Hanuta (lješnjaci

U modernom ritmu života, kada sve treba učiniti, grickalice su počele dobivati ​​na popularnosti. Ovo su poslastice za užinu u kompaktnom obliku.

Pakiranje malih hrskavih vafla s lješnjacima Hanuta Minis je sjajan primjer deserta u ovom formatu.

Orah od pralininog oraha dodaje nenadmašan okus i korist poslastica. Lješnjak, koji je osnova sloja, bogat je visoko energetskim svojstvima, sadrži vitamine skupine B i E. Koristi se za pravljenje deserta češće od svojih "kolega" zbog uravnoteženog sastava i visokog ukusa.

Kombinacija hrskavih vafla s lješnjacima stvara prozračni desert Hanuta Minis. Daće snagu i vitalnost za cijeli dan i biti će ugodna prilika za prijateljsku čajanku.

Hanuta Minis oduševit će najsofisticiraniji slatki zub. Pakovanje težine 200 gr. Ne zauzima puno prostora u torbi ili ruksaku, lako je ponijeti sa sobom. Slatkoća će se svidjeti ljubiteljima klasike i biće idealan poklon za njih.

Naručite hrskave vafle s lješnjacima u internetskoj trgovini "MarmaladeShow.ru" upravo sada! Kurirska služba radi u Moskvi. Paket ćemo poslati bilo gde u Rusiji. Na mjestu preuzimanja možete se upoznati sa kolekcijom pića i grickalica iz cijelog svijeta. Čekam te!

Sastojci

  • 50 g kokosovih pahuljica,
  • 50 g zobenih mekinja
  • 50 g mlevenih badema,
  • 5 g sjemenki sjemena plantaina,
  • 15 g mekog putera,
  • 2 x 50 g eritritola,
  • 150 ml vode
  • meso jednog mahuna vanilije,
  • 200 g čokolade 90%,
  • 100 g sjeckanih i pečenih lješnjaka,
  • 50 g musa od lješnjaka.

Količina sastojaka ovog recepta s malo ugljikohidrata je za otprilike 10 recepata s niskim udjelom ugljikohidrata, ovisno o veličini pečenih rezina.

Za pripremu i sastavljanje Hanute računajte oko 30 minuta. Dodajte još 30 minuta da se peku vaflji.

Hranjiva vrijednost

Hranjive vrijednosti su približne i naznačene su na 100 g obroka s malo ugljikohidrata.

kcalkjUgljikohidratiMastiVjeverice
402168110,3 g35.4 g8,1 g

Način kuhanja:

Sastojci sa niskim udjelom ugljikohidrata

Prvo morate mijesiti tijesto za hrskave rezance sa niskim udjelom ugljikohidrata. Najbolje djeluju kada su sastojci fino samljeveni. Najlakši i najbrži način za to je pomoću konvencionalne mlinca za kavu, srećom, za to nije potreban poseban uređaj 🙂

Jednostavno samljejte ovsene mekinje u mlincu za kafu

Zgnječite zobene mekinje, kokosove pahuljice i 50 grama Xucker Light-a u mlincu za kavu jedan po jedan i sastojke stavite u posudu. Naravno, možete ih samljeti i sve zajedno pod uvjetom da imate veliku mlinčku za kavu u koju će se svi sastojci odmah uklopiti.

U posudu dodajte mljevene bademe, pulpu vanilije, ljusku psylliuma, mekani puter i vodu. Tijesto mijesite ručnim mikserom.

Zamijesite tijesto za vafle

Zagrijte peglu od vate i stavite u nju jednu žličicu tijesta. Zatvorite glačalo za vafle, ostavljajući mali razmak, u protivnom može se ispostaviti da je vafelj pretanak. Vjerojatno ćete trebati ispeći jednu ili dvije rezine da biste pronašli optimalnu debljinu.

Vafel u peglu od vatela

Nakon pečenja ostavite da se rezanci potpuno ohlade. Iako su tople, one su i dalje relativno meke, ali kad se potpuno ohlade i vlaga ispari, postat će tvrđa i hrskavija. To je najbolje učiniti na roštilju ili nečem sličnom, jer vlaga može isparavati odmah s obje strane rezanja.

Hanuta krema od lješnjaka ili Hanuta krema s niskim udjelom ugljika za kremu također se miješa brzo i lako. Da biste to učinili, otopite čokoladu u vodenoj kupelji dok ne bude tečna. Zatim dodajte preostalih 50 grama Xucker Light u čokoladu i miješajte dok se potpuno ne otopi. Ovdje će vam ponovo pomoći prethodno mljevenje Xuckera u mlincu za kafu.

Uklonite čokoladu iz vodene kupelji i dodajte joj lješnjak mousse. Sada sve što treba je mljeveni i pečeni lješnjaci. Ovde možete pomiješati oko 100 grama u masu od orašastih čokolada ili uzeti sjeckane lješnjake ako posebno volite drobiti 🙂

Krema za mijesanje s lješnjakom

Na kraju ostaje samo kombinirati vafle i kremu. Uzmite dvije rezine iste veličine, na jednu stavite oko 2 kašike orašaste kreme, a drugu pritisnite na vrhu tako da se krema ravnomjerno rasporedi između njih.

Isto uradite i s ostalim vafeljima. Kad su sve vaše Hanute s niskim udjelom ugljikohidrata spremne, stavite ih u hladnjak da se krema s orasima ponovno stvrdne. To može trajati od 30 do 60 minuta. Želimo vam dobar pristup.

Pogledajte video: Kako napraviti najbolju domaću čokoladu? (Maj 2024).

Ostavite Svoj Komentar