.

Vrijeme mjerenja označava razdoblje u sekundama tijekom kojeg se određuje glukoza u krvi od trenutka primjene kapi krvi na test traku.

Ako mjerač koristite kod kuće, nije potrebno koristiti najbrži uređaj. Nakon što uređaj završi studiju, oglasiće se poseban zvučni signal.

Količina memorije uključuje broj nedavnih studija koje je mjerač u stanju upamtiti. Najoptimalnija opcija je 10-15 merenja.

Morate znati za takvo nešto kao što je kalibracija. Prilikom mjerenja šećera u krvi u krvnoj plazmi treba oduzeti 12 posto da bi se dobio željeni rezultat za punu krv.

Sve test trake imaju pojedinačni kod na kojem je uređaj konfiguriran. Ovisno o modelu, ovaj se kôd može unijeti ručno ili očitati s posebnog čipa, što je vrlo zgodno za starije ljude koji kôd ne moraju pamtiti i unositi ga u mjerač.

Danas na medicinskom tržištu postoji nekoliko modela glukometra bez kodiranja, pa korisnicima ne treba unositi kod ili instalirati čip. Takvi uređaji uključuju uređaje za mjerenje šećera u krvi Kontur TS, VanTouch Select Simple, JMate Mini, Accu Check Mobile.

Glukometri za mlade

Za mlade ljude od 11 do 30 godina najprikladniji modeli su:

  • Accu Check Mobile,
  • Accu Chek Performa Nano,
  • Van Touch Ultra Easy,
  • EasyTouch GC.

Mladi se prvenstveno fokusiraju na odabir kompaktnog, prikladnog i modernog uređaja za mjerenje glukoze u krvi. Svi ovi instrumenti sposobni su izmjeriti krv u samo nekoliko sekundi.

  • EasyTouch GC uređaj pogodan je za one koji žele kupiti univerzalni uređaj za mjerenje šećera i holesterola u krvi kod kuće.
  • Uređajima Accu Chek Performa Nano i JMate potrebna je najmanja doza krvi, što je posebno pogodno za tinejdžerku.
  • Najmoderniji model su Van Tach Ultra Easy glukometri koji imaju različite varijacije u boji kućišta. Za mlade ljude da sakrijemo činjenicu bolesti vrlo je važno da uređaj podsjeća na moderni uređaj - uređaj ili flash pogon.

Uređaji za zdrave ljude

Za ljude koji nemaju dijabetes, ali koji trebaju redovno pratiti nivo glukoze u krvi, pogodan je Van Tach Select Simple ili Contour TS merač.

  • Za uređaj Van Touch Select Simple, test trake se prodaju u setu od 25 komada, što je pogodno za rijetku uporabu uređaja.
  • Zbog činjenice da nemaju dodir s kisikom, test trake u krugu vozila mogu se pohraniti dovoljno dugo.
  • I taj i drugi uređaji ne zahtijevaju kodiranje.

Kada kupujete uređaj za mjerenje šećera u krvi, važno je obratiti pažnju da komplet obično sadrži samo 10-25 test traka, olovku za probijanje i 10 lanceta za bezbolno uzimanje krvi.

Za test je potrebna jedna test traka i jedna lanceta. Iz tog razloga je preporučljivo odmah izračunati koliko će se često mjeriti krv i kupiti setove od 50-100 test traka i odgovarajući broj lanceta. Preporučljivo je kupiti univerzalne lancete, koje su pogodne za bilo koji model glukometra.

Glucometer Rating

Tako da dijabetičari mogu odrediti koji metar je najbolji za mjerenje šećera u krvi, postoji ocjena metra u 2015. godini. Uključili su najpovoljnije i funkcionalnije uređaje poznatih proizvođača.

Najbolji prenosivi uređaj 2015. godine bio je mjerač one Touch Ultra Easy kompanije Johnson & Johnson, čija je cijena 2200 rubalja. To je zgodan i kompaktan uređaj, težine svega 35 g.

Najkompaktniji uređaj 2015. godine smatra se Trueresult Twist metrom iz kompanije Nipro. Za analizu je potrebno tek 0,5 μl krvi, rezultati ispitivanja pojavljuju se na zaslonu nakon četiri sekunde.

Najbolji mjerač u 2015. godini koji je nakon testiranja mogao pohraniti informacije u memoriju, priznat je Accu-Chek Asset iz tvrtke Hoffmann la Roche. Uređaj može pohraniti do 350 nedavnih mjerenja koja pokazuju vrijeme i datum analize. Postoji prikladna funkcija za označavanje rezultata dobivenih prije ili nakon obroka.

