Monastički čaj za dijabetes

Želim napisati recenziju u ime svoje bake. Moja baka već dugi niz godina boluje od dijabetesa tipa 2. Živi samo na tabletima. I htio sam da joj pomognem, da je vidim zdravom. U posljednje vrijeme počeli su često da reklamiraju monaško prikupljanje bilja protiv dijabetesa, koje su kreirali monasi iz Bjelorusije. Nakon konsultacija sa dežurnim lekarom, odlučili smo da kupimo ovo jedinstveno božansko piće za moju baku.

Sve se to dogodilo prije 1,5 godinu.

Nabavka:Naručeno na web stranici službenog dobavljača, s certifikatom, štiteći se od lažiranja. Gotovina po nalogu za dostavu dosegla je određeno vrijeme.

Trošak: Cijena uopće ne odgovara proizvodu, kao Isti sastav ljekovitog bilja možete kupiti u bilo kojoj ljekarni za malo novca. A sa cijenom, gotovo 1000 rubalja. za pakiranje dovodi ljude u zabludu: mislite da, za novac koji kupujete čaj, zaista nije poseban, koji ima ljekovitu moć zahvaljujući kojoj ćete sigurno izliječiti.

Ali, nažalost, popivši nekoliko paketa, dolazi razočaranje, i shvatite da ste opet pali za još jedan reklamni zaplet, bacajući svoj teško zarađeni novac, a neko može potrošiti i cijelu svoju penziju, koja se zatim smjesti u nečiju džepovi.

Svakog dana, moja baka je počela sa šalicom „jedinstvenog“ leka. Upute kažu: "Od prvih dana primjene, efekat se brzo primjećuje, ali kako biste u potpunosti uklonili simptome i vratili svoje zdravlje, potrebno je da krenete na 3-tjedni kurs."

Brewing: Pravi se u čajniku uzimajući u obzir prijem 4 puta dnevno, 1 kašika čaja u čaši kipuće vode. Piće se priprema s otvorenim poklopcem, za kisik, sve prema uputama.

Recepcija: Za 30 minuta prije jela, uzimao 4 puta dnevno. Tokom lečenja nije mešao sa drugim biljem. Infuziji sam ponekad dodala krišku limuna ili kašiku meda.

Skladištenje: Kako bi sačuvala ljekovita svojstva manastirskog čaja čuvala se na tamnom hladnom mjestu u dobro zatvorenoj tegli.

Trajanje prijema: Preporučuje se upotreba u roku od 3 tjedna kako biste se potpuno riješili dijabetesa. Pisano u preporuci uopće nije istina. Moja baka je pila ovaj „čudesan“ čaj 3 meseca, i nije čekala pozitivne rezultate.

Utisak o ličnom efektu: Moja baka je popila 3 paketića ovog samostanskog čaja i svi smo se pobrinuli da se čuda ne dogode. Dok je lijekovima održavala razinu šećera u krvi, do današnjeg dana samo je oni spašavaju.

Preporuka: DA ILI NE? Ako odlučite želite li ga koristiti kao pojačani napitak, onda da. Ali pitanje je: "Vrijedi li tolika količina novca?"

Moja baka nije uspela da se reši dijabetesa.

Procijenite koliko je moj pregled bio koristan.

Ostavite Svoj Komentar