Indikacije za upotrebu ASD-2 za pankreatitis

marovoleg67, Warrior3914 je bio zadnji put na forumu Datum prijave: ponedjeljak, 16.02.2015., 18:09. Dakle, malo je vjerovatno da će vam odgovoriti. Pokušajte mu pisati u PM.
vanilija, ASD za ovo je i potreban. To je površna aplikacija. Rane dobro zarastaju, čak i trule. Ali možeš to osjetiti.
Sastav ASD-a je produkt razgradnje proteina - putrescin i kadaverin.
Možda u malim količinama ovi otrovi imaju nekakav učinak, možda pozitivan, ali s povećanjem doze jetra poludi kao i svaki otrov.
U prirodi ovi proizvodi nastaju na biološkim leševima, gnojnim izlučevinama i manjoj količini u ostalim otpadnim proizvodima.
Kliničke studije ASD-2 pozitivno utiču na površinsku primenu.
Narodne glasine ovom leku pripisuju čudesno dejstvo. A oni piju, truju i još uvijek piju.
marovoleg67, vi barem ne koristite velike doze.

Indikacije za upotrebu

Ova se frakcija koristi za razne oblike pankreatitisa. Indikacije za njegovu upotrebu su sljedeća stanja:

  • upala u pankreasu različitog stepena intenziteta,
  • smanjenje otpornosti tijela na infekcije i nepovoljne faktore - loši uslovi okoline, pušenje, nekvalitetna i neuravnotežena prehrana,
  • poremećaji u varenju hrane,
  • smanjena enzimska aktivnost,
  • poremećaji gastrointestinalne pokretljivosti,
  • poremećaji metabolizma kalijuma i natrijuma,
  • sa hroničnim oblikom upale pankreasa,
  • s pogoršanjem drugih patologija gastrointestinalnog trakta.

Uz pomoć ASD-2, moguće je izliječiti akutni i hronični pankreatitis, uključujući njegove napredne stadijume i oblike. Upotreba lijeka je također indicirana protiv raka.

Doziranje i primjena

Lijek se uzima po standardnoj šemi. U jednom trenutku potrebno je 30 kapi. Ali potrebno je započeti liječenje pankreatitisa minimalnom dozom od 1 kapi, postepeno ga povećavajući na preporučene doze. To se radi tako da se pacijent može naviknuti na oštar neugodan miris lijeka.

Lijek je dobro rastvorljiv u vodi u različitim omjerima. Proizvod se mora razrijediti u vodi i uzimati 1 ili 2 puta dnevno prije jela. Zabranjeno je piti djelić više od 2 puta dnevno. Lijek počinje djelovati u roku od nekoliko dana nakon početka primjene.

Za adolescente možete malo smanjiti dozu - do 15 kapi dnevno. Kod težih oblika pankreatitisa dozvoljeno je povećanje dnevnog unosa do 50 kapi.

Za vrijeme liječenja pankreatitisa zabranjeno je piti alkoholna pića, uključiti meso u jelovnik. Trajanje liječenja je 5 dana, nakon čega je potrebno napraviti 3-dnevnu pauzu i ponovno piti prema prethodnom režimu do potpunog oporavka.

Da biste uvukli potrebnu količinu tekućine, koristite špricu. Nakon sakupljanja proizvod treba pomiješati sa vodom i piti. Zabranjeno je čuvanje otopine za buduću upotrebu: njegova svojstva nestaju.

Nuspojave

Glavna nuspojava primjene ASD-2 je povećanje viskoznosti krvi. Da biste to izbjegli, morate koristiti brusnicu ili drugi kiseli sok. Korisno je u liječenju pankreatitisa drugom frakcijom ASD uzeti četvrtinu tablete acetilsalicilne kiseline.

Ponekad pacijenti mogu osjetiti mučninu ili povraćanje. To se događa od oštrog neugodnog mirisa lijeka. Pomaže u prekidu čaja.

Tokom liječenja pankreatitisa preporučuje se uzimanje velike količine tekućine (do 3 l). Dobro uspostavljen režim pijenja pomaže da se brzo očisti tijelo od toksina. Tokom terapije strogo je kontraindicirano piti alkohol.

