Glucometer OneTouch Select Plus Flex (OneTouch Select Plus Flex)

Tip Mjerač glukoze u krvi
Metoda mjerenja elektrohemijski
Vrijeme mjerenja 5 sek
Zapremina uzorka 1 μl
Opseg merenja 1,1-33,3 mmol / L
Memorija 500 mjerenja
Kalibracija u krvnoj plazmi
Kodiranje bez kodiranja
Računarska veza da
Dimenzije 52 * 86 * 16 mm
Težina 50 g
Element baterije CR2032
Proizvođač LifeScan, Švajcarska

Informacije o proizvodu

  • Pregled
  • Karakteristike
  • Recenzije

OneTouch Select Plus Flex metar Pogodno za sve oboljele od dijabetesa, njegove nesumnjive prednosti bit će: vitko tijelo, kompaktna veličina, ekran s velikim brojem i vrlo jednostavan postupak testiranja. Ovaj mjerač nije samo jednostavan za upotrebu, već pomaže bilo kojoj osobi da lakše shvati njihov rezultat zahvaljujući savjetima u boji - niskim, visokim ili bilo čim drugim.

Glukometar OneTouch Select Plus Flex ima memoriju za 500 mjerenja i trebali biste odabrati nove test Plus trake Select Plus u pakovanju od 50 ili 100 komada, a sam uređaj udovoljava najnovijem standardu točnosti ISO 15197: 2013. Ima USB priključak za komunikaciju s računarom i Bluetooth funkciju, radi s modernim aplikacijama iz AppStore-a, koje neograničeno proširuju funkcionalnost analizatora.

Vaš mjerač glukoze u krvi koristi donju i gornju granicu raspona kako bi vam rekao o niskim ili visokim razinama glukoze u krvi koje su već unaprijed instalirane u mjeraču, ali mogu se promijeniti u dogovoru s vašim pružateljem zdravstvene zaštite. Unaprijed definirana donja granica je 3,9 mmol / L, a gornja granica 10,0 mmol / L. Donja i gornja granica raspona definirana od strane korisnika primjenjuju se na sva mjerenja glukoze u krvi. Ovo se odnosi i na rezultate testa obavljenog prije ili nakon obroka ili lijekova ili drugih radnji koje mogu utjecati na glukozu u krvi.

Jednostavno za učenje, samo 3 gumba. Pritisnite i držite tipku 'OK' dok se ne pojavi ekran za pokretanje. Kad se uređaj uključi, možete otpustiti gumb 'OK'. Mjerač možete uključiti i tako da unesete testnu traku OneTouch Select Plus u područje unosa. Kada je merač uključen, pritisnite i držite 2 dugmeta? i? zajedno. Otvara se ekran Postavke, koji prikazuje trenutnu donju granicu raspona. Indikator broja i raspona će treptati. Donja i gornja granica ciljnog raspona sada se mogu mijenjati.

Ekspresni analizator opremljen je novom ručicom za probijanje OneTouch Delica s vrlo tankom iglama od 30 l (0,32 mm), što jamči bezbolnu probijanje prsta čak i kod najmanjih pacijenata. Pored uređaja s baterijama, standardni set također sadrži 10 test traka, 10 sterilnih lanceta, kontrolno rješenje, priručnik i kratak korisnički priručnik, garancijsku karticu i zgodan soft-3-u-1 futrolu u koju su umetnuti auto-probijač i cijev s trakama.

Vrijeme je za ažuriranje vašeg brojila!

Ne zbunite se u čitavoj raznolikosti glukometra i zaliha istih za kvalitetan život s dijabetesom, naši savjetnici u trgovini će vam pomoći. Dijabetičari su uvijek kvalitetna usluga, i samo provjereni proizvodi.

Pogledajte video: OneTouch Select Plus - Blood Glucose Meter Review (April 2024).

Ostavite Svoj Komentar