Krpa za dijabetes

Dijabetes melitus je bolest koja u najneočekivanijem trenutku pogađa osobu i sprječava je da se bavi uobičajenim aktivnostima. O tome je postalo poznato prije nekoliko stoljeća, i upravo za toliko vremena liječnici širom svijeta očajnički se bore za poboljšanje kvalitete života svakog pacijenta stvarajući nove lijekove.

Uz tradicionalne metode (inzulin, dijeta, stalno praćenje razine glukoze) na farmaceutskom se tržištu pojavili i prilično neobični lijekovi - na primjer, posebni kineski flasteri za dijabetes, koji se posebno preporučuju ako prethodno uzimani lijekovi nisu imali željeni učinak.

Princip rada

Ovaj se alat ne može nazvati novošću ili nekom senzacionalnom inovacijom - na Istoku se ova metoda isporuke postojećih terapijskih komponenti uveliko koristi već dugo vremena. Međutim, u Rusiji se ljepljiva žbuka pojavila nedavno i odmah je stekla izuzetnu popularnost.

Dijabetički flaster djeluje u skladu s tipom TTC - transdermalni terapijski sistem. To znači da lijek ulazi u organizam kroz kožu, zbog čega ima najslabiji i postepeniji, ali istovremeno brzi učinak (tvari gotovo odmah ulaze u krvne žile i dostavljaju se zahvaćenim ciljanim organima).

Osim toga, upotreba sredstava osigurava održavanje stalne razine terapijskih komponenti u krvi, odnosno njihova koncentracija tijekom dana ostaje nepromijenjena.

Komponente zakrpa i njihovi efekti

Sastav ljepljivog flastera uključuje impresivnu količinu različitih prirodnih sastojaka biljnog porijekla. Postoji mišljenje da se drevni recept ovog čudotvornog lijeka pažljivo čuvao i isporučio do naših dana iz vremena kada su se razne „bolesti“ tibetanskih monaha liječile takvim „komprimima“.

Glavne komponente ljepljivog flastera su:

  1. Korijen slada - snižava šećer u krvi, uklanja holesterol, povećava elastičnost vaskularnih zidova.
  2. Anemarren - višegodišnja biljka, koja se tradicionalno koristi u kineskoj medicini za povećanje imunoloških snaga tijela, kao i antioksidans.
  3. Koptis (rizomi) - efikasno eliminira hormonalne poremećaje, povećava metabolizam.
  4. Trihozant (Kineski krastavac) - ima antibakterijski, protuupalni, restorativni učinak.
  5. Riža (ekstrakt iz sjemenki) - uklanja toksine, toksine, višak šećera, jača krvne sudove.

Skup biljaka koje su rijetke i jedinstvene po svojim terapeutskim svojstvima ne samo da pomažu u izravnavanju znakova dijabetesa već savršeno nadoknađuju obrambene snage organizma u cjelini.

U ljepljivom flasteru nema drugih sastojaka hemijskog ili sintetskog podrijetla, što značajno smanjuje rizik od alergija, negativnih efekata na koži.

Osim toga, pomaže u uspostavljanju mokrenja (smanjiti broj nagona, posebno noću), ukloniti hiperfunkciju znojnih žlijezda (smanjiti odvajanje znoja), ukloniti razdražljivost i nervozu, povećati fizičku aktivnost, stabilizirati krvni tlak i uspostaviti srčanu aktivnost.

Kontraindikacije

Unatoč potpuno prirodnom sastavu, flaster za dijabetičare, kao i svaki drugi lijek, ima niz kontraindikacija, u slučaju kojih njegovu upotrebu treba prekinuti i što prije ih pregledati ljekar:

  • individualna netolerancija na bilo koje komponente (zbog velike liste rijetkih egzotičnih biljaka nepoznatih ljudima naših zemljopisnih širina)
  • trudnoća, dojenje
  • mlađi od 18 godina
  • razna oštećenja i mikrotraume na onim područjima na kojima se treba zalijepiti

Kako koristiti?