Nije utvrđen uticaj na vožnju.

Trajanje tretmana

Kapi za liječenje pankreatitisa ne mogu se stalno piti. Maksimalno dozvoljeno trajanje liječenja je 5 dana. Nakon toga je potrebna pauza, koja bi trebala trajati najmanje 3 dana.

Nakon toga, kapi se nastavljaju. Trajanje prijema u svakom slučaju bit će različito. Prestanite koristiti lijek nakon potpune obnove funkcija gušterače.

Interakcija s drugim lijekovima

Tokom liječenja pankreatitisa preporučuje se isključiti upotrebu bilo koje droge koja sadrži alkohol. Ovaj lek nema kompatibilnost s alkoholom: ulazak etilnog alkohola u pacijentovo telo može pogoršati zdravstveno stanje osobe.

Ostale činjenice interakcije frakcije s drugim lijekovima se ne otkrivaju.

Predoziranje

Simptomi predoziranja u liječenju pankreatitisa nisu utvrđeni. Ponekad je kod pijenja velike količine kapi moguće povraćanje, mučnina ili vrtoglavica.

Ovi znakovi nestaju nakon prilagodbe doze i lijekova. Ne postoji specifičan protuotrov za trovanje. Liječenje takvih stanja simptomatsko je uz ispiranje želuca.

Sastav i oblik oslobađanja

Dostupno u obliku rješenja. Boja se mijenja od žute do crvenkasto smeđe. Ima karakterističan oštar miris.

  • karboksilne kiseline
  • kolin
  • amini
  • peptidi
  • azotna jedinjenja.

Lijek za liječenje pankreatitisa i drugih patologija pakuje se u bočici od plastike ili čaše različitog kapaciteta. Začepljeni su gumenim čepovima i aluminijskim kapicama.

Trudnoća i dojenje

Tijekom trudnoće možete uzimati lijekove. Treba poštovati minimalnu efikasnu dozu kako ne bi naštetili detetu.

Kada dojite, nije dozvoljeno koristiti ASD-2 za liječenje akutnog ili hroničnog pankreatitisa. To je zbog činjenice da kapljice imaju oštar specifičan miris koji može uništiti mlijeko.

Tretman pankreasa sa frakcijom ASD 2

Režim liječenja odabire se pojedinačno, ovisno o dobi i znakovima bolesti. Standardni raspored predviđa unos 15-30 kapi, koje se mešaju sa 1/3 šalice hladne prokuvane vode 2 puta dnevno pre jela, tokom 30 minuta. Trajanje liječenja je 5 dana, a zatim se pravi pauza 2-3 dana.

Uočeni su sljedeći rezultati:

  • ćelije su zasićene kalijumom i natrijumom,
  • upalni proces je smanjen,
  • povećava se otpor tijela
  • probavni sistem se normalizuje
  • Enzimske funkcije su poboljšane
  • Obnavljaju se ćelije gušterače.

Uzimanje lijekova trebalo bi početi s minimalnom normom, postepeno ga povećavajući. Uz pomoć lijeka, hronični pankreatitis se može izliječiti.

Svojstva frakcije

Da biste razumjeli kako se šema pravi u liječenju pankreatitisa u hroničnom toku, važno je otkriti koja svojstva posjeduje frakcija. U početku se ASD smatrao snažnim antiseptikom s izraženim imunomodulacijskim svojstvom. Nakon toga, ispostavilo se da frakcija ima i adaptogeni učinak. Zbog sposobnosti prodiranja u sve biološke tekućine i prolaska kroz sve postojeće barijere, lijek se može koristiti za bilo koju bolest. U tom se slučaju efekat primjećuje naročito brzo.

Frakcija je potpuno biokompatibilna i nema kontraindikacija. Osim toga, lijek ne uzrokuje nuspojave ili predoziranje.

Naravno, svaki lijek ima svoje nedostatke i u ovom slučaju je samo izražen miris otopine, koji podsjeća na pokvareno meso. To se objašnjava činjenicom da su putreskin i kadaverin dio rješenja. Naučnici su se pokušali riješiti ovog mirisa, ali zbog dostupnih komponenti to se nije moglo postići.

