Recenzije vitamina "Multivita plus bez šećera"

Nudimo vam da pročitate članak na temu: "" multivit plus bez šećera "- multivitamini za osobe koje imaju dijabetes. Pregledi ljekara", uz komentare profesionalaca. Ako želite postaviti pitanje ili napisati komentare, to lako možete učiniti u nastavku, nakon članka. Naš specijalistički endoprinolog će vam definitivno odgovoriti.

Video (kliknite za reprodukciju).

Jesen je tradicionalno vrijeme kada razmišljamo o tome kako održati imunitet, dodati energiju sebi i spriječiti česte prehlade. U pravilu je prva odluka da počnemo uzimati vitamine. I to ima smisla, ali kako odabrati kompleks koji je vama potreban, sa pravim sastavom i pogodnim za one koji prate dijetu?

Preporučljivo je početi uzimati vitamine u dva slučaja:

  • kada želite podržati tijelo, kao uglavnom zdrava osoba,
  • kada se uz pomoć analiza otkriva manjak određenog vitamina i potrebno je liječenje ovog stanja.

Ne postoji tematski video za ovaj članak.
Video (kliknite za reprodukciju).

Razmislimo kako u prvom slučaju odabrati najbolje vitamine, jer u drugom liječnik treba isključivo propisati lijek. Pa, na šta treba paziti pri izboru multivitaminskih kompleksa?

Prvo pogledajte sastav: doza vitamina u kompleksu ne smije prelaziti onu preporučenu normama koje su službeno usvojene u Rusiji. Često nema smisla kupovati skupe multivitaminske dodatke u trgovinama sportske prehrane - u većini slučajeva su doze premašene, što znači da se neki vitamini jednostavno izluče iz tijela, a da se ne apsorbuju. Međutim, te viškove plaćate. Uravnotežen sastav kompleksa znači da se korisne materije apsorbuju u potrebnoj količini.

Drugo, dajte prednost vitaminskom kompleksu bez minerala: naučnici su dokazali da se vitamini i minerali trebaju uzimati odvojeno, jer se oba bolje apsorbiraju kad se uzimaju odvojeno. Štaviše, vitamine bi trebalo piti u prvoj polovini dana, a minerale u drugoj između obroka.

Vitaminski kompleks koji objedinjuje ove prednosti, - "Multivita plus bez šećera" s ukusom limuna i naranče. Nema šećera u njemu, tako da kompleks možete uzimati onima koji su na dijeti ili slijede principe zdrave prehrane. Proizvod ima ugodan okus citrusa - rastvori jednu šumeću tabletu u vodi i pije ovo piće jednom dnevno (može zamijeniti i slatko). Pogodno je uzeti paket Multivita Plus sa sobom na posao ili u studije, ako ga nemate vremena popiti kod kuće.

Vitaminski kompleks, biološki aktivni dodatak hrani „Multivita Plus bez šećera“, izvor je vitamina C, B1, B2, B6, B12, PP, E, pantotenske i folne kiseline. Vitamini grupe B pomažu poboljšanju metabolizma i funkcioniranju živčanog i imunološkog sustava, vitamin PP normalizira kolesterol u krvi i blagotvorno djeluje na kardiovaskularni sustav, a vitamin C potiče obnovu stanica i štiti od infekcija. Pantotenska kiselina pomaže u stvaranju antitijela, eliminira upalne procese u tijelu i poboljšava emocionalno stanje, puni se energijom. Folna kiselina takođe pomaže poboljšati raspoloženje, odgovorna je za stvaranje novih ćelija, podstiče sintezu hemoglobina i ima blagotvoran uticaj na hematopoetski sistem i rad srca.

  • Uravnotežen sastav
  • Kalibrirano doziranje
  • Bez šećera
  • Pouzdan evropski proizvođač
  • Prijatnog ukusa limuna ili naranče
  • Pogodno za dijete
  • 1 prikladna šumeća tableta jednom dnevno
  • Pristupačna cijena

Vitaminski kompleks sadrži doze aktivnih tvari u potpunosti u skladu sa službeno preporučenim standardima potrošnje, što znači da se savršeno apsorbira. Pošto ne sadrži šećer, pogodan je za dijabetičare. Proizvod se proizvodi u Srbiji, u fabrici Hemofarm, gde je u skladu sa međunarodnim i ruskim GMP standardima.

Vaši dojmovi o proizvodu su nam važni, pa ćemo dobiti autore najzanimljivijih, najživljih i cjelovitijih recenzija sjajni pokloni! Trojici autora najinformativnijih recenzija, brend Multivita predstavit će certifikate trgovini parfema i kozmetike u iznosu od 4000 rubalja i potpuno markiranu čašu. Još sedam autora dobit će markiranu čašu za puhanje. Uključite se u testiranje, zasitite svoje tijelo vitaminima i dobit ćete lijepe nagrade!

Dodaci prehrani NE MEDICINA.
Prije upotrebe posavjetujte se sa stručnjakom.

Minnullin Diamond

Želim zahvaliti na vitaminima i napisati kratku recenziju. Paket sam primio netaknut, putem maila. Odlučili smo piti s mojom ženom, tako da su svi dobili 10 tableta. Vrlo povoljan oblik su šumeće tablete. Pakovanje je takođe praktično - u obliku tube. Izraženi ukus limuna, vrlo prijatno uočen, zaista ne osjeća slatki okus šećera, ali postoji zaslađivač aspartam (E951).

Sama otopina ima ukus, boju i miris poput nezaslađene limunade. Malo me čuvala prisutnost cijanokobalamina, ono što nisam znala, ali tada sam otkrila da je to vitamin B12. Zdravlje sa vitaminom nije bilo ni gore ni gore, vjerovatno je uzeo malo. Da sumiram, mogu reći da proizvod nije loš. Proizveden u Srbiji samo beta karoten iz boja, što takođe raduje. A dnevna norma za mnoge vitamine daje 1 tabletu. Ako nema alergije na ovaj sastav - vrlo zgodan i jeftin dodatak prehrani. Sljedeći put kupujem sa ukusom naranče.

Anastasija Chervova

Jesen je loše vrijeme i plav ...
Zima je mrak i hladnoća ...
Nema snage i čini se da one
nikad se više ne pojaviti.

Ali paket je stigao!
Pronašla sam vitamine Multivita u njemu.
Svakog dana ujutro rastvaram i pijem tabletu,
I razumijem: ŽIVIM već dvadeset dana!

Da, ne postojim, naime ŽIVIM!
Sve je postalo nekako svjetlije, svjetlije i ljepše!
Svijet izvana i iznutra je postao kontrastniji!
Neka zima, neka snijeg i mraz
ali s unosom Multivita moja je suspendirana animacija završila.

Marina Umrikhina

U posljednje vrijeme pokušavam se pridržavati principa pravilne prehrane, i iako često konzumiram voće i povrće, razumijem da neće uspjeti dobiti 100% potrebnu dnevnu dozu vitamina uz obroke. Zbog toga 2-3 puta godišnje uzimam vitamin. Obično kupujem uobičajene vitamine u tabletama, ali ovaj put sam odlučila isprobati vitamine „Multivita plus sa aromom limuna“ u obliku šumećih tableta napravljenih u Srbiji.

Šta su mi se svideli ovi vitamini:

Dugi niz godina proučavam problem DIJABETE. Zastrašujuće je kad toliko ljudi umre, a još više postane invalid zbog dijabetesa.

Požurim da kažem dobre vesti - Endokrinološki istraživački centar Ruske akademije medicinskih nauka uspeo je da razvije lek koji u potpunosti leči dijabetes melitus. Trenutno se efikasnost ovog lijeka približava 100%.

Još jedna dobra vijest: Ministarstvo zdravlja osiguralo je usvajanje posebnog programa koji nadoknađuje cjelokupni trošak lijeka. U Rusiji i zemljama ZND dijabetičari prije 6. jula može primiti lijek - BESPLATNO!

  • Sastojci: sastav sadrži glavne vitalne vitamine C, E, grupu B, PP, folnu i pantotensku kiselinu.
  • U pakovanju je 20 tableta, ta količina je upravo dizajnirana za 1 tečaj, stoga, da biste popili kurs, nema potrebe kupovati dodatnu ambalažu i neće ostati previše.
  • Šumeći oblik tableta topivih u vodi - takav oblik, čini mi se, tijelo se brže apsorbira i manje iritira želučanu sluznicu nego tableta.
  • Nedostatak šećera. Budući da nedavno pokušavam kontrolirati unos šećera, za mene je to relevantno. To važi za one koji se pridržavaju dijeta, a i za one koji kontroliraju količinu šećera u krvi (za ljude koji imaju dijabetes).
  • Prikladno, lagano pakovanje, možete ga ponijeti sa sobom na posao ili na studij, ako odjednom zaboravite uzeti vitamine kod kuće.
  • Jednokratna upotreba tokom dana, nema potrebe da uzimate vitamine više puta i sigurno nećete zaboraviti na to)).
  • Prijatnog blago kiselog ukusa limuna.
  • Dnevna doza vitamina u 1 tableti.

Svidjeli su mi se vitamini, dok sam samo pio dio kursa, čekaću pozitivne promjene nakon preuzimanja kompletnog kursa ovih vitamina! :))

Dobar dan
Hvala vam na mogućnosti da testirate multivit plus vitamine bez šećera!
Želeo bih da podelim svoje utiske. Pijem vitamine već tjedan dana.

Prije svakog novembra počeo sam „hibernirati“ - izuzetno neugodno stanje kada se stalno osjećate umorno i pretučeno. Nemoguće je ustati iz kreveta ujutro, bukvalno sve nervira uveče, teško je zaspati. To je bilo zbog dolaska hladnog vremena i smanjenja dnevnog vremena. Nikad nisam pomislila da je problem nedostatak vitamina - uostalom, jesen: puno povrća i voća. Ali samo sedmični unos „Multivit plus bez šećera“ promijenio mi je mišljenje!