Najjednostavniji uređaj 2015. godine prepoznat je kao mjerač uzorka s jednim dodirom tvrtke Johnson & Johnson. Ovaj zgodan i jednostavan uređaj idealan je za starije osobe ili djecu.

Najpovoljnijim uređajem 2015. godine smatra se Accu-Chek Mobile uređaj iz Hoffmann la Roche. Mjerač radi na osnovi kasete s ugrađenom 50 test traka. Također, u kućište je montirana probojna olovka.

Za liječenje zglobova naši čitaoci su uspješno koristili DiabeNot. Uvidjevši popularnost ovog proizvoda, odlučili smo ga ponuditi vašoj pažnji.

Najfunkcionalniji uređaj 2015. godine bio je Accu-Chek Performa glukometar tvrtke Roche Diagnostics GmbH. Ima funkciju alarma, podsjećanje na potrebu za testom.

Najpouzdaniji uređaj 2015. godine nazvan je sklop vozila tvrtke Bayer Cons.Care AG. Ovaj uređaj je jednostavan i pouzdan.

Najboljom mini laboratorijom 2015. godine proglašen je prijenosni uređaj Easytouch kompanije Baioptik. Ovaj uređaj je u stanju da istovremeno mjeri nivo glukoze, holesterola i hemoglobina u krvi.

Uređaj Diacont OK iz tvrtke OK Biotek Co. prepoznat je kao najbolji sistem za praćenje šećera u krvi u 2015. godini. Prilikom stvaranja testnih traka koristi se posebna tehnologija koja vam omogućuje da rezultate analize dobijete gotovo bez greške.

Glukometeri su prijenosni uređaji namijenjeni određivanju razine glukoze u krvi u nekoliko minuta. Može se koristiti u laboratoriji i za kućnu kontrolu glikemije. Danas se takav proizvod može naći ne samo u domovima dijabetičara, već i kod svih ljudi koji pažljivo prate njihovo zdravlje.

Moderni glukometar sastoji se od više dijelova koji osiguravaju pouzdanost i jednostavnost postupka mjerenja.

  • Baterija Neophodno da se osigura radni vijek baterije. Često se koriste standardne baterije, koje se mogu kupiti u bilo kojoj trgovini. Uređaji bez mogućnosti samostalne zamjene ili punjenja manje su popularni u svakodnevnom životu.
  • Glavni kompaktni uređaj opremljen zaslonom i praktičnim tipkama za pregled pamćenja nedavnih događaja i rezultata. Na ekranu se prikazuje primljena vrednost. Ovisno o kalibraciji, može se izvršiti test plazme ili kapilarne krvi.
  • Test trake. Bez ove potrošnje, mjerenje nije moguće. Danas svaki model ima svoje test trake.
  • Alat za probijanje prsta (lanceta). Za svakog pacijenta odabire se individualni model.Izbor ovisi o debljini kože, učestalosti mjerenja, mogućnosti individualnog skladištenja i upotrebe.

Princip rada

Predstavnici uređaja poznatih domaćih i stranih proizvođača imaju 2 glavna načina rada

  1. Fotometrijska. Kad glukoza uđe u testnu traku, reagens se oboja u drugu boju, čiji intenzitet određuje koncentraciju šećera pomoću integriranog optičkog sistema.
  2. Elektrohemijska. Ovde se za postizanje rezultata koristi princip malih električnih struja. Kad reagens reagira s kapi krvi na test traci, analizator bilježi vrijednost i izračunava koncentraciju glukoze u uzorku.

Većina domaćih analizatora posebno je drugog tipa, jer daju najtačniju vrijednost (tj. Minimalnu grešku).

Kako odabrati glukometar?

Osnovno pravilo izbora je upotrebljivost i dostupnost potrebnih funkcija. Svaki pacijent će možda trebati individualne karakteristike, što znači da je prikladan određeni uređaj. Važan kriterij su troškovi samog uređaja i test traka, njihova dostupnost za pravovremeno nadopunjavanje zaliha.

Uređaj mora dati najtačniji rezultat. U suprotnom, čitava poanta kupovine je izgubljena. Najstroži i pažljivo tradicionalni pristup ocjenjivanju šećera kod djece i trudnica.

Često važan čimbenik u odabiru glukometra je veličina kapi krvi neophodna za procjenu. Što je manje potrebno, to je praktičniji i jednostavniji. Posebno je teško dobiti veliku kap krvi od beba ili, na primer, nakon što je jaka mraz.