Naročito je važno naglasiti da lijek uvijek i u bilo kojoj dozi ima terapeutski učinak. Može se uzimati dugo i izliječiti bilo koji kronični proces. Ne akumulira se u tijelu i ne izaziva ovisnost. To znači da se njegova biološka aktivnost održava bez obzira na način strukturiranja režima liječenja.

Otopina je dostupna u bočicama i tečna je, čija boja varira od žute do tamno smeđe boje. Postoji izražen miris. Ovisno o broju, ASD se koristi i iznutra i iznutra.

Upotreba u djetinjstvu

Ako se poštuju doziranje i pravila prijema, lijek neće naštetiti djetetu. Potrebno je započeti liječenje pankreatitisa minimalnom dozom, tj. Sa 1 kapom. Tada se povećava. Za djecu mlađu od 14 godina, količina lijeka ne smije biti veća od 10 kapi.

Djeca odbijaju uzimati lijek zbog njegovog specifičnog mirisa. Razrjeđivanje kapi u mlijeku ili čaju može vam pomoći u rješavanju problema.

Uvjeti ljetovanja u ljekarni

Lijek za liječenje pankreatitisa dostupan je samo u veterinarskim apotekama. U jednostavnim ljekarnama ga nije moguće pronaći.

  • Kako koristiti ovesol za pankreatitis?
  • Zašto se Linex uzima za pankreatitis?
  • Nijanse upotrebe Bifidumbacterin za pankreatitis

Nedavno dijagnosticiran hronični pankreatitis. Odlučio sam popiti ASD-2 frakciju. Lijek sam uzimala oprezno, počevši od jedne kapi i 1 puta dnevno ujutro. Nije bilo pogoršanja bolesti, nakon 2 mjeseca poboljšalo se zdravstveno stanje, nestao je dijareja, zatvor i natečenost.

Nedavno je došlo do napada akutnog pankreatitisa. Ovo je neprijatna senzacija i trebalo je dugo lečiti. Pročitao sam o frakciji ASD-2 i odlučio pokušati liječiti bolest s minimalnim dozama. Nakon 2 tjedna bol, upala potpuno je nestala, probava se vratila u normalu.

Nepravilna prehrana dovela je do razvoja hroničnog pankreatitisa. Lijek je pomogao da se uklone toksini iz tijela, toksini. Mjesec dana nakon početka liječenja, stomak je prestao boljeti, proljev je nestao, a apetit se poboljšao.

Ova stranica koristi Akismet za borbu protiv neželjene pošte. Saznajte kako se obrađuju vaši podaci komentara.

Rak pankreasa

Lijek se prodaje samo u veterinarskim apotekama. Ali to ljude ne sprečava da terapiju primene na složenim bolestima poput raka. Lijek uklanja jaku bol u oboljelih od karcinoma i sprečava razvoj tumora. Kreator droge je predložio upotrebu lijeka svaka 4 sata, jer je vjerovao da djeluje 6 sati. Moderne metode nude dvije pojedinačne doze s maksimalnom normom od 35 kapi.

Način primjene

Uzimajući u obzir da je zahvaljujući lijeku moguće liječiti niz bolesti, treba imati na umu da režim liječenja uvijek ovisi o vrsti povrede, težini simptoma, uzrocima bolesti i karakteristikama tijela. Međutim, postoji standardna shema koja se koristi za mnoge bolesti, uključujući upalni proces u gušterači.

ASD 2 za pankreatitis propisuje se uzimanjem 15-30 kapi, rastvorenih u trećini čaše vode ili slabog čaja. Otopinu piju dva puta dnevno prije jela, trajanje liječenja je 5 dana, nakon čega uzimaju pauzu 3 dana i ponovo uzimaju lijek. Prema ovoj shemi, liječenje se provodi dok se bolest ne ukloni u potpunosti.

Lijek posebno utječe na funkcioniranje živčanog sustava, jetre i srčanog mišića, uklanja patogene, gljivice. Uz to, ojačava se imunološki sustav, smanjuje se rizik od recidiva u slučaju pankreatitisa.

Često se upala gušterače događa na pozadini drugih tegoba:

  • holecistitis
  • dvanaestopalačni čir,
  • gastritis.