Počnimo ispočetka. Ambalaža je svijetla i pozitivna. Velike - 20 tableta odjednom, to je prikladno. Tablete se brzo rastvaraju, dobiva se ugodan napitak od limuna. Za mene je to plus - nisu svi topljivi vitamini po mom ukusu, ali volim citruse, tako da se ne moram siliti. Pijem ujutro na poslu, kada me kolege pokušavaju razveseliti kafom. Multivita pomaže bolje!

Zahvaljujući kompleksu vitamina B, pantotenske i folne kiseline, živčani sistem se primjetno poboljšao. Zaspim i probudim se lakše, lakše podnosim stres na poslu. A kad kolege kihnu i kašljaju naokolo, nisam se razboleo - zahvaljujući vitaminu C!

U 47. godini dijagnosticiran mi je dijabetes tipa 2. Za nekoliko tjedana stekao sam gotovo 15 kg. Stalni umor, pospanost, osjećaj slabosti, vid su počeli sjediti.

Kada sam navršio 55 godina, već sam se ubodao insulinom, sve je bilo jako loše. Bolest se nastavila razvijati, počeli su periodični napadaji, kola hitne pomoći doslovno su me vratila iz sljedećeg svijeta. Sve vrijeme sam mislila da će ovaj put biti posljednji.

Sve se promijenilo kada mi je kćer dozvolila da pročitam jedan članak na internetu. Ne možete zamisliti koliko sam joj zahvalan. Ovaj mi je članak pomogao da se potpuno riješim dijabetesa, navodno neizlječive bolesti. Posljednje 2 godine počeo sam se više seliti, u proljeće i ljeto svaki dan odlazim u zemlju, uzgajam rajčice i prodajem ih na tržištu. Moje tetke su iznenađene kako pratim sve, odakle dolazi toliko snage i energije, još uvijek neće vjerovati da imam 66 godina.

Ko želi živjeti dug, energičan život i zaboraviti zauvijek ovu strašnu bolest, uzmi pet minuta i pročita ovaj članak.

Dodatni bonus je i nedostatak šećera u sastavu. Još jednom ne možete razmišljati o broju kalorija :).

Planiram završiti vitamine prije kraja kursa i zabilježiti to - u novembru možete biti budni s Multivitom! Hibernacija se otkazuje :).

Valentina Ivanova

Zdravo Šaljem vaše povratne informacije o vašem proizvodu. Danas sam dobila paket - vitamine „Multivita bez šećera“ sa aromom limuna. Jako su mi se svidjeli ovi vitamini, evo 20 šumećih tableta bez šećera. Ispada kada je rastvoren vrlo ukusan i zdrav napitak. Imao je restorativni efekat na moje telo! Manje sam se razbolio. "Multivita" mi odgovara, i uvek ću ga kupiti.

Natalya Artamonova

Prvi put sam probala dodatak prehrani "Multivita Plus" prije 20 dana, odnosno koristila sam samo pakovanje. Počela sam koristiti ovaj dodatak prehrani jer mi je postalo lako da se umorim, loše spavam, generalno, stalno sam se osjećala dobro. Doktor mi je preporučio ovaj lijek, jer praktično nema kontraindikacija.

U tubi od 20 tableta, predviđenih za 20 doza - 1 tableta dnevno. I sada mogu izraziti svoje objektivno mišljenje. Ne mogu reći da sam počeo „lupati po krilima“, ali postoji rezultat: nesanica je nestala, radna sposobnost mi se poboljšala. I raspoloženje se poboljšalo. Jako mi se dopao oblik oslobađanja tableta, topivih u vodi. Ispada nešto poput limunske limunade. O, da je u mom djetinjstvu bilo tako ukusnih vitamina ...

Suplementi sadrže cijeli spektar vitamina B skupine, vitamin C, vitamin PP. To je nedostatak vitamina PP dovelo do umora, kako je objasnio doktor. Osim toga, ovaj vitamin reguliše loš holesterol. Postoje i folna i pantotenska kiselina, koje aktivno učestvuju u metabolizmu.

Sad ću uzimati Multivit Plus u ciklusima i rado ću ga preporučiti prijateljima i poznanicima, jer je droga lično testirana!

Dobar dan Želim podijeliti sa vama recenziju o vitaminima dobivenim na testiranju u obliku šumećih tableta s okusom limuna!

Prvo, on ima dobar sastav, najvažnije je da ne sadrže šećer, pa i za djecu.

Preporučuje se kao dodatak prehrani hrani, odnosno dodatan izvor vitamina (C, B1, B2, B6, B12, PP, E, pantotenska i folna kiselina).

Treba napomenuti da se ovaj lijek može dati djeci od treće polovine starosti. Ovi vitamini su jeftini, prodaju se u prikladnom pakovanju, zgodno je uzeti sa sobom, tablete su velike, i moraju se razrijediti u vodi. Ti vitamini sadrže veliku količinu vitamina C koji je toliko potreban svima nama za život i zdravlje. Pogotovo u jesen, kada smo toliko umorni, kada nema dovoljno fizičke snage, sunčeve svjetlosti i samo kvalitetnih vitamina za tijelo.

Prirodno, prvo sam odlučio da to isprobam na sebi. Poklopac cijevi se otvara lako i istovremeno čvrsto leži na cijevi - to je dobro. Tablete se brzo rastvaraju u vodi i dovoljno brzo, na vrijeme. Sam napitak je dobrog ukusa, kiselo je sladak, ugodno ga je piti. Ovaj vitamin sam takođe dao svom djetetu starom 10 godina, jednu rastvorljivu tabletu i djetetu od 4 godine, polovinu ga jednom dnevno. Vitamin je dobar, rezultat se izražava u skoro trenutnom podizanju raspoloženja. Pokušajte za zdravlje. Zdravlje svima! Hvala na pažnji!

Filenkova Lyubov Viktorovna (grad Kovrov)

Kad dođe zima, vitamini mogu podržati vaše tijelo koje pati od neizbježne prehlade. A sada ih oslobađaju naizgled nevidljivo. Prikladno ili ne, možete provjeriti samo kupnjom. Srećom uspio sam se testirati na vitamine poput Multivita Plus s aromom limuna.

Prvo što me je pogodilo bila je zemlja proizvođač. Ona je Srbija, fabrika "Heleopharm". Sastav je standardni, uz obavezno uključivanje vitamina C. Postoje i vitamini grupe B. Sami po sebi su šumeće tablete, blijedo breskve boje. U vodi se rastvaraju odmah, boja vode postaje otapkanjem žućkasta. Ima ukus limunskog čaja, ugodna naslaga limuna osjeti se u ustima. Šećer u vitaminima gotovo da se ne osjeti, što omogućava čak i dijabetičarima da ga uzimaju.

U pakovanju vitamina tačno 20 komada, dovoljno za otprilike 3 tjedna, ako ih pijete svaki dan prema uputama za 1 komad. Naravno, nisam potpuno popila svih 20 komada, ali efekat primjene je već tamo. Dobro se je poboljšanje poboljšalo, u tijelu se pojavila određena energija, apatija je nestala, apetit i raspoloženje su se poboljšali. Nadolazeća zimska slezina se više ne osjeća.

Jako sam zadovoljna testiranjem tako divnih vitamina. Nakon što popijem svih 20 komada, sigurno ću kupiti još jedan kurs u ljekarni. I preporučujem ih svima!

Yana Artacheva

Došla je zima i kao i obično odlučila sam održati imunitet nekim vitaminima. Ovoga puta ispostavilo se da su vitamini „Multivita plus bez šećera“ sa aromom limuna. "Multivita" je 20 šumećih tableta u tubi, vrlo kompaktnih, lako ih je ponijeti sa sobom izvan kuće.

Jako mi se svidjelo to što je dnevno dovoljna samo jedna tableta, jer kada uzmem, primjerice, komplekse, uvijek ih zaboravim piti 3-4 puta dnevno. Tablete se preporučuju kao dodatak hrani, kao dodatni izvor vitamina što je u naše vrijeme vrlo važno, jer nisu svi ljudi na pravilnoj prehrani, a ne kao što sportaši prate svoje zdravlje. Ovo je samo moj slučaj, nakon drugog porođaja zdravlje mi se malo protreslo, naravno utjecalo na moju kosu i zube.

Ali u vitaminima Multivit pronašao sam odličan sastav skupine vitamina B, za koje se zna da su najkorisniji za kvalitet kose. Sastav sadrži: Vitamin B1 - ovo je tiamin, sudjeluje u metabolizmu, a od vitalnog je značaja za kosu za snagu i rast, jer zasitiva folikule kose hranjivim sastojcima. Vitamin B6 je piridoksin, nedostatak ovog vitamina je obično uočljiviji: čak i sa malim deficitom, kosa ispada. Vitamin B12 - cijanokobalamin, ovaj vitamin pruža kosi kiseonik i hranjive sastojke. Vitamin B2 - Riboflamin, podržava protok krvi u folikule dlake, čime zaustavlja gubitak kose. Svi ovi vitamini svakako pomažu cijelom tijelu, ne samo kosi, ali za mene je tema o gubitku kose i gušenju relevatnija.

"Multivit" sadrži dnevnu dozu vitamina grupe B. U sastavu je i vitamin E, koji takođe pomaže u ljepoti kose. Štoviše, on kombinira gotovo sve funkcije vitamina B skupine, naime protok krvi, transport kisika, aktivira sintezu kolagena. Vitamin PP u sastavu pomaže i kosi te se bori s avitominozom, poboljšava štitnjaču, što je takođe relevantno u naše vrijeme, jer endokrine bolesti svakim danom sve više prevladavaju nad čovječanstvom.

