Omiljeni korizni recept

Prijatelji, nagrade za takmičenje koje je osigurala kompanija "Borisova keramika", divnog proizvođača iz regije Belgorod, čije proizvode možete pronaći u trgovinama od Kalinjingrada do dalekog istoka.

Jedinstvena svojstva crvene gline omogućuju jelima Borisove keramike da pruže "efekt ruske pećnice" u kuvanju. Preporučujemo čitanje o njima na web stranica kompanije, tamo ima mnogo zanimljivih stvari.

Uslovi za učešće na Konkursu:

Natječaj za recepte „Omiljeni recept od korizme“ održava se u Rusiji od 23. februara 2015. do 12. aprila 2015. godine.

Rezultati konkursa bit će objavljeni na web stranici www.gastronom.ru do 17. aprila 2015. godine, a također će biti poslati pobjednicima putem e-maila.

Učesnici Konkursa mogu biti državljani Ruske Federacije koji su navršili 18 godina i žive u Rusiji. Zaposleni u Gastronom Publishing LLC LLC, kao i članovi njihovih porodica, zaposlenici CJSC Fiskars Brandsrus i članovi njihovih porodica ne mogu učestvovati na Konkursu.

Nadmetanje nije lutrija ili bilo koja druga igra na bazi rizika.

Organizatori takmičenja: Gastronom Publishing LLC i Fiskars Brandsrus CJSC.

Za sudjelovanje u Konkursu morate poslati kulinarski recept koji ispunjava sljedeće kriterije:

  • recept treba biti u skladu s temom Natječaja: korisnik šalje recept za mršavo jelo,
  • recept mora biti originalan,
  • recept i fotografija koja ga ilustriraju trebaju biti dosljedni i razumljivi.

Svaki recept treba da sadrži:

  • popis sastojaka i njihova količina,
  • detaljni opis kuhanja
  • fotografija gotovog jela,
  • vrijeme pripreme i vrijeme kuhanja.

Broj recepata jednog korisnika nije ograničen.

Kriteriji za izbor natjecateljskih recepata sa fotografijama:

  • korespondencija recepta i fotografije s temom natjecanja,
  • originalnost prezentacije jela
  • kvalitetna fotografija.

Recepti i fotografije poslani na Konkurs neće se vratiti. Slanjem fotografija učesnik potvrđuje da ne krši ničija autorska prava. Slanjem fotografija na Konkurs, učesnik dozvoljava njihovo objavljivanje, kao i objavu svojih ličnih podataka na web mjestu www.gastronom.ru.

Gastronom Publishing LLC LLC zadržava pravo zatražiti od učesnika Konkursa potvrdu da fotografije jela pripadaju ovom učesniku.

Samo registrovani korisnici mogu učestvovati u Konkursu.

Pobjednike Konkursa bira stručni žiri web stranice gastronom.ru, žiri kompanije Fiskars, nutricionistica Anastasia Moskovkina, a nagradom publike bit će određen i glasanjem za recept. Žiri prilikom izbora pobjednika ocjenjuje usklađenost recepta sa uslovima Konkursa, umjetničke kvalitete fotografije i ocjenu recepta.

Nagrade za pobednike Konkursa obezbeđuje Fiskars Brandsrus CJSC. Nagrada je skup Fiskars proizvoda. Set uključuje 1 peć s tipovima, 1 set noževa i 1 set rešetki. Ukupno se igra 5 setova za bonus.

Predstavnik izdavačke kuće Gastronom LLC, pismenim putem (e-mailom) ili telefonom navedenim od strane sudionika u obrascu za registraciju prilikom registracije na web mjestu, obavještava pobjednika o nagradi. Ako u roku od tjedan dana od dana primitka e-maila od predstavnika izdavačke kuće Gastronom LLC, sudionik ne odgovori o pobjedi, sljedeći sudionik bit će prepoznat kao pobjednik, čiji rezultati slijede, prema ukupno faktoru, rezultati višeg pobjednika.

Dobitnik nagrade dobija sam - iz ureda izdavačke kuće Gastronom LLC na adresi navedenoj u obavijesnom pismu o pobjedi na Konkursu.

Gastronom Publishing LLC LLC ne snosi odgovornost ako dobitnik iz bilo kojeg razloga ne može primiti nagrade. Nagrade se mogu dodijeliti u roku od 90 dana od trenutka objavljivanja rezultata konkursa.

Nagradu za takmičenje ne možete povratiti, zamijeniti za bilo koji drugi ekvivalent, uključujući novac.

Fiskars Brands CJSC zadržava pravo zamjene nagrade po vlastitom nahođenju. Također, ne proglašavajte pobjednika ako na konkursu sudjeluje manje od 5 ljudi ili ako u subjektivnom mišljenju zaposlenih Fiskars Brands Rus CJSC nema vrijednih pobjednika.

Gastronom Publishing LLC LLC zadržava pravo da zatraži prateću dokumentaciju (uključujući identifikacioni dokument učesnika) i odbije da primi nagradu u sledećim slučajevima:

  • 1) ako podaci koje je učesnik naznačio kako bi učestvovao u Konkursu ne odgovaraju stvarnosti (uključujući ako je učesnik u vrijeme sudjelovanja u Konkursu bio mlađi od 18 godina) i / ili
  • 2) ako učesnik nije pružio sve potrebne podatke za primanje nagrade. U slučaju nepoštivanja uvjeta za primanje nagrade, pobjednik gubi pravo na primanje nagrade. Učešćem u Konkursu učesnik prihvata sve uslove ovog Konkursa.

Od trenutka kada je nagrada primljena, ponuđač je odgovoran za plaćanje svih primjenjivih poreza utvrđenih važećim zakonodavstvom Ruske Federacije.

Pogledajte video: Kako sam smrsala 20 kg: MOJA PRICA 1. deo (Maj 2024).

Ostavite Svoj Komentar