Analizator biokemijski Accutrend Plus (Accutrend Plus), Njemačka

Ritam modernog gradskog života obvezuje nas da budemo aktivni: stalno smo u poslu, stalno smo u kontaktu, nemamo nijednog dodatnog minuta. Nepravilna prehrana, stres, stalna napetost izazivaju razvoj ozbiljnih bolesti. Banalno zapošljavanje ne daje nam vremena da posjetimo ljekara i prođemo tradicionalne preventivne preglede. Ali možete samostalno i kod kuće kontrolirati najvažnije parametre svog tijela, posebno razinu kolesterola (lipida) u krvi pomoću prijenosnog uređaja Accutrend Plus.

Kao što, naravno, znate da je povišen holesterol jedan od glavnih faktora za razvoj infarkta miokarda i šloga. Klinički je dokazano da konstantno nadgledanje nivoa holesterola smanjuje rizik od većih kardiovaskularnih komplikacija 1, 2.

Accutrend Plus je kompaktan, moderan i, što je najvažnije, kućni ekspres analizator dviju važnih krvnih slika. U samo nekoliko minuta omogućava vam da odredite količinu ukupnog holesterola i triglicerida u krvi. Dobivene vrijednosti pomoći će vam da odredite stanje u vašem tijelu i poduzmete mjere na vrijeme da minimizirate kardiovaskularne rizike.

Accutrend Plus

Samokontroliranje pomoću Accutrend sistema omogućava vam brzo i precizno mjerenje holesterola i triglicerida u samo nekoliko minuta, u bilo koje vrijeme i bilo gdje.

Ovaj pristup će vam pojednostaviti život, poboljšati kvalitetu života i pomoći vam da se efikasno nosite sa kardiovaskularnim bolestima. Accutrend Plus je kompaktan, moderan i, što je najvažnije, kućni ekspres analizator dviju važnih krvnih slika. U samo nekoliko minuta omogućava vam da odredite količinu ukupnog holesterola i triglicerida u krvi. Dobivene vrijednosti pomoći će vam da odredite stanje u vašem tijelu i poduzmete mjere na vrijeme da minimizirate kardiovaskularne rizike.

Mogućnosti analizatora Accutrend Plus

  • Kompaktna, lagana težina, sa samo napajanjem, što vam omogućava da nosite uređaj i radite bilo gdje. Napajanje se isporučuje iz 4 elementa AAA modifikacije.
  • Najviši za mobilne uređaje temeljen na tehnologiji elektrohemijske analize, tačnosti merenja. U usporedbi s laboratorijskim metodama, pogreška ne prelazi ± 5%.
  • Memorijski modul uređaja može pohraniti do četiri stotine rezultata ispitivanja, što omogućava praćenje dinamike promjena u sastavu krvi.
  • Pokazatelji glukoze određuju se za 12 sekundi, trigliceridi / holesterol - za 180 sekundi, laktat - za 60 sekundi.

Accutrend Plus nezamjenjiv je za dijabetičare nakon infarkta / post-moždanog udara, profesionalne sportaše.

Ostavite Svoj Komentar