Pa, naravno, vitamin C je askorbinska kiselina koja je važna za stanice tkiva, desni, krvne žile, zube i još mnogo toga. Samo ne prođite kroz sve funkcije ovog vitamina. Također je moćan antioksidans, detoksicira i, naravno, jača čovjekov imunološki sustav. Manjak vitamina C užasno je kod mnogih bolesti, ali skorbut je najčešće.

Vitamini "Multivita Plus" kompleks su devet vitamina vrlo važnih za organizam. Jedna tableta se otopi prilično brzo u vodi, bukvalno nekoliko minuta. Okus limuna je poprilično ugodan, a piće uopće nije odvratno, kao i mnogi analozi.

I što je najvažnije, naravno kod vitamina je najvažnije da su bez šećera. Šteta od šećera odavno je znanstveno dokazana, pa mnogi vole zaslađivače kao zamjenu za obični šećer. I ja nisam izuzetak nakon što smo starijem djetetu pre šest godina dijagnosticirali dijabetes tipa 1, pregledali smo prehranu sa cijelom porodicom. A sada pokušavamo konzumirati hranu i vitamine bez šećera ili s njegovim najmanjim sadržajem.

Želim napomenuti i cijenu vitamina, vrlo je niska u mnogim ljekarnama, posebno je nadzirano nekoliko internetskih ljekarni s ovim proizvodom. A također sam pronašla „Multivita“ dodatke prehrani s okusom naranče i želim ih isprobati u bliskoj budućnosti.

Kome su potrebni multivitamini

Preporučljivo je početi uzimati vitamine u dva slučaja:

  • kada želite podržati tijelo, kao uglavnom zdrava osoba,
  • kada se uz pomoć analiza otkriva manjak određenog vitamina i potrebno je liječenje ovog stanja.

Razmislimo kako u prvom slučaju odabrati najbolje vitamine, jer u drugom liječnik treba isključivo propisati lijek. Pa, na šta treba paziti pri izboru multivitaminskih kompleksa?

Kako odabrati vitamine

Prvo pogledajte sastav: doza vitamina u kompleksu ne smije prelaziti onu preporučenu normama koje su službeno usvojene u Rusiji. Često nema smisla kupovati skupe multivitaminske dodatke u trgovinama sportske prehrane - u većini slučajeva su doze premašene, što znači da se neki vitamini jednostavno izluče iz tijela, a da se ne apsorbuju. Međutim, te viškove plaćate. Uravnotežen sastav kompleksa znači da se korisne materije apsorbuju u potrebnoj količini.

Drugo, dajte prednost vitaminskom kompleksu bez minerala: naučnici su dokazali da se vitamini i minerali trebaju uzimati odvojeno, jer se oba bolje apsorbiraju kad se uzimaju odvojeno. Štaviše, vitamine bi trebalo piti u prvoj polovini dana, a minerale u drugoj između obroka.

Vitaminski kompleks koji objedinjuje ove prednosti, - "Multivita plus bez šećera" s ukusom limuna i naranče. Nema šećera u njemu, tako da kompleks možete uzimati onima koji su na dijeti ili slijede principe zdrave prehrane. Proizvod ima ugodan okus citrusa - rastvori jednu šumeću tabletu u vodi i pije ovo piće jednom dnevno (može zamijeniti i slatko). Pogodno je uzeti paket Multivita Plus sa sobom na posao ili u studije, ako ga nemate vremena popiti kod kuće.

Šta je uključeno?

Vitaminski kompleks, biološki aktivni dodatak hrani „Multivita Plus bez šećera“, izvor je vitamina C, B1, B2, B6, B12, PP, E, pantotenske i folne kiseline. Vitamini grupe B pomažu poboljšanju metabolizma i funkcioniranju živčanog i imunološkog sustava, vitamin PP normalizira kolesterol u krvi i blagotvorno djeluje na kardiovaskularni sustav, a vitamin C potiče obnovu stanica i štiti od infekcija. Pantotenska kiselina pomaže u stvaranju antitijela, eliminira upalne procese u tijelu i poboljšava emocionalno stanje, puni se energijom. Folna kiselina takođe pomaže poboljšati raspoloženje, odgovorna je za stvaranje novih ćelija, podstiče sintezu hemoglobina i ima blagotvoran uticaj na hematopoetski sistem i rad srca.

Prednosti Multivit Plus-a bez šećera

  • Uravnotežen sastav
  • Kalibrirano doziranje
  • Bez šećera
  • Pouzdan evropski proizvođač
  • Prijatnog ukusa limuna ili naranče
  • Pogodno za dijete
  • 1 prikladna šumeća tableta jednom dnevno
  • Pristupačna cijena

Zašto je Multivit Plus bez šećera učinkovit

Vitaminski kompleks sadrži doze aktivnih tvari u potpunosti u skladu sa službeno preporučenim standardima potrošnje, što znači da se savršeno apsorbira. Pošto ne sadrži šećer, pogodan je za dijabetičare. Proizvod se proizvodi u Srbiji, u fabrici Hemofarm, gde je u skladu sa međunarodnim i ruskim GMP standardima.

Vaši dojmovi o proizvodu su nam važni, pa ćemo dobiti autore najzanimljivijih, najživljih i cjelovitijih recenzija sjajni pokloni! Trojici autora najinformativnijih recenzija, brend Multivita predstavit će certifikate trgovini parfema i kozmetike u iznosu od 4000 rubalja i potpuno markiranu čašu. Još sedam autora dobit će markiranu čašu za puhanje. Uključite se u testiranje, zasitite svoje tijelo vitaminima i dobit ćete lijepe nagrade!

Dodaci prehrani NE MEDICINA.
Prije upotrebe posavjetujte se sa stručnjakom.

Ekaterina Nabiullina

Imam slabo tijelo, pa pijem vitaminske komplekse u jesenje-zimskom periodu, pokušavajući održavati svoje tijelo i izbjegavati prehlade.

U epruveti od 20 šarenih, rastvorljivih tableta ugodne arome limuna, trebate piti jednu tabletu dnevno, što je vrlo povoljno. Poklopac cijevi se lako otvara, ali istovremeno se čvrsto zatvara, to je važno jer možete ponijeti sa sobom.

Moj sin i ja igrali smo se dovoljno u snježnim kuglicama, bilo je tako zabavno da nisam primijetio koliko mi je hladno, a do večeri sam se potpuno smirio, moj sin se uznemirio da sutra više nećemo ići u šetnju. Tada sam se sjetio da smo danas primili vitamine „Multivita plus bez šećera“. Nakon što sam pročitao sve napomene i preporuke, odlučio sam danas početi uzimati Multivita.

U kontraindikacije: pojedinačna netolerancija na komponente dijetetskih dodataka, trudnoću, dojenje, fenilketonuriju. Obično unosim sve vitamine ujutro tokom doručka, ali danas se ispostavilo da sam počeo uzimati uveče, a zatim nastavio kao i obično. Tableta se brzo otopi, piće je ukusno, pije se od užitka, najvažnije je da ne morate razmišljati o tome koliko vitamina vašem tijelu treba svaki dan, proizvođač je već učinio sve za nas! Zamislite moje iznenađenje kad ujutro nije bilo traga početnoj hladnoći, posebno se radovao sin.

Mama je takođe bila zainteresirana i odlučila je uzeti vitamine sa sobom, ima 61 godinu, vrlo je osjetljiva na promjenu vremena, pojavljuju se razne tegobe, naročito osjeća se jesensko-zimska slezina. Mami se jako svidjelo što nemaju šećera! Počeli smo svakodnevno uzimati vitamine tokom doručka.

Naravno, zanimalo me šta je sve uključeno u ovaj multivitaminski kompleks. Sadrži: askorbinsku kiselinu koja nam je posebno potrebna zimi, nikotinamid, pantotenska kiselina ima zaštitni učinak tokom fizičkih stresova, što je posebno važno za ljude koji žive u velikim gradovima. Tokoferol (vitamin E) - antioksidans koji je uključen u najvažnije procese metabolizma tkiva, ovaj vitamin je naročito važan za žene. Piridoksin (vitamin B6) je veoma važan za nervni sistem. Tiamin (vitamin B1) reguliše funkciju nervnog sistema, probavu. Riboflavin (vitamin B2) uključen je u energetski metabolizam, poboljšava vid. Folna kiselina poboljšava rad probavnog trakta. Cijanokobalamin (vitamin B12) poboljšava koncentraciju i pamćenje. I to je samo mali dio onoga čega se sjećam.

Jedno pakovanje za cijeli kurs nam nije bilo dovoljno, pa smo kupili drugo, cijena nas je ugodno iznenadila! Završivši kurs, moja majka i ja složile smo se da vitamini djeluju malo sporije od ostalih vitaminskih kompleksa iz kojih je čak nemoguće zaspati, kao da su pili energiju. Za nas se to pokazalo kao veliki plus, djeluju nježno, postepeno, postoji osjećaj da vitamini imaju kumulativni učinak. Mama je rekla da je počela osjećati manje vremenske promjene, osjećala se bolje, nakon nekoliko dana prijema bilo je napora snage - to smo primijetili kod cijele porodice - mama je počela peći torte i pite gotovo svakodnevno. Na sebi sam primijetila da ujutro lako ustajem, veselog raspoloženja, pah-pah, nema znakova prehlade, uprkos činjenici da sa sinom svaki dan dugo šećemo ulicom, tokom ove dvije sedmice izgradili su čitav lavirint u vrtu.

Tu se naša povijest ispitivanja nije završila, uveče nam je došla susjeda Olga Nikolaevna, ona je ljekar sa 30-godišnjim iskustvom. Mama je odlučila da je pita što misli o ovim vitaminima. Olga Nikolajevna bila je jako iznenađena što ranije nismo znali za njih, dala je pozitivan pregled i rekla da šumeći vitamini imaju veću prednost u odnosu na klasične tablete, jer vitamini u ovom obliku najbrže se apsorbuju. Kako se ispostavilo, ona ih pije sama, pati od dijabetesa, pa je vrlo teško odabrati pravi vitaminski kompleks, jer gotovo svi sadrže šećer, ali u „Multivit“ nema šećera! Pouzdan europski proizvođač! Mogu preporučiti Multivitus Plus s čistom savješću, djeluje! Provjereno na sebi! Svidjeli su nam se vitamini, ali ne zaboravite prije upotrebe konzultirati liječnika, svi imaju drugačiji organizam.

