6 knjiga za čitanje o dijabetesu



Top 10 po danu:
  • Shushpanchik. Promocije! Bonusi! Popusti! - Svetlana Ermakova
    Preuzeto: 69 puta
  • Rogato Veličanstvo i dama za čišćenje vještica - Daria Vetrova
    Preuzeto: 62 puta.
  • Dnevnik palog anđela - Z. Sergeev-Govorukhin
    Preuzeto: 48 puta.
  • Ljubav u kratkom talasu - Daria Voznesenskaya
    Preuzeto: 43 puta.
  • Savršeni muškarac - Kira Fardi
    Preuzeto: 32 puta.
  • Dirty Promise amaterski prijevod - Penny Wilder
    Preuzeto: 24 puta.
  • Ally Amateur Translation - Anna Banks
    Preuzeto: 23 puta.
  • Amaterski prevod dima i metala - Skyla Madi
    Preuzeto: 21 puta.
  • Bijeg trag isprepletenih svjetova. Landora - Olga Tišina
    Preuzeto: 20 puta.
  • Jedrenje Fortune SI - Margarita Polyakova
    Preuzeto: 19 puta.
u blogovima
  • Tražimo knjige kojih nema u biblioteci.
    Pre 28 minuta

    Komunikacija i poplava
    Prije 10 dana 8 sati 53 minute

    Admin
    Pre 17 dana 17 sati 34 minuta

    Govorimo ruski
    Pre 23 dana 1 sat 38 minuta


Recenzije:
    ikrinka90 o knjizi: Ella Summers - Let of the Angel amaterski prijevod
    dobra knjiga, kao i ostale. ovo je drugo čitanje najdužeg serijala, prvo o akademiji.))), ALI POZNATI AUTOR, KADA JE KRAJ SERIJE. sve je u redu, ali što dalje idete to više zaboravljate što se dogodilo na početku. HVALA.

    1zaraza1 o knjizi: Daria Voznesenskaya - Ljubav na kratkim talasima
    Stvarno mi se svidjelo. Sjajna priča, dobar stil. Samo pročitajte i opustite se!

    Nyako o knjizi: Galina Dmitrievna Goncharova - Ogledalo ljubavi
    Početak priče bio je vrlo zanimljiv i obećavajući, ali što je više, sve je više dolazilo do zatvaranja i muljanja

    KVN22KVN o knjizi: Lauren Doner - Lorne amaterski prijevod
    Hoće li biti nastavka VLG serije, ako jeste, koliko će dugo čekati?

    Najbolje knjige o zdravom načinu života s dijabetesom - stručni savjeti i recepti!

    Dijabetes se naziva "slatki ubojica". Njegov pogled na svijet je više od 400 miliona ljudi. A, prema statistici, broj oboljelih od dijabetesa udvostručuje se svakih petnaest godina.

    „Slatki ubica“ je podmukao, jer može gledati svoju žrtvu nekoliko godina, a da sam ne sazna za sebe. Glavni uzroci dijabetesa su brza hrana, prekomjerna težina, nedostatak vježbanja, stres. I, naravno, loša nasljednost. Ali dijabetes nije rečenica! Zdrava prehrana za dijabetičare ima ključnu ulogu u liječenju, omogućava vam održavanje dobrog zdravlja i vođenje aktivnog načina života.

    U današnjem izboru - priče o slavnim ličnostima koje žive sa bolešću, te o onima koji su i dalje izgubili u neravnopravnoj bitci. A također - savjeti i preporuke poznatih ljekara, naučnika - profesionalnih stručnjaka za borbu protiv dijabetesa, recepti za ukusna i jednostavna jela s visokim sadržajem hranljivih sastojaka i malo masti.

    Dijabetes se naziva "slatki ubojica". Njegov pogled na svijetu je 400 miliona ljudi, u Rusiji - više od 10 miliona. Ovo je čitava metropola. A, prema statistici, broj oboljelih od dijabetesa udvostručuje se svakih petnaest godina. „Slatki ubica“ je podmukao, jer može gledati svoju žrtvu nekoliko godina, a da sam ne sazna za sebe. Glavni uzroci dijabetesa su brza hrana, prekomjerna težina, nedostatak vježbanja, stres. I, naravno, loša nasljednost. Ali dijabetes nije rečenica! Danas mnogi dijabetičari žive dugo i postižu veliki uspjeh. To dokazuju sudbine poznatih osoba, među kojima su: Herbert Wells, Ernest Hemingway, Pier Anthony, Fedor Chaliapin, Yuri Nikulin, Mikhail Boyarsky, Armen Dzhigarkhanyan, Ella Fitzgerald, Elizabeth Taylor, Sharon Stone, Mikhail Volontir, Peler, Criel, Bill Dijabetes ih nije slomio, ali ih je duhom ojačao. Knjiga sadrži priče o ruskim i stranim slavnim ličnostima koje žive sa bolešću, te o onima koji su se ipak izgubili u neravnopravnoj bitci. A također - savjeti i preporuke poznatih ljekara, naučnika - profesionalnih stručnjaka za borbu protiv dijabetesa.

    Specifični jelovnici sa popisom jela i njihovom količinom - od najprodavanijeg autora na temu dijabetesa! Koristeći se informacijama predstavljenim u knjizi, čitatelj će izračunati jedinice hljeba u proizvodima, pravilno izgraditi njegovu prehranu i biti u mogućnosti da se brzo izbori s hipoglikemijom. Osobito je zapažen odjeljak o prehrani u prisustvu ne samo dijabetesa, već i drugih bolesti, kada je posebno važno da hrana postane lijek.

    U sporom štednjaku lako i jednostavno možete pripremiti ukusna jela s visokim sadržajem hranljivih sastojaka i malo masti iz različitih proizvoda (meso, riba, povrće, voće itd.). U ponudi su recepti za prva i druga jela, prilozi, kao i peciva i deserti za dijabetičare.

    U sporom štednjaku lako i jednostavno možete pripremiti ukusna jela s visokim sadržajem hranljivih sastojaka i malo masti iz različitih proizvoda (meso, riba, povrće, voće itd.). U ponudi su recepti za prva i druga jela, prilozi, kao i peciva i deserti za dijabetičare.

    Ko je rekao da je hrana protiv dijabetesa nešto ukusa i monotona? Ta je izjava daleko od istine ako držite set karata s receptima za suludo ukusna i zdrava jela! Možete jesti zdravo ako su glavni sastojci prehrane riba, perad, nemasno meso, voće i povrće!

    Ostavite Svoj Komentar