Dakako, važna svojstva za neke ljude potpuno su nevažna za druge. Primjerice, najaktivniji mladi ljudi traže najmanje modele gadgeta, a bakama, naprotiv, treba uređaj sa velikim zaslonom i minimalnom složenošću.

Najpopularniji brendovi su Accu Chek, Van Touch Select, Ai Chek, Kontur, Sattelit. U prodaji su bili i prvi neinvazivni glukometri, koji vam omogućavaju da odredite šećer u krvi bez probijanja prsta. Nesumnjivo je da takav razvoj događaja ima veliku budućnost. Ali za sada se uređaji ne razlikuju u potrebnoj preciznosti i nisu u mogućnosti potpuno zamijeniti klasičnu metodu mjerenja glukoze. Jedan primjer tonometra-glukometra Omelon A1.

Kako koristiti brojilo?

Glavne značajke upotrebe određenog modela uvijek su navedene u uputama, ali postoje osnovni principi za pravljenje točnih i sigurnih mjerenja šećera kod kuće.

  1. Uvijek operite ruke sapunom prije mjerenja i obrišite ih ručnikom. Potrebno je provjeriti samo suve prste.
  2. Držite lancetu dobro zatvorenu kako biste izbjegli rizik od infekcije iglom
  3. Za mjerenje uzmite jednu test traku, umetnite je u mjerač. Pričekajte dok uređaj nije spreman za rad.
  4. Probušite prst na pravom mestu
  5. Stavite test traku na rezultirajući kap kapilarne krvi
  6. Unesite potrebnu količinu uzorka i pričekajte 3-40 sekundi dok obrađujete rezultat
  7. Sanitizirajte mesto uboda

Glucometer, upute za upotrebu. Za koga, zašto, kako? Detalji i korak po korak

Kućni mjerač glukoze u krvi nezaobilazni je uređaj bolesnicima sa šećernom bolešću, a još više kada je riječ o starijoj osobi kojoj je teško izaći zbog planiranog davanja krvi, a dijabetičari trebaju stalno praćenje glukoze u krvi.

EBsensor mjerač Prodaje se u brojnim varijantama: s test trakama, u futroli, bez futrole, samo uređaj bez probijača, itd. Uzeo sam kompletan set u futrolu da se ništa ne izgubi.

Izgled ambalaže

U kutiji - futrola sa patentnim zatvaračem sa kompletom za postupak i uputstva. Ako slabo vidite, kliknite na fotografiju za povećanje. Ako je i dalje teško vidjeti, ponovo kliknite)

To je cijeli skup koji uključuje

  1. EBsensor mjerač glukoze u krvi (mjerač glukoze u krvi)
  2. Zdravstvena test traka instrumenta
  3. Uređaj za ubodanje prstima
  4. Lančevi - 10kom
  5. Test trake za utvrđivanje nivoa glukoze u krvi - 10kom
  6. Baterija, tip AAA, 1,5 V - 2 kom.
  7. Upute za upotrebu
  8. Upute za upotrebu test traka
  9. Merenjački dnevnik
  10. Garantna kartica
  11. Slučaj

Naravno, preporučujem kupovinu u futroli, a ne odvojeno, kako se ništa ne bi izgubilo!

Tada ćemo pripremiti uređaj za probijanje za rad.

Skinite poklopac, ugradite lancetu

I vrati kapu

Sada morate podesiti dubinu probijanja, koja varira od 1 (najsvečanije za ljude s tankom kožom) do 5 (za ljude s debelom kožom). Preporučuje se započeti s 1, ali koristeći testnu metodu, otkrio sam da su 3 pogodna, na jedinici se koža jednostavno nije probila.

Zatim povučemo zatvarač uređaja za probijanje dok ne klikne.

Operite ruke i izvadite testnu traku i umetnite je u metar

Nakon toga na monitoru bi se trebao pojaviti broj koji odgovara broju na pakovanju s test trakama. U tom slučaju uređaj emitira zvučni signal i na monitoru treperi kap, što znači da je uređaj spreman za rad.

Ako na monitoru vidimo nešto drugo, to znači da uređaj nije spreman za rad i da morate ponovo instalirati test traku

Zatim pritisnemo uređaj za probijanje na vrh prsta i pritisnemo gumb okidača.

Probijanje je potpuno bezbolno, pa zaboravite na ove užasne senzacije koje se događaju u klinici nakon što prst probode zlu tetku)) U početku sam čak pomislio da igla nije napravila probijanje i želio sam to ponoviti, shvatio sam samo sa sitnom kapljicom krvi.