Olga Maksimova

Sredinom novembra, jednog oblačnog, hladnog dana, zaokupljenog ledenom izmaglicom, sedeli smo s prijateljem u kafiću i cvrkutali o nama, o ženama. Iza prozora sive siluete lepršale su glavama u toplim šalovima i pletenim šeširima prekrivenim snijegom ....

"I tako već pet celih meseci ... Beskrajna sibirska zima", produžio je prijatelj, gotovo pevajući, uz uzdah žalosne tuge.

"Da", ponovio sam joj, mentalno sanjajući o ljetu.

"Ne želim ništa raditi, neki neobjašnjivi umor i neopravdana razdražljivost", nastavila je miješajući kašiku vruće kafe. - Možda pijem vitamine.

- Vitamini? Hajde!

Tu je, zapravo, nekako počeo naš vitaminski ep. I sada, nakon što sam već uzeo kurs uzimanja multivitaminskog kompleksa „Multivit Plus“, prvo, na osnovu ličnog iskustva, mogu reći o svim prednostima i nedostacima, o rezultatima, efektima i nedostacima. Dakle ...

Biološki aktivni dodatak hrani „Multivita plus bez šećera“ sa aromom limuna.

Vitaminski kompleks koji sadrži vitamine C, E i B vitamine.

Jedno pakovanje dizajnirano je za čitav 20 dana. Vitamine proizvodi srpska farmaceutska kompanija Hemofarm, poznata po proizvodnji kvalitetnih lijekova - diklofenaka, enalaprila, indapamida. Ova kompanija je također vlasnik fonda za promociju razvoja nauke, sporta i umjetnosti. Sve u svemu impresivno! Ali, dolje sa osjećajem, natrag na vitamine))).

Standardno pakiranje je cijev na kojoj su naznačeni sastav, proizvođač, serija, rok trajanja i način primjene. Pokrijte prstenom na kojem je vidljiv tamper koji ispunjava međunarodne standarde.

Prilikom odabira vitaminskog kompleksa, bilo mi je važno da u njemu sadrže upravo vitamine skupine B. Objasnit ću vam zašto:

Pa, prvo, B vitamini su zdravlje, ljepota, mladost i život. Da, da, to je ŽIVOT! Američki institut za produženje života proveo je eksperiment na laboratorijskim miševima, koji je pokazao da vitamin B5 (aka pantotenska kiselina) produžuje život laboratorijskim miševima za 18%. Ovi rezultati daju razlog vjerovanju da vitamin B5 djeluje i na ljudsko tijelo. Miševi su miševi, naravno, ali razgovaraćemo o ljudima. Umjesto toga, o mladosti. Na primjer, vitamin B1 ima zadivljujuće svojstvo - usporava proces glikacije proteina. Jednostavnom laiku daleko od medicine to ne znači ništa. Ali zapravo, to je nešto zadivljujuće! Milion interakcija i reakcija odvija se u našem tijelu, uključujući i proces glikovanja proteina. S godinama se povećava brzina ovog procesa - koža gubi kolagen, elastin, nabori, nastaju bore. Oh, one prve bore. (((Prava nesreća, tuga ... čak bih rekao - grozno je. Devojke starije od 30 godina razumeće me.

Eto ti tamo! Djevojke! Sjetimo se i bolje napišite:

Vitamini B1 i B5 - produžiti mladost usporavanjem glikofikacije proteina! Možete kupiti skupe kreme protiv starenja, maske, pilinge, ali ako ne pomognete svojoj koži iznutra, sve ove kreme neće dati nikakav rezultat, osim zamišljenog momentalnog učinka izglađivanja kože.

Vitamini B2 i B6 - Ovo je ljepota naše kože, kose i noktiju. Pukotine u kutovima usana, koje se u narodu nazivaju "džemovi" - to je jedan od znakova nedostatka vitamina B2 (riboflavina) u tijelu. Seboreja, dermatitis takođe. Perut A lomljivi, lepršavi nokti nagovještavaju tjelesni nedostatak vitamina B6.

Vitamin B12 - zahvaljujući njemu smanjuje se nivo holesterola u krvi i poboljšava se apsorpcija aminokiselina. Sa modernim prehrambenim navikama, takav nam borac protiv holesterola neće smetati))))) Ali ljubavnici samo jedu i jedu više energije - to je uglavnom potrebno.

Vitamin B9 (folna kiselina) - dobro, ovaj vitamin je poznat skoro svim majkama. To je folna kiselina koja je uključena u stvaranje neuronske cijevi fetusa, kičmene moždine i mozga, kao i skeleta nerođene bebe.

Vitamin B3 (PP) utiče na pravilno funkcioniranje spolnih hormona, pospješuje oslobađanje energije i što je veoma važno - poboljšava rad živčanog sistema. A za nas djevojke, tako treba biti, posebno tokom perioda ICP-a. Usput, gotovo svi vitamini B blagotvorno djeluju na nervni sistem; B1 se općenito naziva "vitamin vitalnosti". Djeluju vrlo osjetljivo, meko. Prolazi nervnu napetost, temperament, nemotivirani umor. Za djevojčice koje imaju izražen dodatak prehrani PMS koji sadrži čitav kompleks vitamina B bit će od pomoći.

Djeluje ovako:

A, najbolje od svega navedenog jest to što su SVI ovi vitamini sadržani u maloj epruveti „Multivita plus“. Ovdje sam zaboravio dodati vitamine C i E.

Usput, sada je red da se momci sjete, ali bolje je zapisati:

Uz nedostatak vitamina E u muškom tijelu, zanimanje za seks opada, proizvodnja sperme smanjuje, spermatozoidi postaju letargični (da tako kažem bez raspoloženja i aktivnosti J) sa niskom vitalnošću. U ženama nedostatak vitamina E smanjuje seksualnu želju, dovodi do poremećaja ciklusa i do porasta PMS-a (nagle promjene raspoloženja, kvarovi, suze od nule i to je ... čisto ženstveno: „promijeni se, ne voliš“)))). Uffff. Sve o sastavu napisao)))

Sada, o ličnim utiscima:Kratko ću reći - svidjelo mi se. 🙂 🙂 🙂

Želim odmah reći da ne vrijedi čekati trenutni rezultat i učinak. Da biste zaista uočili razliku „prije“ i „poslije“, morate popiti cijeli kurs, a ovo je 20 dana. Još bolje ako ponovite kurs nakon određenog vremena.

Natalia Trofimenko

Zdravo Bila sam jedna od učesnica ispitivanja, nakon što sam dobila vitaminski kompleks „Multivita bez šećera“ sa aromom limuna, na čemu hvala vama!

Kraj jeseni, sivi novembar sa kišama, prve snježne padavine, snižavanje temperature. Prve virusne bolesti počinju, ali uopće se ne osjećam bolesno! A pred nama je još duga zima sa mrazima ... Kako pomoći svom tijelu da izdrži infekcije? Imam jedan način! I reći ću ti o njemu. Ovo je multivitni vitaminski kompleks bez šećera s aromom limuna! Samo jedna tableta dnevno ugodnog ukusa, a vaše tijelo prima C, B1, B2, B6, B12, PP, E, pantotensku i folnu kiselinu. Osim toga, ovi vitamini su bez šećera, što je tako važno za zdrav način života. Takođe, ove vitamine mogu koristiti osobe koje imaju dijabetes. Znam sigurno da nisu svi vitamini prikladni za njih, stoga je Multivita bez šećera odlična opcija za njih. Želim dodati da je prikladno koristiti vitamine - trebate jednu šumeću tabletu razrijediti u vodi. Ujutro. Uvijek možete ponijeti prikladnu cijev ili olovku s vitaminima u njoj, gdje god se nalazili!

🍋 Zdrav životni stil 🍋 Vodim sa Multivitom! 🍋 Ne osjećam se kao 🍋 Par komada keksa.

🍋 padat ću 🍋 i pobijedit ću Elbrusa, 🍋 jedriti morem 🍋 lako sada!

🍋 Uvek su uz mene- 🍋 U džepu ruksaka, 🍋 I savetujem vam ih: 🍋 Probajte, prijatelji!

Olga Lopatina

Vitamini „Multivita bez šećera“: dobro se rastvaraju u vodi, imaju prijatan okus limuna, a okus zaslađivača se praktično ne oseća. Za nas, dijabetičare, rijetka je prilika i za uživanje i za uživanje. Povoljno pakovanje u tubi. Ne mogu reći o efektu nakon uzimanja, prekratak je. Mislim da prijem 20 dana nije dovoljan da u potpunosti doživite očekivani efekt. Htjela sam ga kupiti u ljekarni da nastavim tečaj, a u najbližim ljekarnama nije bilo multivita.

Zaključak: općenito su mi se proizvodi svidjeli. Preporučujem za upotrebu.

Valentina Dobrash

Možda mogu reći samo laskave reči o „Multivita plus bez šećera“ sa aromom limuna.

Cijev je izdržljiva, s jakim poklopcem, na sebi ima sve potrebne podatke, tako da ne možete pohraniti kartonsku ambalažu. Unutar epruvete nalazi se 20 tableta svijetložute boje ugodne arome citrusa. Tableta se otopi u čaši vode za manje od jednog minuta.

Usput, više volim topljive vitamine, jer osim same tablete, nadoknadit ću i dio potrebnog dnevnog unosa vode. Što se tiče ukusa - ovdje ćete pronaći ugodno iznenađenje - rješenje ima pomalo slatkast okus zbog aspartama. Naravno, ne mogu zanemariti nedostatak šećera - ogroman plus! Takođe, vrlo povoljan način davanja je samo jedna tableta dnevno. Pa, za ljubitelje gutanja tableta, zbog gela refleksa, rastvorljiva tableta je samo spas!