ASD 2 za pankreatitis pankreasa dodatno rješava probleme želuca, a koristi se isti standardni plan.

Koja je prednost lijeka?

Prva prednost lijeka je njegova pristupačna cijena, odsutnost kontraindikacija, ne izaziva štetne reakcije tijela. Još jedan plus je opšti pozitivni učinak na osobu, aktiviranje imuniteta, što pomaže da se skrati vrijeme liječenja. Ali nedostatak treba nazvati neugodnim mirisom, koji se ne može eliminirati, ne možete dodati aromatične tvari u otopinu da poboljšate okus, to će uništiti korisne komponente.

Kod pankreatitisa korisna svojstva objašnjavaju se povećanim nivoom amida, karboksilnih kiselina, ugljikovodika i sulfhidrata. ASD-2 može se koristiti iznutra ili izvana, na primjer, nanosi se u obliku mreže na izbočenje organa.

Kakav je režim prijema za pankreatitis? Koristi se standardna šema. Tijekom liječenja gušterače moguće je postići smanjenje težine upalnog procesa, povećanje otpornosti tkiva na negativne faktore i normalizaciju probavnog procesa. Uz to, dolazi do povećanja enzimske aktivnosti, pokazatelja zasićenosti ćelija kalijumom, natrijumom.

Kao što pokazuju pregledi pacijenata i ljekara, liječenje pankreatitisa ASD započinje minimalnim dozama, količina sredstava se postepeno povećava, što će omogućiti:

  • navikni se na loš miris
  • podesiti telo da se oporavi,
  • poboljšati varenje.

Lijek je dopušteno davati djeci, propisano protiv hroničnog pankreatitisa, njegova prevencija na pozadini patologija želuca, žučnog mjehura. Kurs liječenja je 5 dana, a zatim uzimaju pauzu i nastavljaju terapiju.

Ponekad je potrebna promjena plana liječenja, ali u svakom slučaju rješenje se pije ne više od dva puta dnevno.

Osnovna pravila za upotrebu tekućine

Lijek se prodaje u bocama, a svaka ima metalnu i gumenu kapicu. S obzirom da je potrebno dugo lečiti pankreatitis, važno je isključiti kontakt lijeka sa zrakom do maksimuma, to će spriječiti gubitak ljekovitih svojstava.

Da biste uzeli dio otopine, koristite konvencionalnu medicinsku štrcaljku, uklonite metalni poklopac, iglom napravite proboj i izvucite odgovarajuću količinu tekućine. Nakon toga se proizvod pomiješa sa vodom i popije, otopina se mora pripremiti prije primjene, čak i ako se uzima dva puta.

Nakon prodora u organizam, aktivne tvari počinju stimulirati proizvodnju intersinapske tekućine, hormona, a uz to će se poboljšati i izlučivanje unutarnjih organa, metabolizam će se vratiti u normalu. U pacijenta s pankreatitisom regeneracija ćelija će se ubrzati, a otpornost na negativne faktore će se povećati.

Potrebno je koristiti frakciju nakon dogovora s gastroenterologom, bit će potrebno odabrati tačnu dozu, to se odnosi i na vanjsku metodu primjene, i na unutrašnju. S upalom gušterače je prikazan apsolutno bilo koji udio, ali njihova kombinacija pomaže postići najbolji rezultat. U ovom se slučaju režim liječenja ne mijenja, već se samo dopunjava.

Lijek ASD-2 opisan je u videu u ovom članku.

Tehnika nanošenja

S obzirom da se uz pomoć ASD 2 može izliječiti veliki broj patologija, važno je zapamtiti da će se u svakom pojedinačnom slučaju koristiti jedna ili druga shema. To ovisi o težini simptoma, uzroku razvoja bolesti kao i o individualnim karakteristikama pacijenta. Istovremeno, postoji standardna shema koja se koristi za mnoge bolesti, uključujući pankreatitis.

Tradicionalno se uzima 14-30 kapi koje se moraju razrijediti u 1/3 šalice vode. Također je dozvoljen čaj. Uzimajte lijek dva puta dnevno prije jela. Terapija traje najmanje pet dana. Potom je potrebno odmarati tri dana i ponovo započeti liječenje. Terapija se nastavlja sve dok patologija nije potpuno uklonjena.

