OneTouch Select® Plus Glucometer: Sada Savjeti u boji pomažu u kontroli dijabetesa

Mjerač OneTouch Select® Plus prvi je mjerač boje u Rusiji sa savjetima u boji. Ova funkcija brojila olakšava i brže razumijevanje rezultata na ekranu brojila. Mjerač OneTouch Select® Plus razvijen je s novim preciznim test trakama.

ProizvođačDržava
Johnson i Johnson LifeScanSAD

Imenovanje

Glukometar OneTouch Select® Plus je mjerač glukoze u krvi LifeScan Johnson & Johnson u krvi (šećer). Dizajniran za kućnu upotrebu.

Mjerač OneTouch Select® Plus prvi je mjerač boje u Rusiji sa savjetima u boji. Ova funkcija brojila olakšava i brže razumijevanje rezultata na ekranu brojila. Razvijene su nove precizne trake za mjerač OneTouch Select® Plus, na ekranu se pojavljuje prompt boja zajedno sa vrijednošću glukoze u krvi. Samo tri boje pomažu u procjeni vašeg rezultata - plava, zelena i crvena. Boja će vam reći šta znači rezultat testa. Crvena je visoka, plava je niska, a zelena je u rasponu. Ova značajka pomaže vam da donesete brzu odluku što dalje. Kao rezultat toga, upravljanje dijabetesom postaje efikasnije.

Mjerač glukoze u krvi

Kako bi se izbjegla pogrešna interpretacija rezultata, razvijen je novi mjerač OneTouch Select® Plus.

Ovaj uređaj ne samo da brzo i lako mjeri razinu glukoze u krvi, već pokazuje i u kojem je području vrijednost: ispod, iznad ili unutar raspona.

Odgovorni za to boja traži: ako indikator označava plavo polje, vrijednost je mala; ako je crvena, previsoka je, ako je zelena, vrijednost je unutar ciljanog raspona.

Razvijen je novi mjerač OneTouch Select® Plus napredne test trakekoje su u setu. Posebno su precizni i udovoljavaju najnovijim kriterijima ISO 15197: 2013. Za 5 sekundi dobit ćete tačan rezultat u koji možete vjerovati. Zasebno, trake se mogu odabrati iz dve vrste pakovanja: 50 i 100 komada.

Rezultati posebne studije pokazali su *: 9 od 10 osoba potvrdilo je da je lakše shvatiti rezultat na ekranu pomoću mjerača OneTouch Select Plus ®

* M. Grady i dr. Journal of Diabetes Science and Technology, 2015, vol. 9 (4), 841-848

Šta je u kutiji?

Sve što vam je potrebno priključeno je na mjerač da biste ga odmah počeli koristiti. Komplet uključuje:

  • OneTouch Select® Plus merač
  • nove testne trake OneTouch Select® Plus (10 komada),
  • OneTouch® Delica® piercing ručka,
  • OneTouch® Delica® br. 10 lanceta (10 kom.)

Sa OneTouch® Delica® probijanje je što osjetljivije i bezbolnije zbog najfinijih lanceta - promjer igle sa silikonskim premazom je samo 0,32 mm.

Kako koristiti brojilo?

Postupak ispitivanja je vrlo jednostavan:

  1. Umetnite test traku u metar.
  2. Kad na ekranu vidite poruku „Nanesi krv“, probušite vrh prsta i držite test traku za kap.
  3. Rezultat s uputama u boji se pojavljuje na ekranu nakon 5 sekundi. Zajedno s njim na ekranu ćete vidjeti datum i vrijeme ispitivanja.

Zašto odabrati mjerač OneTouch Select® Plus:
- savjeti u boji za kontrolu dijabetesa,
- veliki ekran sa pozadinskim osvetljenjem,
- visoka tačnost,
- Ruski meni
- napredna statistika,
- neograničena garancija.

Koje su druge dodatne prednosti OneTouch Select® Plus metra osim boja boja?

Prvo, njegovo telo je optimalne veličine i izrađeno je od izdržljive plastike koja ne klizi u ruci, a prikladno je za držanje.

Drugo, uređaj ima veliki kontrastni ekran sa pozadinskim osvjetljenjem. Crno je i bijelo, pa mjerač štedi energiju baterije i traje duže. U isto vrijeme na ekranu se prikazuju veliki brojevi, što znači da će im biti prikladno koristiti starije osobe i one sa slabim vidom. Uređaj pamti posljednjih 500 mjerenja sa datumom i vremenom. Ona se pokreće kada u nju umetnete testne trake, ali može se uključiti i pritiskom na gumb za uključivanje. Meni i sve poruke brojila su na ruskom.

OneTouch Select® Plus izračunava rezultate za 7, 14, 30 i 90 dana. Pored toga, možete izračunati prosjek za sva mjerenja glukoze. Za svaki rezultat možete postaviti oznaku "prije obroka" ili "nakon obroka".

Također se mjerač može puniti bez uklanjanja uređaja iz kućišta - ne blokira pristup USB priključku.

Mjerač napaja dvije baterije, a upakovan je u usku fleksibilnu futrolu sa 10 lanceta, 10 test traka i olovkom za probijanje.

Ostavite Svoj Komentar