Sastav tablete je jako dobar. Svaka tableta sadrži vitamine: C, E, B1, B2, B6, B12, PP, folnu kiselinu i pantotensku kiselinu. Postoji sve neophodno za prevenciju prehlade, pospanosti i uopšte su osmišljeni da poboljšaju rad svih organa i sistema. Osim toga, unisex tablete pogodne su i za muškarce i za žene, a takođe nemaju gornju starosnu granicu.

Oksana Koroleva

ZdravoMoje ime je Oksana Koroleva, imam 31 godinu, jedna sam od sretnica koja je dobila na testiranje šumeće tablete "Multivita plus bez šećera" sa aromom limuna.

Testiranje sam uzeo ozbiljno, možemo nas razumjeti, majke s malom djecom, malo vremena nalazimo za sebe i često zaboravljamo šta treba učiniti. Na telefon sam napravio podsjetnik, napisao još par komada papira i stavio ih na mjesta gdje često odlazim, tako da nisam propustio nijednu pilulu te sam, kao u uputama, svaki dan popio jednu tabletu.

Tableta je velika, brzo se rastvara, miris je ugodan, a okus je, naravno, okus limuna. Što sam primijetio: nalet snage definitivno, počeo sam dobro spavati, ujutro kad se oglasi budilica, ustajem odmah, a ne kao prije, kad sam dvaput produžio vrijeme alarma, raspoloženje mi je dobro, čak mislim da je koža postala bolja, i toliko ranije piling na licu, takođe sam primijetio kako nokti postaju čvršći i bjeliji, to dugo nisam vidio. Pročitao sam i literaturu treće strane da vitamin C pojačava imunitet, iskreno - nisam to znao. Nadam se gore navedenom, takođe imam povećan imunitet „Multivita“, jer sam prehladila vrlo često prije, a možda zato što je dijete počelo ići u vrtić, pa ako tako nešto ima za djecu, sigurno ću ga kupiti.

Hvala vam puno na mogućnosti da testirate vitamine, sada možete ponoviti kurs na proljeće.

Hvala na lijepom paketu za Novu godinu. Pošto sam nakon prehlade pio jedan drugi vitamin, muž je odlučio da popije vitamine.

Muž ide u teretanu, a nedostatak šećera u sastavu je upravo ono što vam je potrebno da održavate figuru. Ništa više. Spavanje je normaliziralo, rano jutros postajalo je lakše, a u skladu s tim i sport prije rada postao je intenzivniji. Ne postoji osećaj umora.

Ti utisci vitamina bilježe se iz riječi supružnika. Hvala vam na prilici da učestvujete u testiranju! I sretna Nova godina!

Popularni zdravi blogeri razgovarali su o svojim omiljenim vitaminima.

Danas na Instagramu mnogi popularni blogeri razgovaraju o principima zdrave prehrane, dijele recepte i vrijedne proizvode za zdrav način života.

Mnogi od njih ocijenili su Multivit Plus vitaminima bez šećera i podijelili svoje komentare s pretplatnicima.

Kako blogeri koji pišu o zdravoj prehrani i gubitku kilograma to rade?

Oni razumiju temu: znaju šta je korisno a šta ne, koliko tijelu treba kalorija za normalno funkcioniranje (i gubitak težine istovremeno), kako ono što jedemo utječe na stanje kože, kose, zuba i noktiju. Zbog toga smo se odlučili obratiti njima za stručno mišljenje.

Šest popularnih Instagram blogera testiralo je vitaminski kompleks „Multivit plus Sugar Free“ 20 dana i podijelili svoje utiske na svojim blogovima.

Sada dijelimo s vama vaše povratne informacije.

Valentine, @ v.p._pp, 20 tisuća pretplatnika

Vjerovatno spadam u tu malu kategoriju ljudi koji nikad ne zaboravljaju piti vitamine. Tokom godine, nijedno jutro nije prošlo bez omege, plus periodično vitamine za zglobove, a sada sam umesto pilula dodala sebi pops „Multivita plus bez šećera“.

Usput, primijetio sam da mi se sada ujutro dodaje energija. Takođe su vrlo dobrog ukusa i ne sadrže šećer, pa su pogodni čak i za dijabetičare.

Sadrže dobro odabran kompleks vitamina koji su potrebni našem tijelu. Pogotovo sada, u periodu nedostatka vitamina.

Ali ako netko još uvijek ne razumije zašto su dodaci prehrani potrebni, evo nekoliko informacija za vas.
Obrada proizvoda na visokim temperaturama često nosi do 90% svih vitamina.

Pored toga, morate uzeti u obzir da su svježe povrće i voće pouzdan izvor samo dva vitamina: vitamina C i folne kiseline.

Da biste dobili širi spektar, morali biste ići na posebnu biljnu prehranu, koja uključuje barem 10-15 različitog povrća i voća (Nije loše, ha? Ali, to nije računanje onih vitamina koji se nalaze u životinjskim proizvodima).

Čak i sportski stručnjaci tvrde da je dobiti pravu količinu vitamina iz svakodnevne hrane nerealni zadatak.

Nastya Monday, @n_ponedelnik, 126 hiljada pretplatnika

Sjećate se, prigovarao sam vam da nemam snage i da uvijek želim spavati? Da, da, i ja sam također osoba, a ponekad mi jednostavno nedostaje snage i energičnosti!

Gotovo odmah nakon posta napisali su mi proizvođače vitamina „Multivit plus bez šećera“ i ponudili da napišem iskren pregled nakon mesec dana upotrebe. Pristao sam! Zašto ne)

Tokom ovog meseca, bila sam umorna, san mi je bio normalan, a i postala sam energična kao nakon 2-3 šoljice espressa. Iako dugo ne pijem kafu, sve mi je ostalo u sjećanju.

Neću sakriti da sam istovremeno sa tim vitaminima pio omega, vitamin D i kolagen. Ovo je moj standardni set za ovo doba godine, sada su dodali i vitamini grupe B.

Osim toga, nisam „prskao“. Kao alergična osoba s iskustvom, znam što govorim. Sami vitamini se prodaju u prikladnim tubicama koje je lako nositi.

Mogu reći da sam kraj zime 2018. godine doživio zajedno s vitaminima „Multivit plus bez šećera“, na čemu sam vrlo zahvalan.

Tatyana Kostova, @ t.kostova, 465 hiljada pretplatnika

Post o mojim vitaminima. Paša i ja već dugo uzimamo Multivitus Plus šećer bez dodataka. Pogotovo kad osjetite glad :) Otopite ga u čaši vode i popijte par.

Umanjuje žudnju da nešto uguši u usta.
Prodaje se u ljekarnama.

Mogu istaknuti nekoliko aspekata zašto sam izabrao ove vitamine.

Uravnotežen sastav i kalibrirane doze (bez prekoračenja optimalnih doza, tako da se oni dobro apsorbuju, a višak se ne izlučuje tijelom).

Šumeći vitamini imaju bolju bioraspoloživost i apsorpciju od netopljivih tableta.

Jednostavno uzimanje, samo 1 tableta dnevno

U sastavu nema šećera, mogu ga uzimati čak i dijabetičari.

Prijatnog voćnog ukusa.

Irina, @ busihouse.pp, 101 hiljadu pretplatnika

Juče sam dopisivala sa svojim pretplatnikom, kaže: „Gledam vaša jela i razumem da možete jesti zdravo i ukusno.

Ti si moja motivacija! Prijavio sam se da bih svladao iskušenja. "

Naravno, zadovoljstvo mi je čitati takve poruke, ALI! Pozivam vas da nađete značajniju motivaciju. "Biću vitkiji / ljepši, riješit ću se zdravstvenih problema, koža će mi se očistiti" ...

Da, puno razloga za odluku i početak, vjerujte mi. Samo što svako ima svoje. Na primjer, nemam problema ni sa kožom, ni sa zdravljem, ali mršavljenje ne bi škodilo.

I na pitanje - KAKO smršaviti? Uvek odgovaram „Ne znam“ i ne lažem iako sam smršala 20 kg.

Svi smo s individualnim osobinama, a odgovoriti na svejedno biće pogrešno, složimo se.

Mogu vam reći kako sam smršala.

  • pravilna ishrana (najmanje 1200 kcal dnevno),
  • voda (pijem najmanje 3 litre, bez prisiljavanja, hladna voda),
  • vitamini. Sada pijem „Multivita plus bez šećera“, vrlo zadovoljan.

  • ne sadrže šećer, pa su pogodni čak i za dijabetičare,
  • sadrže kalibrirane doze koje ne prelaze norme,
  • dobro apsorbuje zahvaljujući topivim tabletama,
  • povoljno za ponijeti
  • i jednostavno je vrlo ukusno,
  • i što je najvažnije, ni naručivati ​​ni čekati, možete kupiti u bilo kojoj ljekarni.

Sport (ovo nije čak ni teretana, samo fizička aktivnost i ostalo. Vrijeme je dobro - ne sjedite kod kuće, idite u šetnju.

To je sve, i izgubila težinu.
Ništa komplikovano, samo morate odlučiti.

Maroussia, @belyashek_pp, 94 hiljade pretplatnika

Zdravo mršavljenje uključuje uravnoteženu prehranu! Prisutnost vitamina i minerala uz takvu prehranu neophodno je!

Proljetno vrijeme smatra se najčudnijim doba u godini. Međutim, sve to može zasjeniti proljetni nedostatak vitamina, koji se pojavljuje kod većine ljudi svih starosnih kategorija i društvenih slojeva.

A moja lična preporuka je Multivita Plus Sugar Free.

