Nebeska medicina: Kineski žbuke i značajke njihove primjene kod dijabetesa

Dijabetes melitus zauzima svoju vodeću poziciju u svijetu.

To nije iznenađujuće, jer nezdravi način života koji vodi ogromna većina naših suvremenika, jedući štetne proizvode, kao i neracionalna terapija lijekovima dovode do činjenice da se vjerojatnost razvoja ovog oboljenja povećava više puta.

Naravno, postavlja se potpuno logično pitanje - ako suvremeni lijekovi nisu djelotvorni, šta onda preostati za napraviti pacijentima koji imaju dijabetes? Odgovor je vrlo jednostavan - trebat će poboljšati režime liječenja i učiniti to najlakšim putem dodavanjem sintetičkim ljekovitim preparatima proizvedenim na prirodnoj osnovi.

Najefikasniji od njih bio je kineski flaster - rezultate dobivene tijekom njegove upotrebe već je uvažio ogroman broj pacijenata, tako da bi trebalo detaljnije razmotriti značajke predloženog alata.

Antidijabetički učinak flastera ostvaruje se činjenicom da sadrži veliki broj biološki aktivnih tvari od kojih svaka odlikuje posebnim farmakodinamičkim učinkom:

Sastav kineskog flastera za dijabetes uključuje:


  1. Remania
  2. trihozant,
  3. arrowroot
  4. rizomi anemarreni,
  5. Astragalus
  6. berberine
  7. jama
  8. borneol.

Važno je razumjeti da ovaj popis sadrži samo nazive ljekovitih biljaka iz kojih se izvlači ekstrakt u kojem je sakupljena suština ljekovitih svojstava. Specifični omjeri su trgovačka tajna i ni u kojem slučaju nisu predmet otkrivanja.

Ljekovita svojstva

Kineski flaster protiv dijabetesa zapravo implementira višesmjerni klinički učinak, koji omogućava ne samo uklanjanje manifestacija metaboličkih poremećaja koji nastaju kod ovih bolesnika, već i uklanjanje samog uzroka razvijene patologije.

Potrebno je navesti nekoliko glavnih kliničkih područja koja se provode tijekom uzimanja lijeka:

  1. normalizacija prodora glukoze u ćelije. Zahvaljujući ovom mehanizmu djelovanja, moguće je eliminirati glavnu vezu dijabetes melitusa tipa 2, u kojem je metabolizam ugljikohidrata poremećen zbog poremećaja unosa glukoze u stanicama,
  2. obnavljanje normalne aktivnosti ćelija odgovornih za sintezu inzulina. Šećerna bolest tipa 1 nastaje zbog činjenice da se intenzitet otočnih stanica Langerhansa smanjuje, što uzrokuje hormonalnu neravnotežu u tijelu. Mala koncentracija inzulina dovodi do povećanja glukoze u krvi i do razvoja klinike za dijabetes. Upotreba zakrpe omogućava vam da na vrijeme spriječite razvoj tih procesa,
  3. optimizacija metaboličkih procesa. Neaktivacija svih štetnih materija, eliminacija slobodnih radikala i mnoge druge promjene koje će dovesti do sveobuhvatnog čišćenja organizma od nagomilanih toksina u njemu,
  4. otklanjanje znakova mikrocirkulacijskog poremećaja. Vraća se propusnost krvnih žila HMC-a, koncentracija kolesterola u krvi je smanjena, trofizam perifernih tkiva je normaliziran.

Treba napomenuti zanimljivu činjenicu - uprkos činjenici da je kineski flaster lijek koji se proizvodi isključivo na prirodnoj osnovi, njegovu djelotvornost potvrdile su brojne studije vodećih svjetskih istraživačkih instituta.

Ovaj lijek ima ozbiljnu kliničku osnovu, što bi trebalo uvjeriti čak i najiskrenije skeptike oko upotrebe ljekovitog flastera.

Koje su prednosti i nedostaci?

Lijek je uspio što prije steći povjerenje ciljane publike (to uključuje ljude koji već imaju dijabetes, kao i sve one koji su u riziku od ove bolesti i uzimaju ovaj lijek isključivo radi prevencije).

Razlog uspjeha bile su značajne prednosti koje lijek ima:

  1. visoka efikasnost. Prvi rezultati koji se mogu vidjeti nakon nanošenja flastera će se pojaviti nakon 7-10 dana,
  2. trajanje kliničkog efekta. Nakon što pacijent prođe tečaj liječenja, postignuti rezultati ostati će zauvijek. Neće biti sindroma povlačenja
  3. biološka sigurnost. Upotreba ovog alata nikada ne dovodi do alergijske reakcije ili bilo kakvih drugih neželjenih efekata,
  4. kompatibilnost s drugim lijekovima. Dijabetes melitus je kronična bolest koja ima složenu etiologiju, pa je stoga za njegovo uspješno liječenje potrebno strogo pridržavati recepata liječnika. Mora se shvatiti da kineski flaster, sa svom efikasnošću, ne može zamijeniti tabletirana hipoglikemijska sredstva, a još više - inzulin. Samo kombiniranom primjenom sintetskih i prirodnih lijekova mogu se postići željeni rezultati i za relativno kratko vrijeme
  5. flaster je relativno jeftin - barem u usporedbi sa sintetičkim lijekovima i homeopatskim lijekovima.

