Rezultati takmičenja za omiljene recepte za piće

U komentarima vas molim da napišete svoje ime, grad, omiljena alkoholna i bezalkoholna pića, hranu.
Osim toga, ako imate kulinarski blog, slobodno objavite ime i link do svog omiljenog recepta koji svako može ponoviti. Ako imate blog o pićima, napišite ime i link na recenziju svog omiljenog pića. Samopiar je dobrodošao.)))
Živimo ukusno i prijateljski!

Ukusni poklon!

home_bread igrat će ukusan set pravih prijatelja "Pud Salt" među novim prijateljima sa ne-praznim časopisima koji će ga od 14. do 25. oktobra osloboditi koristeći generator slučajnih brojeva.

Širenje informacija je dobrodošlo!


  1. Okorokov, A.N. Hitna endokrinologija / A.N. Hams. - M .: Medicinska literatura, 2014. - 299 str.

  2. Gryaznova I.M., VTorova VT. Dijabetes melitus i trudnoća. Moskva, izdavačka kuća „Medicina“, 1985., 207 str.

  3. Kolyadich, Maria Depresivni simptomi kao prediktori komplikacija šećerne bolesti / Maria Kolyadich. - M .: LAP Lambert Academic Publishing, 2011. - 168 str.
  4. Moroz B. T., Khromova E. A., Shustov S. B. i dr. Nove tehnologije u operativnoj parodontici u složenom liječenju bolesnika sa šećernom bolešću tipa 2, Nauka tiskara - M., 2012. - 160 str.

Dozvolite da se predstavim. Moje ime je Elena. Radim kao endokrinolog više od 10 godina. Vjerujem da sam trenutno profesionalac u svojoj oblasti i želim pomoći svim posjetiteljima stranice da riješe složene i ne baš tako zadatke. Svi materijali za stranicu prikupljaju se i pažljivo obrađuju kako bi se što više prenijeli svi potrebni podaci. Prije primjene onoga što je opisano na web mjestu, uvijek je potrebno obavezno savjetovanje sa stručnjacima.

Pogledajte video: Školsko takmičenje u slaganju Rubikove kocke (Maj 2024).

Ostavite Svoj Komentar