Kontrolna zona na koju je flaster zalijepljen je pupčana regija, jer se vjeruje da to područje na ljudskom tijelu sadrži najveći broj energetskih kanala koji nose protok informacija po cijelom tijelu.

Metoda primjene alata je sljedeća:

  1. Očistite kožu oko pupka vlažnom krpom.
  2. Nakon otvaranja paketa i uklanjanja flastera, morate pažljivo ukloniti zaštitni film sa njega.
  3. Zatim se ljepljiva žbuka pričvrsti na pupak.
  4. U roku od 2-3 minute područje s flasterom masirajte laganim pokretima kako bi se poboljšao protok krvi u ovom području tijela, a mješavina bilja brzo ulazi u kožu.
  5. Nakon 8-10 sati proizvod se uklanja i zamjenjuje novim (nakon 20 sati).
  6. Mjesto na kojem je bila isprana vodom.

Minimalni kurs liječenja je 28 dana. Da biste postigli maksimalan učinak i konsolidirali rezultat, potrebno je provesti 2-3 tečaja. Proizvod je najbolje ljepiti noću - kako ne bi došlo do slučajnog pomaka, deformacija prilikom hodanja i bavljenja sportom.

Flaster je izuzetno jednostavan i jednostavan za upotrebu. Odlično se slaže sa drugim lijekovima za liječenje dijabetesa.

Kineski lijekovi protiv dijabetesa Video:

Trebam li kupiti flaster?

Mišljenja stručnjaka o kineskom flasteru prilično su kontradiktorna - neki liječnici savjetuju da proizvod koriste svojim pacijentima i bilježe značajna poboljšanja, drugi ne vjeruju u flaster u početku i čak ne žele isprobati, što može biti posljedica konzervativne prirode suvremene službene medicine.

Nauka ne miruje, čak ni u pogledu razvoja lekova protiv dijabetesa. Imam puno pacijenata s ovom patologijom i savjetujem gotovo svima njima da kupuju kineske žbuke koje mogu kontrolirati razinu šećera u krvi - prirodno, zajedno s tradicionalnim lijekovima i posebnom dijetom. I znate šta? Uprkos skeptičnim pogledima svojih kolega postigao sam vrlo visoke kliničke rezultate! Kvaliteta života mojih pacijenata znatno se poboljšala, ne trebaju koristiti ozbiljne lijekove i stalno trče glukometrom. Naravno, ne vrijedi razgovarati o povlačenju bolesti, ali sretni osmijesi ljudi na kontrolnim pregledima puno govore!

Alexandrova V.V., endokrinolog

Ne vjerujem da u našem svijetu adekvatna osoba još uvijek vjeruje u čudesno bilje i cvijeće koje može izliječiti sve čireve. Pet čudotvornih biljaka protiv teške endokrine bolesti? Bez obzira na to. Savjetujem vam da se ne bavite glupostima, nego da potražite provjerene i visoko kvalificirane stručnjake koji će vam definitivno moći pomoći da se nosite s ovom bolešću - i to ne sa komadićem ljepljivog tkiva (lijepljenog, izliječenog i zaboravljenog), već isprobanim sredstvima širom svijeta koja su prošla rigorozno testiranje i odabir.

Churikov A.N., endokrinolog

Recenzije pacijenata su također heterogene - od divljenja do potpunog poricanja, a oni koji negiraju lijek nisu pokušali i ne žele da pokušaju.

Ali ovaj flaster koristim već pola godine. Prijatelj je osobno putovao po Kini, gledao kako se tamo uzgaja i pakuje sve to bilje - kaže da je s njima sve u redu, varanje ne može. Donijela mi je par takvih ljepila na testiranje - dijabetes imam već 5 godina, pila sam puno lijekova i kao da sve bez većeg uspjeha - ruke su mi već pale. I ovaj lijek kao da mi je otvorio drugi dah - sada se osjećam puno bolje, čak je i moj ljekar bio iznenađen. Sada svima govorim o ovoj "čarobnoj naljepnici". Čuo sam da se može naručiti na internetu - odnosno, nema posebnih problema sa nabavkom. Glavna stvar je ne zaboraviti na vrijeme promijeniti ljepljivu žbuku - inače se njezin učinak smanjuje.