Kako djeluje kineski flaster protiv dijabetesa?

Dijabetes se plaši ovog lijeka, poput vatre!

Samo trebate prijaviti ...

Mehanizam delovanja flastera za dijabetes može se okarakterisati na sledeći način:

  1. lokalne efekte ljekovitih tvari koje prodiru iz flastera i šire se duž mikrovaskulature,
  2. kompleksan učinak biohemijski aktivnih tvari na ljudsko tijelo.

Potrebno je navesti da je zahvaljujući složenom učinku flastera na ljudsko tijelo moguće postići željeni antidijabetički učinak, koji se sastoji u osiguranju normalnog prodora glukoze u ćeliju i vraćanju normalne fiziološke aktivnosti stanice gušterače.

Važan je i lokalni učinak - umjereni iritantni učinak koji kineski flaster protiv dijabetesa ima na koži osobe omogućava vam da aktivirate ne samo metaboličke procese, već i protok krvi u ovo područje kože.

Ovo svojstvo postaje posebno važno u slučaju postojanja dijabetičkog stopala ili drugih vanjskih manifestacija trofičnih poremećaja, jer omogućava što prije uklanjanje hipoksije tkiva i sprečavanje nekroze kože.

Način primjene

U ovom slučaju pacijent se ne mora suočiti sa teškoćama upotrebe lijeka, jer je sve krajnje jednostavno.

Prije nego što nanesete kineski flaster od dijabetesa na tijelo, morat ćete razmotriti neke stvari:

  1. koža treba da bude čista. Ne koristite masti, obloge ili druge obloge,
  2. flaster se ne može zadržati na jednom mjestu duže od 2 sata u jednoj sesiji i više od 6 sati u toku dana,
  3. omogućila je kombiniranu upotrebu dotičnog sredstva s bilo kojim drugim, a nije važno kakvo će biti podrijetlo - prirodno ili sintetičko.

Što se tiče preporučenog načina davanja - bez obzira na vrstu dijabetesa, raspored će biti isti.

Morat ćete koristiti flaster tri puta dnevno, ne manje, od 1,5 - najviše 2 sata, nakon čega će ga treba pažljivo ukloniti. Daljnja obrada kože nije potrebna, neće biti iritacije na njoj.

Zbog svog višesmjernog i potpuno sigurnog djelovanja, flaster se može upotrijebiti za prvu i drugu vrstu dijabetes melitusa, bez obzira na dob pacijenta, težinu patološkog procesa i druge nijanse.


Naravno, ne smijemo zaboraviti na potrebu strogog pridržavanja načela kontinuiteta tijeka liječenja - ako se propusti barem jedna sesija upotrebe predmetnog lijeka, tada se neće očekivati ​​pravi klinički učinak, a kurs će trebati započeti iznova.

Druga važna stvar je da ne postoje preporuke o načinu povezivanja vremena lijekova protiv dijabetesa pomoću kineskog flastera. To ostaje na volji pacijenta - najvažnije je promatrati učestalost upotrebe i kontinuitet kursa.

Kontraindikacije


Do danas, jedina kontraindikacija za upotrebu flastera za dijabetes je njegova individualna netolerancija.

Samo još nije zabilježen slučaj da se pojavila alergijska reakcija na ovaj lijek.

Tako da ga sigurno možete koristiti - čak i ako osoba ima bilo kakve znakove alergije, flaster sa dijabetesom neće mu naštetiti.

Lijek se, sa svom djelotvornošću, ni u kojem slučaju ne smije propisati u akutnim kriznim situacijama, poput hiperosmolarne ili ketoacidotske kome.

Kineski flaster predviđen je za rutinsko liječenje - da bi se pružila hitna njega treba koristiti samo tradicionalnu, modernu terapiju. To ne znači da su neke metode najbolje, a neke najgore. Treba ih uporediti s dvije ruke, kroz koje je moguće postići maksimalne rezultate u liječenju dijabetesa.

Sada možete pronaći kineski ljekoviti flaster po cijeni od 100-110 rubalja (u internetskoj ljekarni). U običnoj farmaceutskoj ustanovi to će koštati malo više - 130-150 rubalja.

Pogledajte video: . Uran - nebeska budilica (Maj 2024).

Ostavite Svoj Komentar