Upute za sannuo metar

U jeku opšte dijabetičke panike (barem se u našem gradu razina šećerne bolesti kod osoba mlađih od 40 godina znatno povećala) odlučila sam kupiti glukometr za sebe i svoju obitelj. Vidjevši reklamu na TV-u, otišao sam u ljekarnu po markirani uređaj, cijene su mnogo više nego u internetskoj trgovini.

Odabrao sam pristupačan i broj pozitivnih recenzija. Naravno, morao sam malo pričekati, ali, kako se ispostavilo, kineski elektronički aparat, glukometr YIZHUN GA-3 SANNUO nije ništa lošiji od ostalih njegovih suvremenika, a cijena je mnogo jeftinija.

Prvi utisci

Veselio sam se ovom popularnom gadgetu. Nisam trebao dugo čekati. Kutija je kartona, uređaj je došao čitav, uredan, zadovoljava deklarisane vanjske karakteristike. Mala, lagana, vrlo udobna. Težina je samo 200 grama, a veličina 160/112/50 mm uz dobar široki ekran od 100 piksela, rezultat će biti vidljiv i starijim osobama. Futrola je izrađena od tvrde plastike. Iako jačina još nije ispitana. Kao i kod bilo koje opreme, glavna stvar je ne bacati je, a ona će dugo raditi.Ugodno zadovoljan kit je visokokvalitetni kapacitetni futroli s patentnim zatvaračem izrađenim od kože zamjena, kako za sam uređaj, tako i za potreban mjerni pribor.
Prilikom naručivanja, dostupnost službene 3C certifikacije postala je atraktivna.

Kupnja gadgeta 2017 s takvim kvalitetom je lijepa. Kalibracija je automatska, standardno vreme ispitivanja krvi je 5,8 sekundi. Pohranjuje do 250 rezultata u memoriji. Set također uključuje 50 igala, 50 lanceta, trakica. Nedostatak je bio priručnik na kineskom jeziku, no ako se odlučite kupiti novi gadget, budite spremni na to. Korisniku koji prvi drži u ruci uređaj za mjerenje šećera u krvi, trebat će mu dovoljno vremena da se s njim pozabavi, korak po korak slike neće biti dovoljne. Dodatne upute na internetu lično su mi pomogle.

Testovi novog gadgeta YIZHUN GA-3 SANNUO

Ispalo je da glukometri nemaju problema. Radi zabave, isprobao sam ga odmah za cijelu porodicu. Korištenje uređaja je vrlo jednostavno: pritisnite tipku za uključivanje. Testna traka umetnuta je na vrh. Zvučni signal označava početak analize i njen kraj, nakon čega se pojavljuje rezultat. Greška je mala - od 0,3 do 1 jedinice, u poređenju s uređajem susjeda - medicinske sestre. Iako je kod kuće teško utvrditi čiji uređaj "griješi". Za uređaj su vam potrebne samo dvije obične baterije. Kvaliteta kineskog proizvoda iznenađujuće je pristojna. Složili su se da je ovo koristan gadget za dom

Za dvonedjeljnu upotrebu kvarova koji funkcioniraju, nisam našao. Očito nije povezano s odjeljkom lažiranja, ali pročitali smo najnovije, najpopularnije informacije o uređajima i znali pristupiti izboru. Naravno, mjerač nije za specijaliste, ali za kućnu upotrebu je sasvim prikladan. Kao rezultat, svi su bili zadovoljni kupnjom: porodica, rođaci, pa čak i gosti.

Kineski glukometar Sannuo: indikacije i upute

  • Dugotrajno stabilizuje nivo šećera
  • Obnavlja proizvodnju inzulina pankreasa

Za liječenje zglobova naši čitaoci su uspješno koristili DiabeNot. Uvidjevši popularnost ovog proizvoda, odlučili smo ga ponuditi vašoj pažnji.

Kada se dijagnosticira dijabetes melitus prvog i drugog tipa, osim uzimanja lijekova za snižavanje šećera, pridržavanja terapijske ishrane, skupa fizioterapijskih postupaka i fizičkih vježbi, potrebno je kontrolirati razinu šećera u krvi.

Da biste to učinili, preporučuje se kupnja posebnog mjernog uređaja, koji kod kuće može lako izvršiti krvni test glukoze. Takođe, takvi uređaji se mogu ponijeti sa sobom na posao ili na putovanje.

Danas je na tržištu medicinskih proizvoda za dijabetičare predstavljen veliki izbor različitih uređaja čija se cijena razlikuje, ovisno o funkcionalnosti, dizajnu i konfiguraciji. Metar Sannuo iz Kine smatra se najjeftinijim troškovima i istovremeno relativno visokim kvalitetom.

Opis analizatora

Unatoč činjenici da je glukometar Sannuo iz kineske kompanije jeftin, prilično je precizan i prikladan mjerni uređaj s najpotrebnijim funkcijama za dijabetičare.

Analizator ima zgodan i jednostavan nadzor, za testiranje morate dobiti jednu malu kap krvi. Rezultati dijagnoze šećera u krvi mogu se vidjeti na zaslonu mjerača nakon 10 sekundi.

