Oftalamin: opis, upute, cijena

Uzmite 1 do 2 tablete Oftalamin - 2 puta dnevno prije jela.
Trajanje prijema je 20-30 dana.
Preporučljivo je ponoviti kurs nakon 4-6 mjeseci.

Nuspojave:
Pri upotrebi lijeka Oftalmin nisu utvrđene nuspojave.

Ophthalamin ®

Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakovanju.

Ostavite komentar

Indeks potražnje trenutnih informacija, ‰

  • RU.77.99.88.003.E.002869.02.15

Službena web stranica kompanije RLS ®. Glavna enciklopedija lijekova i roba farmaceutskog asortimana ruskog Interneta. Katalog lijekova Rlsnet.ru pruža korisnicima pristup uputama, cijenama i opisima lijekova, dodataka prehrani, medicinskih sredstava, medicinskih proizvoda i drugih proizvoda. Farmakološki vodič uključuje informacije o sastavu i obliku otpuštanja, farmakološkom djelovanju, indikacijama za upotrebu, kontraindikacijama, nuspojavama, interakcijama lijekova, načinu upotrebe lijekova, farmaceutskim kompanijama. Katalog lijekova sadrži cijene lijekova i farmaceutskih proizvoda u Moskvi i drugim ruskim gradovima.

Zabranjeno je prenošenje, kopiranje, širenje informacija bez odobrenja tvrtke RLS-Patent LLC.
Prilikom citiranja informativnog materijala objavljenog na stranicama web stranice www.rlsnet.ru potrebna je veza do izvora informacija.

Mnogo više zanimljivih stvari

Sva prava zadržana.

Komercijalna upotreba materijala nije dozvoljena.

Informacije su namijenjene medicinskim radnicima.

Pitanja, odgovori, recenzije o lijeku Oftalamin


Pružene informacije namijenjene su medicinskim i farmaceutskim stručnjacima. Najtačnije informacije o lijeku nalaze se u uputama koje je proizvođač priložio na ambalaži. Nema informacija objavljenih na ovoj ili bilo kojoj drugoj stranici našeg web mjesta može poslužiti kao zamjena za lični zahtjev stručnjaku.

Cijena i dostupnost oftalamina u apotekama grada

Pažnja! Iznad je tablica za pretraživanje, informacije su se možda promijenile. Podaci o cijenama i dostupnosti se mijenjaju u stvarnom vremenu kako biste ih vidjeli - možete koristiti pretragu (uvijek su najnovije informacije u pretraživanju), kao i ako trebate ostaviti narudžbu za lijek, odabrati područja grada koja želite pretražiti ili samo tražiti otvorene u ovom trenutku apotekama.

Gornji popis se ažurira najmanje svakih 6 sati (ažurirano je 18.07.2019 u 18:42 - po moskovskom vremenu). Navedite cijene i dostupnost lijekova pretraživanjem (traka za pretragu nalazi se na vrhu), kao i telefonima ljekarne prije posjete ljekarni. Podaci sadržani na web mjestu ne mogu se upotrijebiti kao preporuke za samoliječenje. Prije upotrebe lijekova, obavezno se posavjetujte sa ljekarom.

Savremena operacija katarakte

Oftalmin - aktivni dodatak hrani (citamin), bioregulator organa vida, doprinosi normalizaciji i poboljšanju vidnih funkcija kod raznih poremećaja i povreda oka. Takođe se može preporučiti za visoki vizuelni stres i hronični umor očiju.

SASTAV I OBLIKA PROBLEMA

Oftalamin - 155 mg tablete u ovojnici, od kojih svaka sadrži:

  • Glavna supstanca: oftalaminski prah, dobiven iz tkiva očne jabučice svinja i goveda (kompleks polipeptida, nukleinskih kiselina) - 10 mg.
  • Dodatni elementi: laktoza, krumpirov škrob, kalcijev stearat, metil celuloza, enterički premaz.

Pakovanje. Boce od bijele plastike za 20 tableta u pakovanju od kartona.

FARMAKOLOŠKE SVOJINE

Oftalamin je prah koji se dobija iz tkiva očiju goveda. To je kompleks nukleoproteina i proteina koji selektivno djeluju na ćelijske strukture očnih tkiva. Upotreba oftalamina pomaže ubrzati obnavljanje vidnih funkcija u slučaju oštećenja vidnog organa različitog porijekla.

Proizvod Oftalamine preporučuje se za upotrebu kako bi se ubrzala obnova funkcija očnih tkiva kod različitih ozljeda, uključujući degenerativne bolesti mrežnice i posttraumatsku degeneraciju rožnice. Može se preporučiti i starijim osobama, kao sredstvo za podršku funkcijama organa vida.

Pogledajte video: Samsung Galaxy A10 Unboxing and Full Review (Maj 2024).

Ostavite Svoj Komentar