Nakon proboja, lagano stisnite prst da biste dobili kap krvi i stavite prst na vrh test trake, nema potrebe da pritiskate, krv će sama apsorbirati. Dovoljna je mala kapljica, tako da ne morate mučiti prst.

Indikator bi se trebao potpuno napuniti i izgledati ovako

Skinite poklopac s uređaja za probijanje, pažljivo izvadite rabljeni lancet i odbacite ga.

Ovaj je uređaj koristan ne samo za dijabetičare, već i za trudnice, kao i one koji su u generaciji imali dijabetes za kontrolu razine glukoze u krvi.

Dobra korejska mjerača glukoze u krvi.

Poruka Grayman » 09.02.2015, 13:25

Posjetioci web stranica trgovina Test Strip uvijek pokušavaju pronaći najatraktivniju cijenu glukometra i test traka. Trgovine Test Strip od 1. veljače 2015. mogu ponuditi najatraktivnije cijene za Accu-Chek liniju glukometra (Accu-Chek Asset, Accu-Chek Performa Nano) i mjerač OneTouch SelectSimple (VanTouch SelectSimple) ), kao i CareSens N mjerač glukoze („Caesens N“). Ali prvo stvari.

Priča se da bi se u bliskoj budućnosti troškovi mjerača glukoze u krvi Accu-Chek Active i Accu-Chek Perform Nano mogli povećati u skladištima velikih distributera za veleprodaju u vezi s novim zalihama. Trgovine "Test Strip" žele uvjeriti svoje kupce da imamo dovoljnu zalihu glukometra i pokušati će zadržati najniže cijene za njih što je duže moguće. Stoga, ako već imate glukometar, ali želite imati rezervnu ili nekome pokloniti - sada je vrijeme.

Doista, novi mjerač Accu-Chek Active u bilo kojoj od naših trgovina košta 590 rubalja! A mjerač Accu-Chek Performa Nano iznosi samo 650 rubalja. Podsjetimo da svi glukometri imaju neograničeno bezuvjetno jamstvo. Provjeravamo sve mjerače glukoze u krvi marke Accu-Chek i VanTouch, kupljene bilo gdje u svijetu (!). Nije potrebno kupovati glukometar od nas, ali mi ćemo uvijek pomoći!

Pored toga, mjerač OneTouch SelectSimple (VanTouch SelectSimple iz kompanije Johnson & Johnson Lifescan) najavio je nevjerojatan popust. Možete ga kupiti u bilo kojoj od naših trgovina za 550 rubalja. Precizan i vrlo jednostavan za upotrebu brojila. Nema niti jedno dugme, tako da ukoliko odaberete poklon za stariju osobu ili samo prijatelja - toplo je preporučujemo! Svi će se nositi s tim!

Također možemo predstaviti glukometri CareSens N. Jednostavan, pouzdan, lijep glukometr s vrlo povoljnim test trakama. Glavna značajka ovog brojila od VanTach-a i Akku-Cheka-a je da njegove trake nisu toliko raširene (nemaju ih u ljekarnama), ali imaju atraktivnu cijenu i uvijek ih možete kupiti u našoj trgovini. Možemo bez problema organizovati i kurirsku dostavu u Moskvi ili vam ih poslati ruskom poštom u prvom razredu! Nabavite besplatni BloodSense N merač. Postoje dva načina. Prvo, sami možete doći u bilo koju od naših trgovina, kupiti 2-3 paketa test traka za CareSens N glukometar i zatražiti besplatan glukometr. Drugo, izvršite narudžbu putem interneta i u komentaru navedite kako biste poslali ili ponijeli KeaSens N poklon glukometar.

Molimo pratite naše promocije, posebne ponude! Prijavite se na naš newsletter!

Opcije glukometara:


1. Glucometer 2. Test trake (10 kom.) 3. Prenosiva futrola torbe 4. Kratke upute
5. Priručnik za upotrebu 6. Dnevnik samokontrole 7. Ručka za probijanje prsta
8. CR2032 baterija - (1 kom.) 9. upravljačka traka 10. Lančevi (10 kom.)

Kontrolna traka omogućuje vam provjeru brojila ako ga prvi put koristite, ako promijenite bateriju ili rezultati mjerenja ne odgovaraju vašem stanju. Ako je test glukometra s kontrolnom trakom prošao - uređaj radi (više detalja možete pronaći u uputama)

Kratki postupak ispitivanja:


Izvadite testnu traku iz bočice i umetnite je do kraja, sve dok mjerač ne oglasi zvučni signal. Kodni broj se na ekranu prikazuje tri sekunde.


