Palačinki toranj

Izgraditi zgrade je vrlo težak i odgovoran posao u kojem svu odgovornost snose graditelji. Ali šta je sa izgradnjom zgrada od palačinki ?! U ovoj igri morate se baviti upravo takvim stvarima. Morate se pokušati istovremeno kao kuvar i građevinar. Na vrhu ekrana nalazi se tava na kojoj se palačinke pojavljuju naizmjenično.

Vaš zadatak je da ih na ovaj način bacate na tanjir. Kako ne bi ispali iz nje, već formiraju jednu zgradu, koja bi mogla mirno stajati i ne srušiti se. Zapravo je mnogo složenije nego što se možda na početku čini. I sve zato što palačinke nikako nisu najpouzdanija konstrukcija i svako neslavno bacanje može u potpunosti uništiti cijelu izložbu.

Zbog toga ćete morati biti strpljivi i pripremiti se za velike poteškoće. Glavna stvar pri igranju ove igre je ne bacati palačinke izravno s vrha ekrana, preporučljivo je palačinku donijeti što bliže tanjuru, čime će se vjerojatnost neuspjelog bacanja nekoliko puta smanjiti.

U svemu ostalom, morate vjerovati vlastitim instinktima. Uostalom, u pitanju je i vaša reputacija građevinara.

Grafika i igranje

Zanimljivo je da se igra pokazala sa strane grafike. Iako u zupčanici nema mnogo leća, ona koja su prisutna dizajnirana su vrlo dobro. Nema provjerenih detalja, a ovo, ma koliko, sugerira da su programeri na stvaranje ove igre reagovali vrlo odgovorno. Situacija sa gameplay-om potpuno je ista. U igri nema apsolutno ništa suvišnog i to je možda njegova glavna prednost

Preuzmite Tower palačinku za android vrlo je jednostavno. Samo je morate pronaći na play tržištu. Takođe preuzmi Pancake Tower za android moguće je u bilo kojem drugom pregledniku, ali to će već biti manje sigurno.

(Palačinka kula)

Ovdje možete besplatno preuzeti apk datoteku "PancakeTower" za Android, apk verziju datoteke - 2.0A za preuzimanje na android samo kliknite ovaj gumb. Jednostavno je i sigurno. Pružamo samo originalne apk datoteke. Ako bilo koji od materijala na ovoj stranici krši vaša prava, obavijestite nas

Da vidimo koliko palačinki možete nagurati!

Pogledajte video: KAKO NAPRAVITI AMERICKE PALACINKE NAJLAKSI NACIN - MilosHD (April 2024).

Ostavite Svoj Komentar