Ovo su vitamini koji nisu samo korisni, već su i zgodni za uzimanje. Pored činjenice da ispunjavaju sve standarde i proizvode se u Europi, imaju i 5 prednosti:

  • u formuli nisu premašene doze, zbog toga se vitamini u potpunosti apsorbuju i nema viškova koji bi se izlučio tijelom kao nepotrebnih,
  • imaju rastvorljiv oblik, a takvi se vitamini apsorbiraju u stomaku bolje od tableta,
  • nemaju šećer, pa su pogodni čak i za dijabetičare,
  • prikladni su za uzimanje - samo 1 tabletu dnevno,
  • napitak je ukusan i može zamijeniti slatko.

Općenito, u zdravom tijelu - zdrav um! Volimo sebe i uzimamo ukusne vitamine, a da pritom ne oštetimo figuru!

Lena Rodina, @pp_sonne, 339 hiljada pretplatnika

Blogerica Lena Rodina redovno pokazuje svojim pretplatnicima košaru s namirnicama koju kupuje nekoliko dana unaprijed.

Nedavno je svom izboru zdravih namirnica dodavala multivit plus paket vitamina bez šećera.

Zašto je ona ostavila svoj izbor na njih?

Sama Elena to objašnjava ovako: „Ovi vitamini ne prelaze točne doze i ne sadrže šećer (!), Stoga su pogodni za one koji gube kilograme, pa čak i za dijabetičare. I vrlo ukusno! ”

Jeste li već izabrali vitamine koji vam najviše odgovaraju?

*% preporučenog nivoa potrošnje.

** Ne prelazi gornji dozvoljeni nivo potrošnje.

Unutra tokom jela, nakon što se tableta otopi u 1 šoljici (200 ml) vode. Odrasli - 1 tableta. Jednom dnevno.

Trajanje prijema je 20 dana. Ako je potrebno, prijem se može ponoviti.

Tablete težine (3,61 ± 0,18) g. 20 tab. u potrošačkoj ambalaži.

Hemofarm A.D., Srbija. 26300, Vršac, Beogradski put 66, Srbija.

Tel: 13/803100, Fax: 13/803424.

naručio Soko Stark d.o.o., Srbija.

11000, Beograd, Bulevar Peka Dapčevića 29, Srbija.

Tel .: 11/395 6245, faks: 11/247 2628.

Predstavništvo u Ruskoj Federaciji / organizacija koja prihvata potraživanja od potrošača: Predstavništvo Atlantske grupe akcionarskog društva u oblasti unutrašnje i vanjske trgovine. 115114, Rusija, Moskva, 1. Derbenevsky per., 5.

Tel./fax: (499) 518-03-09.

Rok trajanja lijeka Multivit plus bez šećera

Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakovanju.

Ostavite komentar

  • Komplet za prvu pomoć
  • Internet prodavnica
  • O kompaniji
  • Kontakt podaci
  • Kontaktirajte izdavača:
  • +7 (495) 258-97-03
  • +7 (495) 258-97-06
  • E-pošta: zaštićena e-pošta
  • Adresa: Rusija, 123007, Moskva, ul. 5. prtljažnik, d.12.

Službena web stranica kompanije Radar ®. Glavna enciklopedija lijekova i roba farmaceutskog asortimana ruskog Interneta. Katalog lijekova Rlsnet.ru pruža korisnicima pristup uputama, cijenama i opisima lijekova, dodataka prehrani, medicinskih sredstava, medicinskih proizvoda i drugih proizvoda. Farmakološki vodič uključuje informacije o sastavu i obliku otpuštanja, farmakološkom djelovanju, indikacijama za upotrebu, kontraindikacijama, nuspojavama, interakcijama lijekova, načinu upotrebe lijekova, farmaceutskim kompanijama. Katalog lijekova sadrži cijene lijekova i farmaceutskih proizvoda u Moskvi i drugim ruskim gradovima.

Zabranjeno je prenošenje, kopiranje, širenje informacija bez odobrenja tvrtke RLS-Patent LLC.
Prilikom citiranja informativnog materijala objavljenog na stranicama web stranice www.rlsnet.ru potrebna je veza do izvora informacija.

Nalazimo se na društvenim mrežama:

Sva prava zadržana.

Komercijalna upotreba materijala nije dozvoljena.

Podaci su namijenjeni zdravstvenim radnicima.

Multivita plus tablete bez šećera, narandžastog okusa, 20 šumećih tableta - službena uputstva za upotrebu

Dodaci prehrani

Multivita Plus bez šećera, okus naranče, 20 šumećih tableta

Nije lek

Tablete težine 3,69 ± 0,18 g, 20 tableta u potrošačkoj ambalaži.

Regulatori kiselosti: limunska kiselina, bikarbonat natrijuma, zaslađivač sorbitol, regulator kiselosti natrijum karbonat, stabilizator Macrogol-6000 (polietilen glikol), aroma narandže, laktoza, askorbinska kiselina, boja beta-apokarotinski aldehid, zaslađivač aspartam, nikotinamid, kalcijev pantotenat, tokoten pantotenat piridoksin hidroklorid, aroma mango, tiamin hidroklorid, riboflavin, folna kiselina, cijanokobalamin.
Sadrži zaslađivač. Prekomjerna upotreba može imati laksativni učinak.
Sadrži izvor fenilalanina.

Preporučuje se kao dodatak prehrani hrani, dodatni izvor vitamina (C, B1, B2, B6, B12, PP, E, pantotenska i folna kiselina).

Odrasli uzimaju 1 tabletu 1 put dnevno uz obroke, nakon što otope tabletu u 1 šoljici (200 ml) vode.
Dnevna doza (1 tableta) sadrži:

Veliki eksperiment vegetarijana: Treba li vegetarijanac multivitamine

Je li zaista potrebno da vegan ili vegetarijanac uzima dodatne vitamine koje ne može dobiti iz biljne hrane? Vegetarijanac je dopisnika poslao na veliki i dugotrajni eksperiment, tokom kojeg je imao priliku savjetovati se sa nutricionisticom, provjeriti njegovo zdravlje i piti multivitaminski kompleks. Šta je bilo od ovoga?

Mnogi kažu da vegetarijancima i veganima nedostaju hranjive tvari i vitamine, posebno B12. Priznajem, nikad nisam potpuno testirao zdravlje, pa sam odmah pristao na eksperiment. Pet godina sam jeo isključivo vegansku hranu, ali sada će u mene uleteti rajčica ili čak kamenje veganskih i sirovih prehrambenih proizvoda jer sam prije nekog vremena u svoju prehranu uključio mliječne proizvode i počeo osjećati puno bolje. Ipak morate razumjeti da ne postoji univerzalna prehrana, jer svi imaju različite organizme, a ja više volim vegetarijanstvo.

Dakle, odlučio sam provjeriti svoje zdravlje. Dodijeljena sam prva konzultacija o nutricionisti Marina Vladimirovna Kopytko, koji je trebao da me usmeri na obimnu krvnu pretragu. Pitala me o mom načinu života, alergijama, netolerancijama i prehrambenim navikama, mjerila mi visinu, težinu, volumen, a također provjerila količinu vode izvan ćelija. Na kraju sam joj ostavio veliki popis testova koji su morali proći.

Konzultacije su odmah pokazale da mom tijelu nedostaje bjelančevina i moj metabolizam ne radi tako brzo kao što bi trebao. Mlado tijelo će to i preživjeti, ali s godinama mogu početi poboljšavati, kako kažu, "u jednom pogledu listove kupusa". Tako perspektiva.

Da budem iskren, jedan sam od onih ljudi koji zapravo ne razmišljaju šta jede, koliko proteina, masti i ugljenih hidrata, koliko vitamina. To bih mogao pratiti da imam slobodnog vremena za to, ali hrana je gorivo za mene, a da bih mogao raditi i raditi svoje hobije, treba mi povremeno samo nešto baciti u ložište. Jednom kad se mučim pogledao sam, koliko proteina, gdje koliko masti. Ali, veliki broj projekata i nedostatak vremena doprineli su.

Krenimo na analizu. Podijelit ću glavne pokazatelje koji su se promijenili tokom eksperimenta.

Provjera količine vitamina B12 je skupa. Norma ovog pokazatelja je od 191 do 663. Ovaj vitamin se ne može dobiti iz biljnih proizvoda, uprkos velikoj količini informacija koje opovrgavaju tu činjenicu, on se nalazi samo u proizvodima životinjskog porijekla. Prije eksperimenta, imao sam normalnu količinu od B12 - 379 jedinica. Došlo je do oteklina zbog velike količine vode izvan ćelija, iz nekog razloga je bilo vrlo malo vitamina C - 6 jedinica u količini od 4-20, samo 4,4 jedinice folata pri brzini 3-17, prosječna količina magnezijuma bila je 0,76, pri stopi od 0, 66-1.07 i mala količina željeza, koja se uglavnom nalazi u proizvodima životinjskog porijekla, iznosi 7,6, a norma je 5,8-34,5.

Folati su jedinjenja folne kiseline koja učestvuju u mnogim metaboličkim procesima. Prije svega, one su odgovorne za rast i podjelu novih stanica. Uz nedostatak folata, osoba može doživjeti anemiju, što se očituje povećanom slabošću, umorom, blijedošću i suhom kožom, gubitkom kose i lomljivim noktima. Folat je takođe veoma važan za zdravlje žena.

Odvojeni razgovor o gvožđu. Znamo da se nalazi u crvenom mesu, jetri i drugim mesnim proizvodima. Biljni izvori željeza su jabuke, heljda, soja, špinat i tako dalje. Ali suština je sljedeća: da bi zadovoljio potrebe tijela za željezom, dovoljno je da mesojedi pojedu mali dio crvenog mesa. Veganska ili vegetarijanska - oko jedan i pol kilograma jabuka. Slažete se, ovo je sumnjivo zadovoljstvo. I priskaču u pomoć "zeleni" - multivitamini.

Multivitamini. Koji i zašto?