Frakcija ima posebno pozitivan učinak na rad nervnog sistema, srca i jetre. Pomaže u uklanjanju ne samo patogenih bakterija, već i gljivica. Uz to, postoji jačanje imunološkog sistema, što značajno smanjuje vjerojatnost za ponovni povratak u pankreatitisu.

Važno je naglasiti da se pankreatitis često javlja paralelno sa bolestima kao što su peptični čir ili gastritis.ASD 2 u ovom slučaju neće samo pomoći normalizaciji gušterače, već može i izliječiti želučane patologije, a koristi se isti standardni plan.

Prednosti fakcije

Prije svega, napominjemo da je lijek posebno pristupačan. Nema kontraindikacije i ne izaziva nuspojave. Aktivne komponente ne djeluju selektivno, ali imaju općeniti pozitivan učinak na cijeli organizam. Frakcija prisiljava tijelo da se sam bori protiv bolesti, što pomaže u skraćenju razdoblja liječenja. Jedina mana, kao što je već spomenuto, je miris.

Nemoguće je koristiti aromatične aditive sa ASD-om, jer se pozitivna svojstva lijeka gube zbog njihove prisutnosti.

Kod pankreatitisa korisna svojstva frakcije objašnjavaju se na sljedeći način. Sastav lijeka uključuje u velikim količinama amide, sulfhidratnu skupinu, karboksilne kiseline i ugljikovodike. Koristi se i izvana i iznutra. U prvom slučaju, lijek možete primijeniti u obliku rešetke u području izbočenja organa.

Za unutrašnju upotrebu koristi se standardni krug. Kao rezultat toga, primjećuju se sljedeći efekti:

  • ozbiljnost upale opada,
  • povećana otpornost tkiva na negativne faktore,
  • normalizuje se proces varenja hrane
  • Enzimska aktivnost se povećava
  • poboljšava se motorička funkcija
  • norma zasićenosti natrijumom i kalijumom tkiva se normalizuje.

Kod pankreatitisa koristi se ranije definirana shema. Morate započeti s minimalnim brojem kapi, postepeno povećavajući dozu. Tako će se moći naviknuti na neugodan miris proizvoda i prilagoditi tijelo željenom poslu. Frakcija se koristi i u djece. Uz njegovu pomoć možete izliječiti i hronični pankreatitis i smanjiti vjerojatnost njegovog razvoja na pozadini oštećenja žučnog mjehura ili želuca. Lijek se uzima u roku od 5 dana, nakon čega slijedi pauza.

U nekim situacijama gastroenterolozi propisuju drugačiji režim upotrebe lijeka. Ali u svakom slučaju, više od dva puta dnevno, frakcija se ne prihvaća.

Pravila upotrebe lijeka

Bočica ima gumenu i metalnu kapicu. S obzirom da će liječenje pankreatitisa potrajati dugo vremena, potrebno je što više isključiti kontakt proizvoda sa zrakom kako ne bi izgubila svoja svojstva. Da biste to učinili, možete koristiti običnu štrcaljku: skida se metalna kapa i vrši se probijanje pomoću igle. Pomoću šprice sakuplja se tekućina u pravoj količini. Tada se lagano meša sa vodom i odmah popije. Otopinu je potrebno pripremiti neposredno prije upotrebe, čak i ako shema za pankreatitis uključuje dvostruku primjenu.

Odmah nakon gutanja, aktivne komponente potiču proizvodnju hormona i intersinapsične tečnosti. Paralelno se poboljšava i sekrecija svih organa i metabolizam se normalizira. S pankreatitisom se ubrzavaju procesi regeneracije ćelija i povećava njihova otpornost na negativne faktore.

Frakcija se koristi samo nakon konsultacije s ljekarom. Važno je odabrati pravi broj sredstava i koristiti ASD 2 za internu upotrebu, a ASD 3 za vanjsku upotrebu. Kod pankreatitisa može se upotrebljavati bilo koja frakcija, ali najveći izrazit učinak imaće njihova kombinacija. Režim liječenja unutarnjeg sastava ne mijenja se, već se samo dopunjava.

