Internetska trgovina Diabetic-Shop.ru specijalizirana je za proizvode za dijabetičare. Na našoj web stranici možete odabrati i kupiti test trake, glukometre, uređaje za cijeđenje, zalihe inzulinskih pumpi i još mnogo toga. Možete naručiti i proizvode serije FitParad, Darsonval, hranu za dijabetičare, zalihe i pribor za inzulinske pumpe. Dostava u cijeloj Rusiji uz avansno plaćanje ili pouzećem pouzećem. Dostava se vrši na mjesta dostavljanja narudžbi i do vrata. U našoj internetskoj trgovini nema minimalnog iznosa narudžbe. U svakoj pošiljci dobit ćete poklon - iznenađenje. Prodavnica ima akumulativni bonus sistem.

Pri naručivanju 10 000 rubalja. pripejd uplata besplatna!

Zašto odabrati trgovinu sa dijabetičarima Diabetic-Shop.ru

+ Atraktivne cijene koje će vas zanimati

+ Naš bonus program pomaže uštedama - dio kupovina uvijek možete platiti bonusima

+ Bonus za registraciju - obavezno se registrujte i primajte bonuse s kojima možete odmah platiti kupovinu

+ Korisni pokloni u svakom paketu - nudimo vam izbor nekoliko poklona - antiseptičke maramice, vlažne maramice ili ljepljive maltere. Recite menadžeru koji poklon želite.

+ Da bismo spremili kupovinu, provodimo redovne promocije na test trakama (Posebne ponude, prodaja)

+ Pružamo korisnu literaturu za besplatne dnevnike samokontrole, tablice ishrane, jedinice za hljeb, kalendare za zamjenu set za infuziju

Koje test trake odabrati?

Ako ne znate koji mjerač odabrati, zašto vam je potreban, kojeg proizvođača odabrati test trake, posjetite odjeljak članka u kojem ćete sigurno pronaći informacije koje vas zanimaju.

Accu Chek test trake mogu otkriti nivo glukoze (šećera) u krvi stavljanjem kapi krvi na elektrohemijsku regiju trake. Treba napomenuti da se za svaki model glukometra proizvode jedinstvene test trake, koje su namijenjene za jednokratnu upotrebu. Test Chek Active trake koriste se za mjerač Accu Chek Active, a satelitske test trake za satelitski mjerač.

Možete kupiti test trake za glukometar i druge proizvode u MedMag trgovini. Surađujemo sa zvaničnim dobavljačima, tako da vam nudimo visoku kvalitetu po povoljnim cijenama.

Na našoj web stranici nalaze se promocije i rasprodaje koje će vam se sigurno svidjeti. Što više kupite, jeftiniji su troškovi robe!

Pogledajte video: TEST FOR PREGNANCY (April 2024).

Ostavite Svoj Komentar