Kodni broj na displeju i na boci treba da se podudara. Ako se kôd podudara, pričekajte da se na ekranu pojavi ikona test trake i provedite test.



Ako se kôd ne podudara, pritisnite M ili C tipku za odabir željenog koda.

Nakon odabira željenog koda, pričekajte tri sekunde dok se na ekranu ne pojavi ikona test trake.

Brojilo je spremno za postupak analize.


Nanesite uzorak krvi na uski rub test trake i pričekajte da mjerač daje signal.


Na ekranu uređaja počet će odbrojavanje od pet do jedan. Rezultati mjerenja s vremenom, vremenom i datumom pojavit će se na zaslonu i automatski će se spremiti u memoriji brojila

Video Recenzije


Ispitne trake za glukometre "KarSens II" i "KarSens POP" (50 kom. U epruveti).

Test trake Kea Sens br. 50 (CareSens)


Cijena dostave: 690 rub.

Cijena u uredu: 690 rub.

Uz istovremeno kupnju 3 paketa CareSens br. 50 test traka, dobit ćete dodatni popust, a cijena jednog paketa bit će 670 rubalja. Cijena kompleta je 2010 rubalja. (3 * 670 = 2010 rubalja)

3 paketa CareSens br. 50 test traka


Cijena dostave: 2010 rub.

Cijena ureda: 2010 rub.

Kada kupite 5 pakiranja traka hrane CareSens No. 50, ostvarujete dodatni popust, a cijena jednog paketa iznosit će 655 rubalja. Cijena kompleta je 3275 rubalja. (5 * 655 = 3275 rub.)

5 pakovanja CareSens br. 50 test traka


Cijena dostave: 3275 rub.

Cijena ureda: 3275 rub.

Set sterilnih univerzalnih lanceta (25 komada) za prikupljanje kapi krvi. Pogodno za većinu auto-pisača: Contour, Satellite, Van Touch, Clover Check, IME-DC, osim za Accu-Chek.

Šta je Kea Sens N glukometar?

Ovaj je uređaj izum korejskog proizvođača I-SENS. Brojač ima funkciju automatskog očitavanja kodiranja, što znači da se osoba koja koristi uređaj ne može brinuti oko provjere znakova koda. Istovremeno, testni dio omogućava vam „uzimanje” minimalne količine krvi - do 0,5 mikrolitara.

Pored samog uređaja, u konfiguraciji se koristi zaštitni poklopac koji vam omogućuje da uzmete uzorke krvi bilo gdje.

Naravno, morate primijetiti naprednu funkcionalnost uređaja, kao i veliku količinu memorije koja vam omogućuje pohranjivanje puno podataka o mjerenjima.

Izdvajamo glavne karakteristike i prednosti CareSens N uređaja:

  • Prvo, zahvaljujući prisutnosti pristojne količine memorije u uređaju, mjerač može spremiti posljednjih 250 mjerenja (istovremeno ukazuje na podatke u obliku datuma i vremena ispitivanja).
  • Drugo mjerač glukoze u krvi iz Koreje omogućava vam da dobijete podatke o studijama koje su provedene u posljednje 2 sedmice. Štoviše, za dijabetičare je moguće postaviti ocjene prilikom mjerenja prije ili nakon što jedu hranu.
  • Treće, malo glukometra ima 4 zvučna signala sa individualnim podešavanjima, ovaj model ima tu značajku.
  • Četvrto, istovremeno se koristi jeftina i dugotrajna metoda napajanja - 2 baterije koje mogu „napajati“ uređaj za više od 1000 analiza.
  • Peto, prihvatljive dimenzije uređaja i težina. Masa uređaja zajedno s baterijama je 50 grama, dok brojilo ima dimenzije od 93 do 47 i 15 milimetara, što vam omogućava da ga ponesete sa sobom kako biste obavili istraživanje bilo gdje.
  • Šesto, trajnost uređaja. Ovaj merač možete kupiti i zaboraviti na kupovinu drugog mjernog uređaja već dugi niz godina, jer korejski proizvođač koristi moderne materijale za razvoj.

Takve prednosti omogućuju pravi izbor u korist ove demokratske i dostupne potrebne funkcionalnosti uređaja.

Pogledajte video: FreeStyle Optium Neo blood glucose meter review (April 2024).

Ostavite Svoj Komentar

Univerzalne lancete br. 25


Cijena dostave: 120 rub.

Cijena ureda: 120 rub.