Ponudili su mi da pijem multivitaminski kompleks Multivita Plus bez šećera, koje upravo sadrže sve te materije. Generalno, vitamine treba piti tokom cijele godine, a ne jednom ili dva puta godišnje, kako mnogi misle. Ovo se posebno odnosi na pristaše biljne ishrane koji nisu posebno aktivni u praćenju svoje prehrane. Moj eksperiment je trajao samo mjesec dana, ali preporučljivo je da ih pijete tokom tri mjeseca.

Moram reći da je multivit vitamine prikladno uzimati. Bacio sam je u čašu, napunio je vodom, čekao da se pop otopi i pio tokom ili nakon obroka. Ovo je posebno pogodno za one koji ne mogu gutati velike tablete (a multivitamini se proizvode u velikim tabletama). A ukus je prilično dobro osvježavajuće piće.

Nakon prva tri dana konzumiranja vitamina, osjetio sam pravi nalet snage, koji nije poput učinka suplementacije kao placeba. Želja da legnem u krevet neko vrijeme nestala sam, ustao sam odmah nakon što se alarm ugasio. Nedelju dana kasnije imala sam veliku želju da se bavim sportom, prestala sam forsirati da odem u teretanu kroz „Ne želim“. Ovo je veliki plus za mene.

Ali ono što je najzanimljivije primijetio sam nakon mjesec dana uzimanja vitamina - kosa mi je počela rasti kao luda, što ja rastem već treću godinu nakon rezanja „ispod dječaka“. To je, naravno, ogroman plus, ali tokom mjesec dana morao sam dva puta toniti korijenje. Žene će shvatiti!

Ipak, ovaj mjesec nije bio bez prehlade i dvije sedmice od početka. U početku sam pomislio: „Kako to? Pijem vitamine! “Ali na drugoj savjetovanju s Marinom Vladimirovnom otkrio sam da se ne treba brinuti, a vitamini jednostavno nisu imali vremena da pomognu mom imunološkom sustavu da ojača. Ako sam se razbolio nakon tri mjeseca uzimanja suplementa, onda da. Dve nedelje - ništa se ne može reći. Štaviše, stres, toksini velikog grada, loše navike, ako postoje, utiču na učestalost prehlade. Stres je bio u to vrijeme, pa je prehlada sasvim normalna pojava.

Prošao je mesec dana. Svakog jutra sam pio vitamine 30 dana, a došlo je vrijeme za testiranje. Radi jasnoće, napravit ću pokazatelje u tablici u kojoj je u prvom stupcu naziv vitamin / supstanca, drugi je norma, treći i četvrti su prije i nakon, odnosno, peti, najvažnije je povećanje količine vitamina u razdoblju upotrebe. Multivita Plus.

Multivita Plus šumeće tablete Orange N20 bez šećera

Multivita plus za sve koji brinu o svom zdravlju

Indikacije za upotrebu

Uz ujednačenu i neuravnoteženu prehranu, u stanjima hronične iscrpljenosti.

Preporuke za upotrebu

1 tableta se otopi u čaši (200 ml) vode.
Odraslim se preporučuje uzimanje 1 šumeće tablete dnevno.
Trajanje prijema je 20 dana.
Ako je potrebno, prijem se može ponoviti.

Moguće su alergijske reakcije na komponente lijeka.

Istodobna primjena ostalih multivitaminskih kompleksa se ne preporučuje u svrhu izbjegavanja predoziranja.

Čuvati na temperaturi koja ne prelazi 25 ° C, izvan dosega dece. Rok trajanja je 2 godine.

Moguće je obojenje urina žutom bojom, što je potpuno bezopasno, a objašnjava se prisustvom riboflavina u preparatu.

Aktivne supstance: Askorbinska kiselina 60,0 mg, nikotinamid 20,0 mg, kalcijum pantotenat 10,0 mg, tokoferol acetat 8,0 mg, piridoksin hidrohlorid 2,0 mg, tiamin hidrohlorid 1,5 mg, Riboflavin 1,5 mg, folna kiselina 0 , 4 mg, cijanokobalamin 0,006 mg,

Pomoćni sastojci: bikarbonat natrijuma, natrijum karbonat dehidriran, dehidrirana limunska kiselina, sorbitol, laktoza, aspartam, makrogol 6000, za šumeće šumeće tablete sa aromom narandže, aroma narandže, aromo manga, apokarotenal 1%, za šumeće tablete sa aromom limuna - aromu limuna, beta-karoten , za šumeće tablete s okusom grejpa - grejpfrut.

Dostava je otvorena svakog dana od 10.00 do 21.00

Troškovi dostave u Moskvu u sklopu Moskovskog prstena:

  • s iznosom narudžbe do 2900 rubalja. - 150 rubalja,
  • s iznosom narudžbe od 2900 rubalja. - besplatno

Kurirska dostava izvan MKAD obavljaju sedmični raspored putem kurirske službe "Stalker Consulting".

Dostava u regije Rusije obavljaju kurirske kompanije: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, ruska pošta.

  • Trošak dostave obračunava se pri odjavi.
  • Minimalni iznos narudžbe je 1000 rubalja za dostavu u gradove Rusije, s izuzetkom Moskve, Moskovske oblasti i Sankt Peterburga.
  • Dostava Ruskom poštom vrši se isključivo u celosti PREDNOSNO! Djelomično odbijanje robe je nemoguće!
  • 5-10 kg - 100 rubalja
  • 10-20 kg - 250 rubalja
  • 20-30 kg - 400 rubalja
  • 30-50 kg - 600 rubalja

m.Sokol. Volokolamska magistrala, 2

Vrijeme isporuke: sutra (ovisno o raspoloživosti)
Adresa: Hidroprojekt. Na ulazu sa autoputa Volokolamsk stoji znak "Ljekarna".
Način rada: Pon-pet od 10:00 do 19:00, sub-ned od 11:00 do 18:00

  • Gotovinsko plaćanje
    Plaćanje narudžbe i dostava vrši se po primanju narudžbe direktno kuriru ili na odjavi na mjestu preuzimanja.
  • Kreditnom karticom na mjestu

Web stranica ima sustav nakupljanja bodova i njihovu daljnju upotrebu u obliku djelomičnog plaćanja za nalog!

  • Bodovi se dodjeljuju i oduzimaju proizvodima iz BEAUTY kataloga, osim za proizvode označene sa „Minimalna cena“ .
  • Za svaku vašu narudžbu vraćamo vam 10% cijene robe po narudžbi iz BEAUTY kataloga.
  • Uz bodove možete platiti ne više od 10% iznosa robe sljedeće narudžbe iz BEAUTY kataloga.
  • Broj bodova na računu može se vidjeti na vašem računu u odjeljku "Moji bonusi".

Od 1. listopada 2018. uvode se novi uvjeti i bonus programa.
Sada neiskorišteni bodovi izgaraju (otkazuju) 4 puta godišnje - 1. januara, 1. aprila, 1. jula, 1. oktobra.

1. oktobra otkazuju se svi bodovi dodijeljeni do 30. lipnja 2018. godine!

Multivit vitaminski kompleks plus sa aromom naranče bez šećera, 20 kom

Dodaci prehrani, šumeće tablete koje sadrže kompleks vitamina grupe B, vitamina C, E.

Multivit plus bez šećera s aromom limuna može poslužiti kao dodatni izvor vitamina, na primjer, uz ujednačenu i neuravnoteženu prehranu ili u stanju hronične iscrpljenosti.

Rusko udruženje za dijabetes (RDA) preporučuje Multivit plus bez šećera s aromom limuna kao proizvod za održavanje zdravog načina života i prehrane za ljude koji imaju dijabetes.

Odrasli uzimaju 1 tabletu 1 put dnevno uz obroke, nakon što otope tabletu u 1 šoljici (200 ml) vode. Trajanje prijema je 20 dana. Ako je potrebno, prijem se može ponoviti.

Bezvodna limunska kiselina, natrijum bikarbonat, sorbitol, natrijum karbonat, Makrogol-6000 (polietilen glikol), prirodna aroma limuna, laktoza, aspartam, betakaroten.

Individualna netolerancija na komponente, trudnoću, dojenje.

Uslovi skladištenja: Čuvati na suhom mjestu nedostupnom za djecu na temperaturi koja ne prelazi 25 ° C.

Podaci o tehničkim specifikacijama, obimu isporuke, zemlji proizvodnje i izgledu robe su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim informacijama proizvođača


  1. Aleksandrovsky, Y. A. Diabetes mellitus. Eksperimenti i hipoteze. Izabrana poglavlja / Ya.A. Aleksandrovski. - M .: SIP RIA, 2005. - 220 str.

  2. Akhmanov M. Voda koju pijemo Sankt Peterburg, Izdavačka kuća Nevsky Prospect, 2002, 189 stranica, tiraž od 8.000 primjeraka.

  3. Kravchun N.A., Kazakov A.V., Karachencev Yu.I., Khizhnyak O.O.Dijabetes melitus. Efektivne metode lečenja, Knjižni klub „Klub porodičnog dokolice“. Belgorod, knjižni klub "Porodični zabavni klub". Kharkov - M., 2014. - 384 str.

Dozvolite da se predstavim. Moje ime je Elena. Radim kao endokrinolog više od 10 godina. Vjerujem da sam trenutno profesionalac u svojoj oblasti i želim pomoći svim posjetiteljima stranice da riješe složene i ne baš tako zadatke. Svi materijali za stranicu prikupljaju se i pažljivo obrađuju kako bi se što više prenijeli svi potrebni podaci. Prije primjene onoga što je opisano na web mjestu, uvijek je potrebno obavezno savjetovanje sa stručnjacima.

Veronika Chirkova

Doktorica je postavila tešku dijagnozu ...
Dijabetes uopće nije sladak.
Ali ako kontrolirate šećer,
Sve će uspjeti, biće u redu.