Upotrebu frakcije u liječenju bolesti možete pronaći u videu:

  • Gordox-ov rastvor u liječenju pankreatitisa
  • Gušterača: značajke izbora lijekova za upalu
  • Da li hilak forte ublažava simptome pankreatitisa

Vjerujem u jedinstvena svojstva frakcije vrlo snažno. Za sve apscese i povrede koje koristim spolja. Pored toga, posljednjih godinu dana uzimam ASD za upalu gušterače i žučnog mjehura. Od lijekova koristim samo enzime. Ne pijem antibiotike ili lijekove protiv bolova.

Mnogo sam puta čuo za frakciju. Neko je izliječio čir, drugi su čak i pili onkologiju. Ali čitav problem je što droga ima vrlo jak miris. Zbog toga je nisam mogao uzeti unutra. Čak je i liječenje apscesa bilo muka za mene. Ponekad je dolazilo do povraćanja.

Reci mi kako da ispravim, koja shema?

Popio sam frakciju broj 2 prema sledećoj šemi. Prijem započinje jednom kapi na 100 ml vode. Svakog dana povećavajte broj kapi za jedan. Tako se navikneš na alat. Nakon 20 kapi, uzmite tri dana, zatim tri dana, pauza, ponovo uzimanje. U ovoj šemi dva mjeseca. Jedan kurs mi je dao stabilnu remisiju. Odlično se osjećam već šest mjeseci, razmišljam o drugom kursu.

Nikolay, molim te napiši rezultat.

Vladimir, nisam započeo drugu godinu. Znate, veoma je teško nagovoriti sebe da pijete ovaj lijek. Miris je, najblaže rečeno, neugodan. Ali već znam sigurno da frakcija daje svoj učinak na upalu žlijezde, samo trebate odlučiti o liječenju. Iako sam ograničena na dijetu i nisam previše stroga, ne pijem tablete. Nešto kasnije započet ću novi kurs ASD.

Nikolay, molim te, reci mi koliko puta dnevno treba uzeti 20 kapi?

Svetlana, ASD se uzima gotovo uvijek dva puta dnevno. Samo u teškim stanjima, kao što je rak, možete piti kapi četiri puta dnevno. Za probleme sa probavnim sustavom dovoljne su dvije kapi od 20 kapi, ali započnite s pet, postepeno povećavajući dozu.

Prvi kurs pio sam 4 mjeseca, pio 5 dana, odmarao 2 dana, dosegao 25 ​​kapi i prestao, jer mi je težina 46 kg. Savjetujem svima da ustanu u 4 ujutro, kako mi je prijateljica tako savjetovala, izliječila je rak materice. U ovom trenutku lijek djeluje bolje, jer osoba ne jede i ne pije, a svi hranljivi sastojci prodiru odmah u tkivo, ne razrjeđuju se vodom i hranom. Nije teško, budilica je zazvonila, ustala - pila i ponovo spavala. Drugi put dnevno preferirao sam 16.00. Bilo mi je tako prikladno. Uzimao 2 puta dnevno. Još nisam izlečio gušteraču. Ali izliječila sam hemoroide, koji uopće nisu otišli ... Strašno sam patila i trčala sam od doktora do doktora. I takođe bol u leđima, koji se mučio nekoliko meseci. Bio sam ugodno iznenađen. Lijek djeluje. Nisam odmah primijetio rezultat, jednostavno nisam obratio pažnju, ali tada mi je palo na pamet da ASD zaista djeluje. Zajedno možete piti bilje i vitamine. Uzeo sam honorar i vitamine Abeceda. Efekat će biti još bolji. Miris ne smeta, jer pijem od slame. Sad ću ponovo započeti kurs. Prijatelj je izliječio pankreatitis, ali kaže da trebate da uzmete oko godinu dana. Ne možete piti i pušiti. To je osnovni zahtjev, kao i potrebna je pauza od 2-3 dana. Mislim da nije potrebno zatvaranje na štetu sheme. Započnite s 5 kapi i dodajte 5 kapi svake sedmice. Fokusirajte se na svoju težinu. Mršava sam, pa sam stala na 25 kapa. Lijek se može čuvati u hladnjaku, kao i na hladnom tamnom mjestu.