Kupcima se nude različite opcije opreme - sa set test traka i lanceta ili bez potrošnog materijala. Prodavač predlaže odabrati pravu opciju na stranici internetske trgovine. Sukladno tome, cijena bez srodnih proizvoda mnogo je niža, no isplativije je kupcu kupiti kompletan set robe nego što će ubuduće moći naručiti dodatne testne trake i igle za lancetu.

Mjerni uređaji proizvedeni u Kini imaju sljedeće prednosti:

  • Uređaj je lagan i kompaktan, prikladno leži u ruci i ne klizi.
  • Merenje nivoa šećera u krvi je dovoljno brzo, rezultati dijagnostike prikazuju se na ekranu analizatora nakon 10 sekundi.

Glukometar Sannuo nema složene funkcije, tako da je savršen i za djecu i za starije osobe.

Značajke mjernog aparata

Proizvođač nudi nekoliko opcija za modele sa sličnom funkcionalnošću. Standardni model Sannuo AZ teži 60 g i omogućava dobivanje dijagnostičkih rezultata u rasponu od 2,2 do 27,8 mmol / litra.

Za testiranje je potrebno dobiti samo 0,6 ml krvi. Uređaj je u mogućnosti pohraniti do 200 zadnjih mjerenja, a također pruža prosječnu vrijednost za tjedan, dvije sedmice i 28 dana.

Provodi se krvna pretraga u trajanju od 10 sekundi nakon čega možete čuti zvučni signal, a primljeni podaci prikazati se na zaslonu uređaja. Smatra se da je mjerni aparat tačan na 90 posto, odnosno da je greška 10 posto, što je za takve prijenosne uređaje vrlo malo. Postoje poznatiji skupi modeli eminentnih proizvođača čija pogreška dostiže 20 posto.

Testna traka automatski apsorbira biološki materijal nakon nanošenja krvi na površinu ispitivanja. Nakon dvije minute neaktivnosti, mjerač će se automatski isključiti. Napajanje se napaja iz jedne CR2032 baterije.

Rad uređaja je dozvoljen na temperaturi od 10 do 40 stepeni Celzijusa, a relativna vlažnost zraka je 20-80 posto.

Komplet mjernih uređaja uključuje:

  1. Uređaj sam za mjerenje šećera u krvi
  2. Olovka za piercing,
  3. Set test traka u količini od 10 ili 60 komada,
  4. Dodatne lance u količini od 10 ili 60 komada,
  5. Futrola za skladištenje i nošenje uređaja,
  6. Upute na kineskom.

Upute za upotrebu

Unatoč činjenici da su priložene upute samo na kineskom, dijabetičar može lako shvatiti kako koristiti uređaj u skladu sa shematskim prikazom postupnog dijagnostičkog postupka.

Prvi korak je da operete ruke sapunom i obrišete ih ručnikom tako da budu suve. Na ručici za probijanje odvijte poklopac i umetnite sterilni lancet.

Zaštitna kapa se skida sa igle, koja treba odložiti u stranu, a ne bacati. Dubina uboda lanceta bira se pojedinačno, ovisno o debljini kože - od 1 do 6 nivoa.

  • Ispitna traka skida se s kućišta i postavlja se u utičnicu uređaja. Posteljica mora pritisnuti gumb za pokretanje, nakon čega će se pokrenuti analizator. Ovisno o modelu, instrument može zahtijevati kodiranje.
  • Uz pomoć lanceta, na vrhovu prsta napravi se mali proboj. Ispitna traka dovodi se do rezultirajuće kap krvi, a površina će automatski apsorbirati pravu količinu biološkog uzorka. Nakon nekoliko sekundi, rezultati ispitivanja mogu se vidjeti na ekranu brojila.
  • Nakon mjerenja šećera, lanceolatna igla se uklanja iz olovke, zatvara se poklopcem i odlaže.

Korištene testne pločice također se bacaju, njihova upotreba više nije dopuštena.

Gdje kupiti mjerni uređaj

Kineska mjerač glukoze u krvi otvoreno se prodaje u svim prodavaonicama u Kini. Stanovnici Rusije mogu naručiti takve uređaje na Internetu, tako što će otići na stranicu prodavnice medicinske robe. Uobičajeno, analizatori se kupuju u poznatoj trgovini Aliexpress, gdje možete čekati popust i kupiti profit elektroničkog uređaja.

Dijabetičarima se nudi nekoliko modela Sannuo glukometra - AZ, ANWENCODE +, Anwen, YIZHUN GA-3, proizvod se odlikuje dizajnom i postojanjem dodatnih funkcija. Prosječna cijena uređaja za mjerenje šećera u krvi je 300-700 rubalja.

Takođe, korisnici se pozivaju da kupe set potrošnog materijala koji uključuje 50 test traka i 50 lanceta. Trošak ove konfiguracije iznosi oko 700 rubalja.

Općenito, ovo je vrlo zgodan i kvalitetan glukometar po niskoj cijeni, koji je pogodan za dijabetičare kod kuće. Može se koristiti i kao preventivna mjera za rano otkrivanje dijabetesa.

U videu u ovom članku pregledan je metar Sannuo kineske proizvodnje.

  • Dugotrajno stabilizuje nivo šećera
  • Obnavlja proizvodnju inzulina pankreasa

Pogledajte video: Setting up the Bionime GM550 Glucose Meter (April 2024).

Ostavite Svoj Komentar