Navikao sam živjeti sa dijabetesom
Pa, odakle krenuti?
Ali sada mnogo pažljivije
Mislim šta moram jesti.

Trgovina je sada marljivo
Etikete koje učim
Kupujem samo sigurno,
Koji šećer ne postoji.

Kao rezultat toga, morao sam da odbijem
Od mnogih korisnih proizvoda
Jer osim dobrog,
Sadrže štetni šećer.

Da nadoknadim gubitak iz ovoga,
U vitaminima sam tražila vitamine,
Ali slučajno sam na internetu
Oglas je viđen.

Predložili su da se testiraju
Vitamini u potpunosti bez šećera
I kompanija "Multivita"
Poslao ih svima besplatno.

Imao sam sreće
A sada mogu izvještavati:
Vitamini su jednostavno super!
I ne mogu ih odbiti.

Svidela mi se njihova štreberka,
Lagano kiselkasti citrusni okus
I najvažnije - nakon uzimanja
Ne bojim se mjeriti šećer.

Indikatori šećera su normalni,
Lako dobijam vitamine
I od komplikacija dijabetesa
Moje tijelo ne pati.

Sa "Multivita" jednostavno i jednostavno
Popuniti vitaminsku ravnotežu,
Pa čak i sa mojim dijabetesom
Vodite aktivan životni stil.

"Multivita" kupujem ponovo,
I dijelim savjete sa svima:
Prihvati, prijatelji, "Multivita"
Tijekom cijele godine: zimi i ljeti.

Tatyana Gundogdu

Hvala vam na mogućnosti da testirate multivit plus vitamine bez šećera. Završavam pakiranje, tako da je već moguće procijeniti ovaj dodatak prehrani. Počeću sa sastavom u kojem su vitamini grupe B, C, E, PP, kao i folna i pantotenska kiselina, koji pozitivno djeluju na mnoge tjelesne funkcije. Veliki plus je što nema šećera u sastavu, tako da ih mogu uzimati čak i oni koji prate lik, kao i pacijenti s dijabetesom.

Vitamini u šumećem rastvorljivom obliku brže se apsorbuju i apsorbuju u organizmu. Prijem vitamina ne treba puno vremena, jer se vitamin rastvara za manje od minute. Da ne spominjem kako je riječ o vrlo ukusnom i ugodnom napitku, vrlo sličnom lagano gaziranoj limunadi. Da, i neki ljudi imaju problema s gutanjem raznih vrsta lijekova i vitamina (najčešće imaju refleks gena prilikom pokušaja gutanja druge tablete). Za one koji nemaju vremena da uzimaju vitamine, vrlo povoljan raspored uzimanja, jer ga trebate uzimati samo jednom dnevno. Ali za mene lično, to je minus, jer mi se ukus zaista svidio, a ne bih imao ništa protiv da uzimam 3 puta dnevno, ili čak i više. Također je važno i zgodno i lijepo pakovanje, jer kad ga je lijepo držati u rukama, lijepo ga je uzeti.

Osobno mi je ovaj dodatak prehrani pomogao da se riješim stalne pospanosti, slabosti, vrtoglavice, a također sam primijetila da me temperatura 37 uveče mučila, iz nekog razloga nejasno, jer nije bilo simptoma prehlade. Napravit ću kratak odmor i kupiti „Multivit plus bez šećera“ na daljnju upotrebu, jer u hladnoj sezoni naše tijelo treba vitaminizirati više nego ikad.

Pijte vitamine i budite zdravi!

Oleg Baranov

Nakon što sam primio vitamine „Multivita bez šećera“ sa ukusom limuna, odmah sam počeo da ih testiram. Prema uputama o vitaminima, potrebno je uzimati 1 tabletu dnevno. Prikladna plastična kutija uvijek je na stolu, pa je preskakanje vitamina jednostavno nemoguće. Bacam 1 šumeću tabletu u čašu vode.

Sa zanimanjem smo moja djeca i ja uvijek gledali taj postupak - tableta je nestala, potpuno otopljena u vodi, ostavljajući na površini samo male fontane. Voda je dobila svijetložutu boju sa nježnom aromom kiselosti. Pijući piće sa vitaminima, osjetila sam ugodan okus limuna.

Vitamini bez šećera su veliki plus, jer u normalnom životu obično zloupotrebljavamo šećer, što može dovesti do bolesti. Lijepo je što su proizvođači razmišljali o tome i pustili takvu opciju. Tečaj prijema je 20 dana, ovo je samo cijeli paket. Ako je potrebno, možete ponijeti kutiju sa sobom.

Mogu se razlikovati sljedeće prednosti:

- povoljno pakovanje
- dobro rastvorljive tablete
- prijatnog ukusa i mirisa
- bez dodatnog šećera
- vitaminski kompleks

Multivita - ukus limuna,
Taj je ukus odavno poznat
Je ugodan i koristan,
Zajedno s njim uklopićemo i haljinu! :)

Uostalom, bez šećera je stvoreno
Otopiti samo tabletu.
Dnevni vitamini
Dođite s Multivitom!

Hvala na vitaminima!

Evgenia Rybalchenko

Dobar dan
Hvala vam na mogućnosti da testirate multivit plus vitamine bez šećera!
Želeo bih da podelim svoje utiske. Pijem vitamine već tjedan dana.

Prije svakog novembra počeo sam „hibernirati“ - izuzetno neugodno stanje kada se stalno osjećate umorno i pretučeno. Nemoguće je ustati iz kreveta ujutro, bukvalno sve nervira uveče, teško je zaspati. To je bilo zbog dolaska hladnog vremena i smanjenja dnevnog vremena. Nikad nisam pomislila da je problem nedostatak vitamina - uostalom, jesen: puno povrća i voća. Ali samo sedmični unos „Multivit plus bez šećera“ promijenio mi je mišljenje!

Počnimo ispočetka. Ambalaža je svijetla i pozitivna. Velike - 20 tableta odjednom, to je prikladno. Tablete se brzo rastvaraju, dobiva se ugodan napitak od limuna. Za mene je to plus - nisu svi topljivi vitamini po mom ukusu, ali volim citruse, tako da se ne moram siliti. Pijem ujutro na poslu, kada me kolege pokušavaju razveseliti kafom. Multivita pomaže bolje!

Zahvaljujući kompleksu vitamina B, pantotenske i folne kiseline, živčani sistem se primjetno poboljšao. Zaspim i probudim se lakše, lakše podnosim stres na poslu. A kad kolege kihnu i kašljaju naokolo, nisam se razboleo - zahvaljujući vitaminu C!

Dodatni bonus je i nedostatak šećera u sastavu. Još jednom ne možete razmišljati o broju kalorija :).

Planiram završiti vitamine prije kraja kursa i zabilježiti to - u novembru možete biti budni s Multivitom! Hibernacija se otkazuje :).

Oleg Thomson

Ovo je čaša za viski.
Posebno staklo.
Čaša iz kategorije "Pontus."

Ali našao sam ga u najboljoj upotrebi. U mojim godinama bi trebalo više razmišljati o zdravlju. Zbog toga sam ovdje počeo uzgajati ovaj slavni biološki aktivni dodatak - "Multivita Plus" ...
Ovo prijatno kiselo piće, s vremenom, me ispunjava zdravljem jer su platna umetnika ispunjena bojama.

Čini mi se da će ovi vitamini biti vrlo korisni starijim osobama koje već moraju uzimati sve vrste različitih lijekova. A ovaj dodatak prehrani prikladan je i u primjeni i u upotrebi.
Suvi ostatak: pronađite na najbolji način atribute loših navika. I mi se dijelimo sa njima!

Multivita umjesto viskija!

Anastasija Malitskaya

Uspješan kompleks vitamina u praktičnom formatu. S vremena na vreme pijem vitaminske komplekse. Ali u obliku šumećih tableta probao sam prvi put. U početku sam mislila da je u sastavu samo vitamin C, ali ispostavilo se da Multivit Plus sadrži ne samo vitamin C, već i vitamine E, B i PP. I takođe folna kiselina, neophodna ženama. Folna kiselina je moj dnevni vitamin, koji sam prije upotrebe Multivita morao piti pet tableta odjednom. I sada svaki dan pijem šumeću tabletu - samo jednu čašu dnevno i dobijem dnevnu dozu vitamina i folne kiseline.

Nakon tjedan dana uzimanja vitamina, postalo je primjetno lakše probuditi se ujutro i pojačala vitalnost. Ovo povezujem s djelovanjem vitaminskog kompleksa, jer se dnevna rutina, prehrambene navike ili nešto treće nije promijenilo.

Jako mi se dopao format vitamina. Prikladno je uzeti unutra, lijepo pakovanje, tubi se može staviti u kesu i uzimati vitamine na poslu. Jedna tableta je otopljena u jednoj čaši vode. Pijem odmah, koncentracija je ugodna. Uprkos svijetloj limunskoj boji i ukusu, kiselina uopće ne ostaje na jeziku. Ima ukus limunade. Vitamini ne uključuju šećer, što je takođe značajan plus. Možete koristiti vitamine za vrijeme dijeta ili one ljude koji su prisiljeni da se pridržavaju određene količine šećera u ishrani.

Pakovanje je vrlo pogodno za djecu, ne mogu ih otvoriti. Testirano na mom vlastitom iskustvu! Dijete jako voli otapati vitamin za mene, gledati kako se iz tableta pretvara u laganu pjenu. Ali sam ga za 2 tjedna nikad nisam otvorio.

Hvala vam na mogućnosti da testirate Multivit Plus. Za dvije sedmice dobio sam realan rezultat, koji je uočljiv ne samo meni, već i drugima. Sada je ceo odrasli deo porodice počeo da uzima takve vitamine da održava svoje telo.

Volio bih sličan kompleks za djecu!

Konkurs je završen, rezultate konkursa možete pronaći ovdje!

Pogledajte video: Beauty favorites + new in. Ena Luna (Maj 2024).

Ostavite Svoj Komentar