Mislim da su sve vrste alternativnih metoda liječenja potpuna glupost i razvod. A što se tiče stranih čudotvornih juha, narukvica, svih vrsta gipsa koje niko ne testira - ovdje morate biti vrlo hrabra osoba da biste se odlučili igrati sa svojim zdravljem. Jasno je da se nijedan dijabetes ne može izliječiti bendarom - bez obzira na to koliko štete napravili. I ko se onda žali? Doktori će reći - njegova je greška što sebe smatra terapeutom. Takvo bilje, ako donosi bilo kakvu korist, ono se koristi samo ako se koristi na istom mjestu gdje su odrastali i gdje su s vama ubrani i kuhani. Doista, mogu ih staviti u kutije i prodati ih pod krinkom lijekova.

Saznao sam za kineski flaster protiv dijabetesa na forumu o dijabetesu. Recenzije su bile kontradiktorne - pozitivne, negativne - neko je hvalio, netko prigovarao. Odlučio sam ga isprobati na vlastitu odgovornost i riskirati, naručio sam paket paketa za preporučena 3 kursa (3 mjeseca). Koristim ga već drugi mjesec. U početku sam zaboravio da zalijepim proizvod cijelo vrijeme - dakle, prvih mjesec dana nisam primjetio mnogo efekta, bio sam nervozan, ali nastavio sam terapiju. Sad je postalo preciznije - stavljam podsjetnik. Šećer je malo pao, mislim, još uvijek predstoji. Naravno, ovo nije jedina metoda liječenja - koristim sve lijekove koje je propisao liječnik (usput, konzultirao sam se s njim oko kupovine flastera - rekao je da možete pokušati, neće biti gore). Čini mi se da je to mnogo prikladnije i efikasnije od tableta - zaglavila sam ga noću i zaboravila na problem. Želim vas upozoriti da proizvod trebate kupiti samo na dobro poznatim web lokacijama od pouzdanih dobavljača kako ne biste ostali bez novca ili ne biste dobili lutku (u najgorem slučaju, kašnjenje ili lažno niske kvalitete). Sama ima takva poznanstva na koja utječu prevaranti.

Gdje kupiti?

Ako nemate mogućnost nabaviti traku za pomoć izravno od njezina izravnog proizvođača (u kineskoj provinciji), onda će je jeftinije i sigurnije potražiti u internetskim trgovinama specijaliziranim za kineske lijekove. Alat se može kupiti na službenoj web stranici prodavača - tako da sigurno nećete naići na lažnu ili istečenu robu.

Kineski flaster protiv dijabetesa dobar je lijek koji se uspješno koristi kao simptomatska terapija. Naravno, ne treba se nadati njegovoj čudesnoj sposobnosti da ga zauvek oslobodi bolesti - nažalost, to ne može učiniti.

Ipak, ojačati opće stanje tijela, održavati endokrini sustav u dobroj formi, može biti vrlo korisno. Međutim, prije nego što ga kupite, svakako biste trebali porazgovarati sa svojim liječnikom - samo će on moći reći je li upotreba flastera prikladna za određenog pacijenta ili ne, analizirajući čitavu medicinsku anamnezu prikupljenu od pacijenta (uzimajući u obzir dob pacijenta, vrstu, stadijum dijabetesa, pridružene bolesti) i uspoređujući ga s lista kontraindikacija.

Sastav ljekovitih sastojaka

Ekstraktivne komponente su bazirane na ekstraktima ljekovitih biljaka koje rastu u regiji Tibeta. Sastav je odabran na takav način da su komponente međusobno skladne. Osim terapije, flaster protiv dijabetesa imat će restorativni učinak i pospješit će eliminaciju toksičnih tvari.