Ne bojte se koristiti frakcije u liječenju! Sada ga koristim za suzbijanje svih bolesti. Ako sam prekršila dijetu i jela masnoću, ne trčim, jer sam išla u apoteku, već samo popijem dodatnu dozu ASD. Efekat je uvek pozitivan.

Dobro veče svima! Moja majka ima rak gušterače, operacija je izvedena i do sada postoji jedan tečaj slabe hemije. Recite mi da li je moguće i kako početi pravilno koristiti frakciju? Hvala onima koji će odgovoriti na našu nesreću.

ASD će biti efikasan u raku, samo morate biti strpljivi i naviknuti se na specifičan miris. Shema se može koristiti općenito, ali još je bolje uzimati je prema posebnoj šemi koju je Dorogov razvio. Tokom prve nedelje uzimajte 5 kapi 4 puta dnevno, tokom druge nedelje 10 kapi takođe 4 puta dnevno. Dodajete pet kapi svake nedelje, dodajte volumen na 50 kapi i nastavite tako da je uzimate do oporavka. Proizvod se razrjeđuje u vodi ili čaju bez šećera. Možete ga piti s čajem ili vodom, ali ne s kiselim sokovima. Naravno! Tokom cijelog kursa trebate piti barem dva lista vode dnevno da biste uklonili sve toksine iz tijela i ublažili stres iz jetre.

Pijem periodično frakciju prema šemi 2 puta dnevno, 1 ml (30-35 kapi) 40 minuta prije jela, 5 dana, 2 odmora. Zaboravio sam na žgaravicu i deformirajući osteoartrozu i gležnja i stopala. 41 godina, težina 115 kg. Zdravlje svima!

Ne razumijem taj izraz. miris. momci prpspichit. pojesti ćete mrtve govno od majmuna sa kašikama. pijte votku. upravo je tako. postavi me pješice od pankreatitisa za dvije sedmice. minus. brada je počela rasti po skokovima i po granicama

Nedavno sam počeo piti, pio sam dva tjedna, pankreatitis je i dalje nestašan, ali ne podnosim opće poboljšanje na licu, miris ni na koji način ne mogu podnijeti, pa ga izlijem u želatinske kapsule, to je veliki uspjeh.

Moja sestra je počela piti ASD. Glavna pritužba bila je na stomaku. Mjesec dana kasnije grlo je prestalo da se muči, iako je postojala hronična grlobolja. Do sada su prošla dva mjeseca. Ima efekta, nisam još uradio ultrazvuk, ali osećam se bolje i počeo sam gutati manje tableta.

Počeo sam uzimati as2 prema unutra prema shemi dva puta dnevno. Na pankreasu je postalo teško, i stvarno je boli. Kakav je to efekat ??

Kao u homeopatiji: kroz pogoršanje.

Imam prilično skromne rezultate, ali čini se da pomažu od bolova u gušterači. Čini se da djeluje pozitivno na genitalno područje, a čini se da ima više snage, pa je teško izbiti 30 puta, ali ispada da je lako. Dobila sam samo 0,4 ml dnevno. Kažu da ASD može izazvati krizu, ali samo se tome morate radovati. U tom slučaju je, naravno, potrebno smanjiti dozu i piti više vode.

Bolje je da nikada ne mirišete na ASD, inače je prvog dana taj miris bio svuda. Sad adaptiran, klip na nosu, test curenja :). Zatim: dozirajte, razrijedite, pijte, pijte, operite naočare i tek onda uklonite kvačicu.

Pozdrav. Recite mi molim vas i sa pogoršanjem pankreatitisa možete uzimati ASD?

Žuč je uklonjena. Patim od gastrointestinalnog trakta. Pankreatitis Vidio sam dio početka sa 5 kapi, a zatim 15. Rezultat je nula. Jednostavno je postalo još gore. Desna strana je počela boljeti. Počelo je pogoršanje pankreatitisa. Sada sjedim za tabletama. Dakle, ASD ne pomaže.

Ostavite Svoj Komentar