Kojim je šećerom dijagnosticiran dijabetes?

Šta učiniti ako je šećer u krvi veći od 14 mmol i koje akcije treba poduzeti? Savet, ovo mi je prvi put, ne mogu u bolnicu.
Vjačeslav, 62

Šećer 14 mmol / L - vrlo visok šećer, morate biti pregledani i odabrati terapiju za snižavanje šećera. I od danas bi trebalo da počnete slijediti dijetu: trebate ukloniti brze ugljikohidrate (slatko, bijelo brašno, med, marmelada, čokolada itd.), Jesti polako ugljikohidrate malo, ne ograničavamo se bjelančevinama s malo masti, povećavamo količinu povrća u ishrani. I, naravno, morate pratiti šećer u krvi. Šećer u krvi treba biti u rasponu od 5-10 mmol / l, jer šećeri iznad 10 mmol / l oštećuju krvne žile i živce i dovode do razvoja komplikacija dijabetesa.

Izvući zaključke

Ako pročitate ove redove, možete zaključiti da ste vi ili vaši najmiliji bolesni od dijabetesa.

Proveli smo istragu, proučavali gomilu materijala i najvažnije provjerili većinu metoda i lijekova za dijabetes. Presuda je sljedeća:

Svi lijekovi, ako se daju, bili su samo privremeni rezultat, čim je prekinuo unos, bolest se naglo pojačala.

Jedini lijek koji je dao značajan rezultat je Difort.

Trenutno je to jedini lek koji može potpuno izlečiti dijabetes. Naročito snažno djelovanje Difort pokazalo se u ranim fazama dijabetesa.

Zatražili smo od Ministarstva zdravlja:

A za čitatelje naše stranice sada postoji prilika
dobiti nelagodu BESPLATNO!

Pažnja! Slučajevi prodaje lažne droge Difort postali su sve učestaliji.
Ako narudžbu koristite na gornjim vezama, zajamčeno vam je da ćete od službenog proizvođača dobiti kvalitetan proizvod. Osim toga, prilikom narudžbe na službenoj web stranici, dobivate jamstvo povrata novca (uključujući troškove prijevoza) ako lijek nema terapijski učinak.

Pogledajte video: Что будет если не есть мясо, птицу, рыбу? Дистрофия или лечение подагры, диабета, панкреатита! (April 2024).

Ostavite Svoj Komentar