Sastav proizvoda uključuje ekstrakte sljedećih ljekovitih biljaka:

  • Rhomes of arnemarrhena. Terapeutski učinak biljke očituje se u čišćenju jetre i bubrega od otrovnih i otrovnih tvari. Iscjelitelji Istoka od davnina smatraju ovu biljku najmoćnijim lijekom koji može prevladati dijabetes.
  • Sjemenke riže. Takođe je pronađena široka upotreba za čišćenje ćelija i tkivnih struktura od otrova, toksina i toksina.
  • Korijen sladića. Ova ljekovita biljka uključuje brojne biološki aktivne tvari koje reguliraju sintezu mnogih hormona, uravnotežuju sadržaj kolesterola u krvi i na jači način jačaju zidove velikih i malih krvnih žila. Pozitivan učinak je zabilježen i u vezi s normalizacijom krvnog pritiska.
  • Korijeni dimljeni. Učinak lijeka ove komponente je stabiliziranje funkcija želuca i jetre.
  • Trihozant. Ovu ljekovitu biljku Kinezi koriste od davnina kao tonik, kao i za održavanje imunih funkcija. posjeduje antipiretska i antiseptička svojstva.

Pozitivan uticaj

Ispod je popis glavnih funkcionalnih značajki koje se događaju prilikom primjene zakrpe:

  • normalizacija općeg zdravlja, ispiranje,
  • smanjenje šećera u krvi
  • stimulaciju reparativnih funkcija i poboljšanje imunološkog sistema,
  • optimizacija krvnog pritiska
  • jačanje zidova velikih i malih krvnih žila,
  • vezivanje i eliminacija viška holesterola kako bi se spriječili ugrušci krvi i začepljenje krvnih žila,
  • čišćenje probavnih organa od naslaga šljake i toksičnih sekreta mikroorganizama koji žive u crijevima,
  • regulisanje hormonskog statusa uopšte.

Zaključak sam za sebe sugerira da djelovanje flastera nije usmjereno na suzbijanje simptomatskih manifestacija dijabetes melitusa, već na suzbijanje temeljnih uzroka bolesti. Gore navedeno dovodi do teorijskog zaključka u vezi s nespornim prednostima izuma.

Ako se okrenemo recenzijama potrošača koji su iskusili učinak flastera, velika većina njih će biti pozitivna. No, je li to točno, nije tačno poznato.

Princip rada

Terapeutski učinak kineskog flastera kombinira suradnju tradicionalne i alternativne medicine. Izrađen je koristeći dostignuća savremene farmakološke nauke i inovativne tehnološke metode.

Ljekovite komponente sadržane u flasteru prodiru neometano kroz epidermu kože, a zatim prodiru u dublje slojeve integritetnih tkiva, dopiru do krvnih žila. Njihovi zidovi također su propusni za ljekovite tvari. Jednom kad uđu u krvotok, brzo se dostavljaju svim organima, tkivima i staničnim strukturama.

Metoda potkožne penetracije osmišljena je za spašavanje pacijenta od bolnih injekcija, kao i od negativnog utjecaja oralnih lijekova na gastrointestinalni trakt.

Kineski flaster protiv dijabetesa preporučuje se u trbušnoj regiji blizu pupka. Proizvođači tvrde da su upravo ovdje koncentrirane biološki aktivne točke u akupunkturi. Preko njih se komponente droge prevoze do odredišta što je brže moguće. U nekim uputama možete pronaći i upute za lijepljenje flastera na stopalo (stopalo). Smatra se da na njemu ima više od 60 točaka, delujući na osnovu kojih je moguće poboljšati stanje mnogih organa.

Pozitivne karakteristike

Prema navodima proizvođača, nošenje kineskog flastera u potpunosti će pružiti sljedeći terapeutski učinak:

  • normalizacija glukoze u krvi usled ekstrakcije lekovitog bilja,
  • odsutnost toksičnih ili bilo kakvih drugih negativnih efekata na organizam, jer sve komponente pastira sadrže samo prirodne materije,
  • jednostavnost i lakoća upotrebe je takođe od velikog značaja, posebno za pretile i starije osobe,
  • u proizvodnji terapijskih sastojaka korišteni su drevni recepti iscjeliteljskih iscelitelja i tibetanskih iscjelitelja,
  • produženi terapeutski efekat nakon završetka kursa,
  • Kineski flaster protiv šećerne bolesti ima propisane certifikate koji potvrđuju njegovu kvalitetu i sigurnost upotrebe, jer je proizvod podvrgnut potrebnim kliničkim ispitivanjima i uspješno ih je prošao.

Sve gore opisane točke mogu osigurati istinsku učinkovitost novog izuma. Međutim, alarmantno je što se u preporukama na njega kaže da se može koristiti bez izračunavanja doze i konsultacije s ljekarom. Tu počinje da "miriše" na razvod. Dijabetes melitus je izuzetno ozbiljna sistemska bolest koja se ni pod kojim uslovima ne smije razvijati kao dio samoliječenja. Nekontrolirana upotreba bilo kojeg tradicionalnog ili alternativnog lijeka je neprihvatljiva, jer može dovesti do nepopravljivih posljedica.

Princip upotrebe

Da biste postigli najkorisniji terapeutski učinak, pažljivo pročitajte upute za upotrebu, čije su glavne odredbe navedene u nastavku:

  1. Neposredno prije pričvršćivanja flastera temeljito oprati ruke i područje oko pupka na kojem planirate zalijepiti flaster. Preporučuje se da prvo uklonite dlaku na tom mjestu jer se nakon uklanjanja proizvoda može pojaviti bol.
  2. Pakovanje se otvara prije direktne upotrebe kako bi se izbjeglo hlađenje ekstrakata. Zatim se ukloni zaštitni film za otkrivanje ljepljivog sloja.
  3. Zatim se flaster zalijepi na predviđeno područje. Kako biste pojačali protok krvi i potakli ubrzano prodiranje tvari ispod kože, preporučuje se nekoliko masirajućih pokreta.
  4. Vrijeme rada jednog flastera je oko 11 sati, ovisno o medicinskim preporukama.
  5. Nakon određenog vremenskog perioda, traka se uklanja, a područje nanošenja tretira se toplom sapunicom.

Trajanje liječenja i broj tečajeva dogovaraju se direktno sa stručnjakom.

Razumnost stjecanja kineskog flastera

Ovaj proizvod je nemoguće kupiti u ljekarnama. Zakrpu možete kupiti samo putem interneta. Preporučljivo je izvršiti kupovinu od službenih predstavnika kako biste izbjegli prevare. Trošak lijeka ne smije biti veći od hiljadu rubalja.

Moderna medicina čini napredne korake ka liječenju osoba koje pate od dijabetesa. Farmakolozi razvijaju nove metode, lijekove, izume za ublažavanje svakodnevne patnje ljudi u smislu uzimanja bezbrojnih lijekova i injekcija.

Teoretski, flaster protiv dijabetesa daje pozitivan dojam u pogledu praktičnosti i sigurnosti njegovog rada. Takođe, nakon analize recenzija ljudi koji su dejstva ovog izuma iskusili u stvarnom životu, zaključujemo njegovu efikasnost.

Međutim, ljudi bi trebali razumjeti da se čuda ne događaju. Ne možete nalijepiti traku flastera s ekstraktima tuđih biljaka i odmah se riješiti tako ozbiljne bolesti kao što je dijabetes.

Naravno, postoji mogućnost upotrebe proizvoda, ali samo kao dio složene terapije i samo nakon savjetovanja s liječnikom.

Pogledajte video: KLEKA - NEVEROVATAN LEK I ZAČIN - Prof. dr Mirjana Stojanović Petrović (April 2024).

Ostavite Svoj Komentar